Σοφία Βογιατζάκη: Στον γιατρό η ηθοποιός! Αποκάλυψη τώρα!

Τι συνέβη;

Σοφία Βογιατζάκη: Στον γιατρό η ηθοποιός! Αποκάλυψη τώρα!

Η Σοφία Βογιατζάκη βούρκωσε μπροστά στην κάμερα, κάνοντας μία προσωπική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που είχε και χρειάστηκε να επισκεφτεί τον γιατρό.

Η ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Συγκεκριμένα η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρθηκε σε έναν άνθρωπο που κατάφερε να την βοηθήσει με το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά είπε: «Στις εισαγωγικές όταν μπήκα, η φωνή μου ήταν “εγκλωβισμένη” και αυτό ήταν ψυχολογικό, όχι παθολογικό. Μου είπε ο Νικήτας Τσακίρογλου που ήταν στην επιτροπή “έχεις κάποιο θέμα με τις φωνητικές χορδές;” και του λέω όχι. Μου είπε να πάω σε ΩΡΛ και μετά να ξαναπάω να δώσω εξετάσεις γιατί “εμείς αν σε αναλάβουμε μπορεί να σου κάνουμε μεγάλο κακό αν έχεις πρόβλημα”.

Και πήγα σε ΩΡΛ και μου είπε ότι οι φωνητικές χορδές μου είναι μια χαρά και ότι είναι ψυχολογικό το θέμα. Πήγα σε έναν άνθρωπο και μου έκανε μαθήματα ορθοφωνίας, φωνητικής… θα συγκινηθώ τώρα πάρα πολύ. Με βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό και μου άλλαξε τη ζωή. Και πήγα στη σχολή μετά και ήμουν μια χαρά».

Ακομπλεξάριστη! Η Σοφία Βογιατζάκη αποκαλύπτει την ηλικία της: "Δεν βρίσκω λόγο να το κρύβω..."

Στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την ηλικία!

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη στους άντρες, τις σχέσεις αλλά και τη φιλία.

"Έχω απογοητευτεί γενικώς από σχέσεις και από άντρες και από γυναίκες και από φίλες και από φίλους και από γκόμενους. Όπως όλοι μας. Πιθανότατα να έχω απογοητεύσει κιόλας. Αλλά έχω φίλους, νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη μου περιουσία. Με την καλύτερη μου παιδική φίλη που είμαστε μαζί από το νηπιαγωγείο, έχουμε μια φιλία 43 χρόνων και είμαι 46.

Την γνώρισα 3-4 ετών… είναι όλη μας η ζωή. Γιατί να μην πω την ηλικία μου; Τα έχω κλέψει τα χρόνια από κανέναν; Δικά μου είναι και είμαι χαρούμενη και περήφανη για τα χρόνια μου. Δεν βρίσκω λόγο να κρύβω την ηλικία μου. Δεν μεγαλώνουμε; Άντε και λέω 35… και; Τι έγινε;", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια!