Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται!

Είναι γεγονός, λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται σήμερα! Όλες οι λεπτομέρειες...

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Μόνο λίγες ώρες μας χωρίζουν πια από τον γάμο της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 και του αγαπημένου της, οι οποίοι σήμερα το απόγευμα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και αγαπημένων φίλων και συγγενών.

Κουμπάροι τους θα είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας είναι αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο και προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του, Έμη, είναι μητέρα των δύο παιδιών τους και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού

Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού. Η θέα από εκεί είναι εντυπωσιακή, καθώς μπορεί να αγναντέψει κάποιος όλο το λεκανοπέδιο, με το σημείο να αποτελεί και πόλο έλξης ειδικά για τους τουρίστες.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται!

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Τζένη Μπαλατσινού θα φορέσει νυφικό φόρεμα Zeus & Dione και θα φτάσει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο. Όσο για τον Βασίλη Κικίλια, για το γαμπριάτικο κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον ταλαντούχο κι έμπειρο Νικόλαο Κούρλα.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται!

Από τον γάμο του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού δεν λείπουν οι γονείς τους, με τους οποίους, μάλιστα, δείπνησαν δύο 24ωρα πριν τη μεγάλη μέρα, αλλά και οι κόρες της παρουσιάστριας, Αμαλία και Αλεξάνδρα, που ήρθαν πριν μερικές μέρες στην Ελλάδα για να βρεθούν στο πλευρό της διάσημης μαμάς τους.

Με το καλό, λοιπόν!

Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! «Λύγισαν» και οι δύο!

Η Τζένη Μπαλατσινού λίγα 24ωρα πριν τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια βγήκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το πρώην ζευγάρι ήταν συγκινημένο!

Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά μετά από καιρό και... λύγισαν.

Την Κυριακή (16/6) η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύεται με τον Βασίλη Κικίλια, ωστόσο χθες βρέθηκε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Το πρώην ζευγάρι κρατάει επαφές, καθώς είναι γονείς με τρία παιδιά τα οποία έχουν πάντα δίπλα τους τη μαμά και τον μπαμπά.

Έτσι, λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκαν στη γιορτή αποφοίτησης του γιου τους Μάξιμου, ο οποίος μάλιστα έπαιξε και σε μία θεατρική παράσταση του σχολείου.

Οι δύο γονείς πόσταραν ιστορίες στο instagram από το γιορτή και όπως ήταν λογικό συγκινήθηκαν όταν είδαν τον γιο τους στη σκηνή!

Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!