Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες "ξίνισε" με την δημοσιογράφο! Το βίντεο που την "καίει"

Καρέ - καρέ η... αλλαγή στην διάθεσή της!

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες

Το βίντεο που "καίει" την Μαρία Μπεκατώρου! Πριν δει τις κάμερες "ξίνισε" με την δημοσιογράφο! Καρέ - καρέ η αλλαγή στην διάθεσή της!

Η παρουσιάστρια του ANT1 βρέθηκε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί της Μυκόνου και η κάμερα του Mykonos Live την πέτυχε στα σοκάκια του νησιού!

Στην αρχή, όμως, αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως ξαφνιάστηκε με την παρουσία της δημοσιογράφου που την έπιασε στον ύπνο και το πρόσωπό της για λίγα λεπτά "ξίνισε" μέχρι να καταλάβει τι συνέβη...

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες 'ξίνισε' με την δημοσιογράφο! Βίντεο ντοκουμέντο!

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες 'ξίνισε' με την δημοσιογράφο! Βίντεο ντοκουμέντο!

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες 'ξίνισε' με την δημοσιογράφο! Βίντεο ντοκουμέντο!

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες 'ξίνισε' με την δημοσιογράφο! Βίντεο ντοκουμέντο!

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες 'ξίνισε' με την δημοσιογράφο! Βίντεο ντοκουμέντο!

Μαρία Μπεκατώρου: Πριν δει τις κάμερες 'ξίνισε' με την δημοσιογράφο! Βίντεο ντοκουμέντο!

Για του λόγου το αληθές παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και... βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Μαρία Μπεκατώρου: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Χαμόγελα ευτυχίας για την παρουσιάστρια!

Πριν λίγο ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Μαρία Μπεκατώρου και η παρουσιάστρια έχει γεμίσει χαμόγελα ευτυχίας.

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και ο σύζυγός της βρίσκεται δίπλα της σε αυτή την ευχάριστη στιγμή.

Μάλιστα, πριν την ανακοίνωση μέσα από το Vandas blog σας είχαμε αποκαλύψει πως η παρουσιάστρια θα συνεχίσει στο κανάλι.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σταθμού:

O ANT1 ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Μαρία Μπεκατώρου για 2+1 έτη. Η Μαρία Μπεκατώρου ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από το 2013 και καταγράφει σταθερά πρωτιές σε δυναμικά και πρωτότυπα ψυχαγωγικά projects.

Με την ανανέωση της συνεργασίας τους και οι δύο πλευρές συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν με τα προγράμματα «Still Standing» και «Your Face Sounds Familiar» τα οποία βρέθηκαν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με συνολικό μέσο όρο 19,0% και 24,5% αντίστοιχα, στα δυναμικά κοινά.

Μαρία Μπεκατώρου: Δέχτηκε απειλή! Ποιο νήμα την κράτησε στην ζωή;

Δέχτηκε απειλή η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, αλλά ένα νήμα την κράτησε στην ζωή!

Η ίδια άλλωστε, είναι μαχήτρια και αν και γλυκύτατη έχει αποδειχτεί.... σκληρό καρύδι!

Μιλάμε φυσικά για το νήμα που έκοψε πρώτη στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και την απειλή που δέχτηκε χτες από τον Χρήστο Φερεντίνο και το deal του στονAlpha tv!

Οι δυο τους, είχαν πολύ μικρή διαφορά στα νούμερα για το δυναμικό κοινό και ο νικητής κρίθηκε στο 0,1! Η Μαρία Μπεκατώρου όμως, πήρε την πρωτιά αν και ο Χρήστος τελευταία, της απαντά σκληρά! Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης για την Μαρία Μπεκατώρου:

16.9
22.8
20.5
19.7

Τα τέταρτα τηλεθέασης για τον Χρήστο Φερεντίνο:

14.2
19.7
22.3
24.2

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό, στην απογευματινή ζώνη:

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Μπεκατώρου, Still Standing 20
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 20,1
STAR: Πολυχρονίδης, Ο τροχός της τύχης 13,3

ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 19,4

Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μπεκατώρου! «Πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να υπάρχουν ελπίδες για...»!

Ραγίζει καρδιές με την εξομολόγηση της η Μαρία Μπεκατώρου!

Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο λόγο που δεν μπορεί να κάνει παιδάκι και εξομολογήθηκε πως πιστεύει ότι ακόμη υπάρχουν ελπίδες.

Είσαι πολλά χρόνια με τον άντρα σου. Έχεις πάρει στοιχεία από το χαρακτήρα του;

«Εννοείται. Ο Αντώνης δεν υπάρχει περίπτωση να κριτικάρει τους άλλους. Δεν θα σχολιάσει ποτέ ούτε την εμφάνιση ούτε τη συμπεριφορά τους. Πλέον δεν το κάνω ούτε εγώ. Και το βασικότερο, με έβαλε στη διαδικασία να μην ασχολούμαι με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν».

Έχει περάσει ποτέ κρίση ο γάμος σας;

«Όχι, πότε. Έχουμε περάσει περιόδους γκρίνιας και μουρμούρας, αλλά να τσακωθούμε και να μη μιλιόμαστε για μέρες, όχι».

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσεις παιδί;

«Όχι. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ κάτι τέτοιο, ίσως γιατί πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να υπάρχουν ελπίδες για να κάνω παιδί».

Μαρία Μπεκατώρου: Το μεγάλο μυστικό για τον γάμο της που δεν γνωρίζει κανένας! «Παντρεύτηκα γιατί...»

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό για τον γάμο της, το οποίο δεν γνώριζε κανένας!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εξήγησε γιατί παντρεύτηκε.

Στην 11η επέτειο του γάμου της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Μαρία Μπεκατώρου, είχε γράψει ένα κείμενο για τη σημαντική στιγμή της ζωής της: «Τα συναισθήματα μου είναι ακόμα πιο δυνατά, και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου, γιατί απλά βρήκα τον ιδανικό σύντροφο για μένα! Και να σας πω κάτι; Το ίδιο θα σας πει κι εκείνος αν τον ρωτήσετε, αν και δεν του αρέσει -ευτυχώς- να μιλάει πολύ.

Θυμάμαι ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που παντρευόμουν τον Αντώνη που όλα τα έκανα παρά πολύ γρήγορα. Αμέσως διάλεξα το νυφικό μου, ούτε έβλεπα τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Ήθελα απλά να φτάσει η στιγμή που ο μπαμπάκας μου θα με πήγαινε στην εκκλησία. Και είχα και έκπληξη μόλις φτάσαμε! Είχαν έρθει κανταδόροι από τη Κεφαλονιά να με συνοδεύσουν!

Και έζησα την κάθε στιγμή, παρακολουθήσαμε με κατάνυξη όλο το μυστήριο, γιατί ένιωσα ότι αυτή η σχέση έπρεπε να ευλογηθεί, να ενώσουμε τα χέρια μας ενώπιον του Θεού...

Έχουν περάσει λοιπόν 11 χρόνια γάμου και 20 ολόκληρα χρόνια σχέσης... Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι για να παντρευτείτε πρέπει να είστε σίγουροι ότι θέλετε να ζήσετε με το ταίρι σας για πάντα!!! Ο γάμος θέλει υπομονή, θέλει υποχωρήσεις. Είναι όμως μαγικό το συναίσθημα, να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο τόσα χρόνια, να μεγαλώνετε μαζί, να γελάτε μαζί, να κλαίτε μαζί, να ζείτε μαζί.

Και σήμερα το πρωί, που με αγκάλιασε ο Αντώνης, ένιωσα τη καρδιά μου να γεμίζει ευγνωμοσύνη. Έτρεξα στη κουζίνα και είδα πάλι αυτή τη φωτογραφία...».

Κατά καιρούς η παρουσιάστρια είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις όπου μιλούσε για την προσωπική της ζωή και, ωστόσο στο παραπάνω κείμενο αποκάλυψε τον λόγο που παντρεύτηκε κι αυτός ήταν πως: «Για να παντρευτείτε πρέπει να είστε σίγουροι ότι θέλετε να ζήσετε με το ταίρι σας για πάντα!»

Ας θυμηθούμε πως γνωρίστηκε το ζευγάρι, αλλά και την... βόμβα με την πρόταση γάμου, μέσα από τα λόγια της Μαρίας: «Είχαμε έναν κοινό φίλο από την Κεφαλονιά και τον φιλοξένησε ένα καλοκαίρι -το καλοκαίρι του ‘99- στο σπίτι του. Εγώ είμαι βέρα Κεφαλονίτισσα. Εκεί γνωριστήκαμε. Στην αρχή ήταν “κόρτε”, φλερτ. Εγώ ήθελα λίγο τον χρόνο μου-εκείνος βέβαια με ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που με είδε! Κι εμένα μου άρεσε. Πέρασαν περίπου δεκαπέντε μέρες και από τότε είμαστε αχώριστοι!

Εγώ έκανα πρόταση γάμου στον άντρα μου. Μια μέρα που ήμασταν στο αυτοκίνητο, του είπα, αφού είχαμε συζήσει έναν χρόνο. "Τελειώνουν τα ψέματα πια, θα παντρευτούμε". Μένει κάγκελο. «"Τον Δεκέμβριο, να είναι και κοντά στα Χριστούγεννα, θα είναι ωραία", του λέω. Δεν μου άρεσε η ιδέα, αλλά το είπα για να τελειώνουμε…».

Όσο για το πιο ξεχωριστό δώρο που της έχει κάνει ο Αντώνης, είπε: «Το 2001 ένα υπέροχο ταξίδι στη Βιέννη! Περάσαµε φανταστικά, τα πάντα ήταν στολισµένα, χιονισµένα, γιορτινά. Σαν παραµύθι!».

Για το αν έχει περάσει κρίση ο γάμος τους, η Μπεκατώρου είπε: «Κρίση ποτέ για εμάς, μόνο περιόδους γκρίνιας έχουμε περάσει. Τσακωνόμαστε σπάνια, αλλά ακόμα κι όταν τσακωθούμε, θέλουμε αμέσως να τα βρούμε. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουμε καβγαδίσει ποτέ για κάποιο σοβαρό λόγο. Σεβόμαστε και δίνουμε χώρο ο ένας στον άλλο».