Ο "χρυσός" γάμος της showbiz κόστισε 3 εκατομμύρια! Σοκ...

Όντως τώρα;

Ο

Ο "χρυσός" γάμος της showbiz κόστισε 3 εκατομμύρια! Πραγματικό σοκ!

Ο Σέρχιο Ράμος ανήκει πια στο κλαμπ των παντρεμένων και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία ο γάμος του κόστισε περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ.

Το πήρε επιτέλους το κορίτσι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης και τρία παιδιά έπρεπε να το αποκαταστήσει.

Ο χλιδάτος γάμος του Ράμος και της Πιλάρ Ρούμπιο έγινε στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης και το ζευγάρι για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του δαπάνησε περισσότερα από τρία εκατ. ευρώ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Άλβαρο Μοράτα, ο Χεσούς Νάβας και πολλοί ακόμη βρέθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού, ενώ αρκετοί πρώην και νυν της ομάδας του απουσίαζαν. Οι Ζιντάν, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ισκο, Κασίγιας, Μπενζεμά, Μπέιλ και Καρβαχάλ αποτέλεσαν ηχηρές απουσίες, καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους.

Σοκ: Δεν φαντάζεστε πόσα εκατομμύρια κόστισε ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της showbiz!

«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε στη Σεβίλλη, τις οικογένειάς μας και τους φίλους μας. Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, το συναίσθημα είναι μοναδικό. Να βλέπεις τη γυναίκα που αγαπάς να συνοδεύεται από τα παιδιά σου, είναι ανεκτίμητο. Η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη του κόσμου. Έχουμε μια υπέροχη οικογένεια και τώρα θα το χαρούμε.

Είναι μια βραδιά για να μεθύσουμε και να κάνουμε έρωτα» ήταν τα λόγια του Ράμος.

Γάμος - χλιδή για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Οι 500 καλεσμένοι και η απαγόρευση!

Ένα γάμο χλιδή έχουμε στην showbiz, με αγαπημένο ζευγάρι να παντρεύεται με 500 καλεσμένους, ενώ θα υπάρξει και μια σοβαρή απαγόρευση.

Μάλιστα, στην δεξίωση θα τραγουδήσει για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του κορυφαίο συγκρότημα.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Πιλάρ Ρούμπιο με την οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους.

Γάμος - χλιδή για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Οι 500 καλεσμένοι και η χλιδή!

Ο γάμος θα γίνει το Σάββατο στη Σεβίλλη και οι προσκεκλημένοι είναι περίπου 500, όλοι ενήλικες, αφού απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά.

Στη διάρκεια του μυστηρίου θα τραγουδήσει η Νίνα Παστόρι, καλλιτέχνιδα του φλαμένγκο, Ενώ, στη δεξίωση θα τραγουδήσουν οι AC/DC.

Γάμος - χλιδή για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Οι 500 καλεσμένοι και η χλιδή!