Μετά το baby boom στην ελληνική showbiz έσκασε και η πρώτη φωτογραφία από το νεογέννητο!

Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο!

Μετά το baby boom στην ελληνική showbiz έσκασε και η πρώτη φωτογραφία από το νεογέννητο!

Baby boom είχαμε στην ελληνική showbiz, ενώ είδαμε και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Η σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Ο λόγος για το μωράκι της Ελευθερίας Παντελιδάκη και του Γιώργου Γιαννή!

Η σύζυγος του τραγουδιστή ανέβασε τη σχετική φωτογραφία, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ παρά πολύ Θεέ μου που με έκανες να ξανά ζήσω για δεύτερη φορά αυτό το θαύμα! Ευχαριστούμε πολύ και τον καταπληκτικό μας γιατρό @panagiotispsathas που πάντα είναι δίπλα μας!».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί; Όλη η αλήθεια!

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Όλη η αλήθεια μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Στο vanda's blog έφτασε παρασκήνιο φωτιά για ένα περιστατικό που συνέβη πίσω από τις κάμερες του ALPHA πριν από λίγες ημέρες και δεν το γνώριζε κανείς!

Όπως μου αποκάλυψε έμπιστο άτομο και σας μεταφέρω για πρώτη φορά στο blog μου, η παρουσιάστρια πριν λίγες εβδομάδες είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Βασικά, ζαλίστηκε σε έκανα διάλειμμα της εκπομπής της και αμέσως της προσέφεραν χυμό για να συνέλθει!

Αφού "ζωντάνεψε" ξανά, όπως μου αποκάλυψε το ίδιο πρόσωπο, ζήτησε θερμά από τους συνεργάτες της που την είδαν σε αυτή την κατάσταση να μην μεταφέρουν τίποτα προς τα έξω γιατί "Δεν θέλω να λένε" , όπως είπε χαρακτηριστικά!

Μήπως είναι αυτά τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης, λοιπόν;

Η αλήθεια είναι πως δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι έγκυος! Απλά η εξοντωτική καθημερινότητά της έχει επηρεάσει λίγο τον οργανισμό της!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί; Όλη η αλήθεια!

Πρόσφατα, μάλιστα, μου μεταφέρθηκε πως επισκέφθηκε νοσοκομείο για να κάνει ένα γενικά τσεκ και όλα ήταν τέλεια, με λίγο χαμηλό σίδηρο!

Ωστόσο, πολλοί θα ήθελαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αυτή την σχέση γιατί... είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και ζηλευτά ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Αλλά... όλα στον καιρό τους...