Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Τροχαίο σοκ για Ουίλιαμ και Μίντλετον!

Στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση!

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Τροχαίο σοκ για Ουίλιαμ και Μίντλετον!

Συναγερμός σήμανε στο Μπάκιγχαμ, μετά από το τροχαίο σοκ για Ουίλιαμ και Μίντλετον!

Όλα ξεκίνησαν όταν η συνοδεία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε τροχαίο, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται μια ηλικιωμένη γυναίκα, μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη με τη μηχανή που συνόδευε την αυτοκινητοπομπή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ταξίδευαν τη Δευτέρα από το Λονδίνο στο Ουίνδσορ όταν μια γυναίκα, 83 ετών, τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκη μια αστυνομική μοτοσικλέτα της συνοδείας και η Αστυνομία ξεκίνησε αμέσως την έρευνα. Το Παλάτι δήλωσε ότι το βασιλικό ζευγάρι είναι «βαθιά λυπημένο» και πως υπήρξε επικοινωνία με τη γυναίκα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη σύγκρουση στο Ρίτσμοντ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο περίπου στις 12:50 π.μ. στις 17 Ιουνίου.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.


Ένας εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον, δήλωσε πως η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, έστειλαν τις καλύτερες ευχές τους στο θύμα του τροχαίου και την οικογένειά της και πως θα παραμείνουν σε επαφή μαζί της σε όλα τα στάδια της ανάρρωσής της.


Το BBC αναφέρει πως η τραυματίας έλαβε και λουλούδια από το Παλάτι. Οι αξιωματικοί της ειδικής ομάδας συνοδείας της Μητροπολιτικής Αστυνομία προστατεύουν τις βασιλικές αυτοκινητοπομπές. Ένας εκπρόσωπος δήλωσε πως ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα.

Δεν είναι γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, αλλά πιστεύεται πως η γυναίκα παρασύρθηκε από τη μηχανή. Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ουίλιαμ και η Μίντλετον δεν είδαν τι συνέβη εκείνη τη στιγμή και έμαθαν αργότερα για τον τραυματισμό της άτυχης γυναίκας.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Δημόσιος καβγάς μπροστά στην Ελισάβετ! «Γύρνα μπροστά σου!» (Βίντεο)

Δημόσιος καβγάς για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ μπροστά στην Βασίλισσα Ελισάβετ! Το φονικό βλέμμα και η διαταγή του Χάρι!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο παλάτι, καθώς το περιστατικό τραβήχτηκε από τις κάμερες!

Το περασμένο Σάββατο στον εορτασμό των 93 χρόνων της Βασίλισσας Ελισάβετ ένα περιστατικό που συνέβη στο μπαλκόνι των Ανακτόρων, προκάλεσε σάλο!

Ο πρώτος δημόσιος καβγάς της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι είναι γεγονός!

Η Μέγκαν είχε γυρίσει την πλάτη της και μιλούσε, λίγο πριν την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Βρετανίας, κάτι που έκανε έξαλλο τον Χάρι!

«Γύρνα μπροστά σου!», της είπε σε έντονο ύφος και με το βλέμμα του να τα λέει όλα!

Δείτε το βίντεο!