Βίκυ Καγιά: Η καλύτερη ώρα της ημέρας! Μαζί της ο Ηλίας Κρασσάς!

Τι έκαναν;

Βίκυ Καγιά: Η καλύτερη ώρα της ημέρας! Μαζί της ο Ηλίας Κρασσάς!

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς πέρασαν μαζί την καλύτερη ώρα της ημέρας!

Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας!

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας η Βίκυ Καγιά, μαζί με τον Ηλία Κρασσά και τα δύο τους παιδάκια πήγαν στην παιδική χαρά!

Η μικρή Μπιάνκα και ο μικρός Κάρολος έκαναν κούνια με την μαμά τους, ενώ ο μπαμπάς ήταν εκείνος που ανέλαβε χρέη φωτογράφου και απαθανάτισε την στιγμή!

Μάλιστα το χαμόγελα της Βίκυς Καγιάς λέει τα πάντα για τις στιγμές που περνάει με την οικογένειά της!

Δείτε τη φωτογραφία

Βίκυ Καγιά: Η καλύτερη ώρα της ημέρας! Μαζί της ο Ηλίας Κρασσάς!

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία με τον ήρωα της ζωής της!

Η Βίκυ Καγιά ανέβασε μία φωτογραφία με τον ήρωα της ζωής της, σε μία στιγμή που είδαμε για πρώτη φορά!

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μαζί με τα δύο τους παιδάκια και το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια το δείχνει σε κάθε ευκαιρία!

Σήμερα, Κυριακή (16/6), η Βίκυ ανέβασε μία φωτογραφία με τον άντρα της να κρατάει τα δύο τους παιδάκια αγκαλιά στην πισίνα, λέγοντας πως αυτός είναι ο ήρωας της ζωής της!

Η αφορμή στάθηκε η ημέρα του πατέρα!

Αναλυτικά έγραψε! «DAD: A sons first hero. A daughters first love. Happy Father’s Day to the coolest, strongest ,most loving dad in the word!». Δηλαδή «Πατέρας: Ο πρώτος ήρωας του γιου, η πρώτη αγάπη της κόρης. Χρόνια πολλά στον πιο χαλαρό, πιο δυνατό και πιο αγαπητό πατέρα του κόσμου!».

Δείτε τη φωτογραφία!

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία με τον ήρωα της ζωής της!

Βίκυ Καγιά: Βίντεο "εφιάλτης" στην δημοσιότητα! Τα χαϊδέματα με τα εσώρουχα!

Ένα βίντεο που ίσως και να έχει γίνει ο "εφιάλτης" της παρουσιάστριας Βίκυς Καγιά θα φέρει στην δημοσιότητα σήμερα το Youweekly.gr! Τα χαϊδέματα με τα εσώρουχα και όχι μόνο...

Είναι ένα βίντεο που ανήκει στο παρελθόν της, όταν ήταν ακόμα νέα και κυκλοφορεί στο Youtube!

Η παρουσιάστρια του STAR στην αρχή της καριέρας της είχε πρωταγωνιστήσει σε δυο τρία βίντεοκλιπ κι ένα από αυτά είναι κι αυτό με τον Λευτέρη Πανταζή στο οποίο όχι μόνο ποζάρει με αισθησιακά πυτζαμάκια αλλά είναι και αγνώριστη στον τρόπο βαψίματος!

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

Βίκυ Καγιά: Σε παθιασμένες στιγμές στο κρεβάτι! Το βίντεο που «καίει»!

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχαν βρεθεί στο κρεβάτι σε παθιασμένες ερωτικές στιγμές, με καυτό βίντεο να κυκλοφορεί!

Ξεχείλιζαν από πάθος

Βίκυ Καγιά και Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν στο παρελθόν ζευγάρι, αλλά όχι στην πραγματικότητα αν και μπορεί να ταίριαζαν, κανείς δεν ξέρει!

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» του Νίκου Περάκη, η οποία είχε σπάσει ταμεία και είχαν υποδυθεί το ζευγάρι!

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στους κινηματογράφους το 2005, με την Βίκυ Καγιά να κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά.

Στην πλοκή του έργου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ως Αλέξανδρος Τζιμπιτζίδης και η Βίκυ Καγιά ως Μαριαλένα Γεωργιάδου δημιουργούν ερωτική σχέση και έχουνε μία καυτή ερωτική σκηνή!

Πάνω στο καλύτερο, όμως, η πατρίδα και ένα θερμό Ελληνοτουρκικό επεισόδιο μπαίνει στη μέση και το ζευγάρι δεν ολοκληρώνει ποτέ! Είχατε δει πώς η Βίκη Καγιά είχε καβαλήσει στη Μύκονο τον Ηλία Κρασσά;

Δείτε το βίντεο