Power of Love: Ο έκτος παίκτης που προκρίθηκε στον τελικό!

Ποιος είναι;

Power of Love: Ο έκτος παίκτης που προκρίθηκε στον τελικό!

Ακόμη ένας παίκτης προκρίθηκε στον τελικό του Power of Love! Ποιος είναι αυτός;

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την ανακοίνωση στο σπίτι της αγάπης!

Μάθαμε και τον έκτο παίκτη που προκρίθηκε στον τελικό του Power of Love!

Ο λόγος για τον Τζόνι, ο οποίος απάντησε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια και στα αγόρια που με ψηφίσαν θετικά, είτε όχι! Είμαστε πολύ καιρό εδώ μέσα, όντως, έχουμε ακούσει παρά πολλά καλά, αλλά και παρά πολλά κακά σχόλια. Το να σε ψηφίζει το σπίτι για φιναλίστ, για μένα είναι μια προσωπική νίκη αν θέλεις, ένα έπαθλο! Όποτε τους ευχαριστώ παρά πολύ και επίσης θέλω να ευχαριστήσω…».

Power of love: Οι πρώτοι παίκτες που περνάνε στον τελικό!

Στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love, που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τους δυο πρώτους παίκτες που περνάνε στο τελικό!

Ποιοι είναι αυτοί;

Όπως κάθε Παρασκευή μεσημέρι, έτσι και σήμερα, στο Power of Love η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τους δύο πιο αγαπητούς παίκτες του τηλεοπτικού κοινού γι’ αυτή την εβδομάδα.

Μόνο που σήμερα, υπήρχε μια ιδιαιτερότητα, με τη γνωστή παρουσιάστρια να κάνει και τη σχετική ανακοίνωση στους παίκτες.

Οι δύο πιο αγαπητοί παίκτες γι’ αυτή την εβδομάδα ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου. Η Μαρία Μπακοδήμου να τους ανακοινώνει πως περνούν αυτόματα στον μεγάλο τελικό της επόμενης Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Το βράδυ έχουμε τον ημιτελικό μας, είμαστε στην τελική ευθεία. Οι πιο αγαπημένοι παίκτες γι’ αυτή την εβδομάδα, ο Παύλος και η Άννα είναι οι παίκτες που πάνε αυτόματα στον τελικό, είστε οι πρώτοι φιναλίστ. Θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες το βράδυ στο Gala, στον ημιτελικό».