Βασιλική Νταντά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας! «Έφυγα από το νοσοκομείο κλαίγοντας...»

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας!

Βασιλική Νταντά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας! «Έφυγα από το νοσοκομείο κλαίγοντας...»

Η Βασίλική Νταντά μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ αποκάλυψε πως έφυγε από το νοσοκομείο με κλάματα!

Η τραγουδίστρια έζησε ένα δράμα το οποίο την επηρέασε και στη δουλειά της!

Συγκεκριμένα η Βασιλική Νταντά μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, λέγοντας: «Από το στρες, το άγχος, έπαθα ψωρίαση. Και καλοκαίρι να ήταν φορούσα μακρυμάνικα. Ετοιμαζόμουν να βγω στην πίστα κι έβαφα τα χέρια μου και τα πόδια μου για να μην φαίνεται η ψωρίαση. Τη μέρα πάντα φορούσα παντελόνια, δεν πήγαινα για μπάνιο τόσο συχνά ή δεν θα πήγαινα με ανθρώπους που δεν ξέρω γιατί ντρεπόμουν να εμφανίσω σημεία του σώματός μου, υπήρχε παντού. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα.

Σε ένα νοσοκομείο που είχα πάει με είχαν αποθαρρύνει, μου είχαν πει ότι δεν φεύγει, κι έφυγα κλαίγοντας. Ήμουν στην πίστα και θυμάμαι να γελάνε από κάτω, να λένε… κοίτα αυτό, κοίτα εκείνο στο χέρι της, στο πόδι της. Τα έβλεπα εγώ αυτά την ώρα που τραγουδούσα και μου χαλούσε η διάθεση. Αυτό συνέβη πολλά χρόνια πριν. Υπέφερα από αυτό».

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Η μάχη με την κατάθλιψη και την ψωρίαση μαζί!

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία μίλησε ανοιχτά για την μάχη με την κατάθλιψη και την ψωρίαση μαζί, όπως η ίδια την βίωσε!

Αρχικά, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Το επίθετο μου στην αρχή με δυσκόλεψε, αλλά εγώ το πίστευα πολύ και δεν ήθελα να το αλλάξω… Ακόμα με πειράζουν για το επίθετό μου…»!

Και πρόσθεσε η Βασιλική Νταντά: «Είχα ψωρίαση και δεχόμουν έντονη κριτική όσο ήμουν πάνω στη σκηνή και πήγαινα στο καμαρίνι και έκλαιγα…»! Και υπογράμμισε: «Στο τέλος έπαθα κατάθλιψη και μέσα σε 10 μέρες έχασα 10 κιλά. Το δούλεψα τελικά πολύ μέσα μου και… το ξεπέρασα»!

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Η μάχη με την κατάθλιψη και την ψωρίαση μαζί!

Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Είχα 5 χρόνια τα πόδια μου σε...»!

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη της πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια. Όπως, εξομολογήθηκε είχε 5 χρόνια τα πόδια της σε γύψο.

Όταν γεννήθηκε είχε ένα πρόβλημα και το το αντιλήφθηκαν όταν άρχισε να περπατάει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Σοφία Βόσσου εξήγησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» τι πρόβλημα ήταν ακριβώς και αποκάλυψε πως για να γίνει καλά έπρεπε να μείνουν τα πόδια της πέντε χρόνια στον γύψο.

«Είχα ένα θέμα με τα ποδαράκια μου. Οι γιατροί τότε δεν εξέταζαν τα παιδιά και το ανακάλυψαν όταν άρχισα να περπατάω. Έμεινα πέντε χρόνια στον γύψο και κόλλησαν. Δεν μπουσούλησα. Δεν έτρεξα. Όταν πήγα στο σχολείο περπατούσα, έτρεχα. Αλλά είχα μπούλινγκ γιατί ήμουν χοντρό παιδί».

undefined