Ελένη Μενεγάκη: Καβάλησε γουρούνα! Φωτογραφία κατευθείαν από το νησί!

Απίστευτη Ελένη!

Ελένη Μενεγάκη: Καβάλησε γουρούνα! Φωτογραφία κατευθείαν από το νησί!

Μια φωτογραφία κατευθείαν από το νησί της Άνδρου! Καβάλησε γουρούνα η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος την απαθανάτισε!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η παρουσιάστρια του ALPHA δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία από τις διακοπές της με την οικογένειά της και εννοείται πως τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Σίγουρα σε κάτι τέτοιο δεν την είχαμε ξαναδεί την Ελένη! Την είχαμε δει να οδηγεί τζιπ με υπερβολική ταχύτητα αλλά να είναι στο τιμόνι γουρούνας δεν την είχαμε δει ποτέ...

Ελένη Μενεγάκη: Καβάλησε γουρούνα! Φωτογραφία κατευθείαν από το νησί!

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε 328 ευρώ για να πάρει αυτό το σύνολο παραλίας!

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε 328 ευρώ για να πάρει αυτό το συγκεκριμένο σύνολο παραλίας! Εσύ, θα τα έδινες αυτά τα λεφτά;

Η παρουσιάστρια του ALPHA φημίζεται για το γούστο της και η αλήθεια είναι πως ότι κομμάτια φοράει έχει ξεπουλήσει σε δευτερόλεπτα από τα καταστήματα!

O φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε να φοράει ένα άκρως υπέροχο boho σύνολο και... μάθαμε που θα το βρείτε κι εσείς!

Βαδίζει αισίως στα 49 χρόνια, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, κι όμως καταφέρνει μέχρι σήμερα να κλέβει την παράσταση με τις εμφανίσεις της.

Τελευταίο παράδειγμα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν επισκέφτηκε τα αγαπημένα της Άχλα παρέα με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο. Όλοι μαζί επιβιβάστηκαν στο σκάφος της παρουσιάστριας «Λάουρα» –από τη μεγαλύτερη κόρη της– με το οποίο κάθε καλοκαίρι εξερευνούν την Άνδρο.

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε 328 ευρώ για να πάρει αυτό το σύνολο παραλίας!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε την παρουσιάστρια με την οικογένεια της. Εκτός από το κορμί τους που αδιαμφισβήτητα είναι εκπληκτικό για την ηλικία της, αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι το μαγιό της.

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε 328 ευρώ για να πάρει αυτό το σύνολο παραλίας!

Το Youweekly.gr βρήκε όλες τις λεπτομέρειες! Η Ελένη επέλεξε μπικίνι και φόρεμα παραλίας (παρόμοια θα βρεις στα Despi με €167 και €160,50 αντίστοιχα).

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η "μυστική" παραλία της παρουσιάστριας!

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, πριν τελειώσει η εκπομπή της, αλλά και τις διακοπές της, τις κάνει στην όμορφη Άνδρο όπου απολαμβάνει τις βουτιές της στην "μυστική" της παραλία.

Και λέμε μυστική, αφού ποτέ η παρουσιάστρια δεν αποκαλύπτει δημόσια σε ποιο σημείο του νησιού βρίσκεται.

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει το καλοκαίρι, αφού έχει όλο τον ελεύθερο για την οικογένεια της! Το σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της.

Τον τελευταίο καιρό, έχει γίνει καθημερινή χρήστης του Instagram και δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε μια από αυτές οι φωτογραφίες της από την παραμυθένια παραλία της.

undefined

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο "χτύπημα" της μοίρας! Άσχημα τα πράγματα! Στο πλευρό της ο Ματέο Παντζόπουλος!

Άσχημα τα πράγματα για την Ελένη Μενεγάκη! Στο πλευρό της, όπως πάντα, βρίσκεται ο Ματέο Παντζόπουλος! Το νέο "χτύπημα" της μοίρας...

Τι συνέβη; Θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο, φυσικά πρώτη, μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr!

Αρχικά να τονίσω πως σύμφωνα με τις πηγές μου η παρουσιάστρια του ALPHA βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα!

Κατά δεύτερον, όλα ξεκίνησαν όταν πριν κάτι 24ωρα εμφανίστηκαν στο Facebook αλλά και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "διαφημίσεις" ομορφιάς και διατροφής που είχαν κεντρικό πρόσωπο την Ελένη Μενεγάκη!

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως όταν ενημερώθηκε και είδε τη διαφήμιση στο facebook έγινε κυριολεκτικά έξαλλη και επισκέφθηκε άρον – άρον τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν οι «δράστες». Αφού τη διαβεβαίωσαν πω θα εντοπίσουν τα ίχνη τους αποχώρησε για τη βίλα της στα Μελίσσια και έκτοτε περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας.

Βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που η Ελένη έπεσε θύματα απάτης αφού πριν λίγο καιρό πρώτη εγώ μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr σας είχα αποκαλύψει πως είχε διαρρεύσει ροζ βίντεο με εκείνη και τον Ματέο Παντζόπουλο!