Γιάννης Φέρτης: Ο καλλονός του κινηματογράφου σε σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του! Δείτε τον στα 81 του!

Πώς είναι σήμερα;

Γιάννης Φέρτης: Ο καλλονός του κινηματογράφου σε σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του! Δείτε τον στα 81 του!

Σε σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του ο καλλονός του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου,Γιάννης Φέρτης.Ο ηθοποιός μας εντυπωσίασε στα 81 του χρόνια ,καθώς δείχνει να μην τον έχει αγγίξει ο χρόνος.

Αναμφίβολα ο παλιός κινηματογράφος μας γοητεύει ό λους.Οι τότε ηθοποιοί ήταν πάντα άψογοι στον ρόλο τους και αυτό είναι ίσως το μυστικό της επιτυχίας τους, από παιδιά που ήμασταν κολλούσαμε στις οθόνες μας και χαζεύαμε την μαγεία του ασπρόμαυρου κινηματογράφου!

Τον πετύχαμε σε ξέχνιαστες στιγμές χαλάρωσης μαζί με την σύζυγό του, την γνωστή ηθοποιό,Μαρίνα Ψάλτη να απολαμβάνουν την παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Άλλος άνθρωπος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! Έγινε 35 και είναι αγνώριστος!

Θα σας πέσει το σαγόνι!

O Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς» έγινε 35 και είναι αγνώριστος! Πραγματικά άλλος άνθρωπος....

Ο Διονυσάκης –κατά κόσμον Δημήτρης Μαχαίρας- έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την επιτυχημένη σειρά του Ant1, την οποία εμείς απολαμβάνουμε σε επαναλήψεις μέχρι σήμερα.

Σήμερα, ασχολείται ενεργά με το θέατρο και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο Δημήτρης έχει κλείσει τα 35 του χρόνια και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τον εφηβικό εαυτό του.Πριν καιρό, τον είδαμε ξανά σε μια φωτογραφία – reunion με τον τηλεοπτικό Μπίλυ και συνειδητοποιήσαμε πως έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που παρακολουθούσαμε τις περιπέτειές της παρέας Μπίλυ, Γωγούς, Ματούλας και Διονυσάκη.

Πώς σας φαίνεται σήμερα;

Θυμάστε τη Λάρα από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θα πάθετε πλάκα!

Πώς είναι σήμερα η Λάρα από την σειρά Θα βρεις τον δάσκαλό σού, του ΑΝΤ1; Δείτε φωτογραφίες της και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Κριτικοί την αποθέωσαν για τις ερμηνείες της στην «10η εντολή» και τον «Κόκκινο Κύκλο» του Πάνου Κοκκινόπουλου αλλά το κοινό την αγάπησε από το ο ρόλο της ως «Λάρα» στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

Η Έρση Μαλικένζου αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» που έκανε πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε χθες!

Ο φωτογραφικός φακός ήταν στο θέατρο Χώρα για να απαθανατίσει ηθοποιούς και καλεσμένους και η ίδια φωτογραφήθηκε με εκλεκτούς της συναδέλφους, όπως η Ελένη Καρακάση και ο Ηλίας Λογοθέτης.

Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός: