Στην Ελλάδα εσπευσμένα ο Μποτία! Στο πλευρό του η Ελένη Φουρέιρα!

Τι συνέβη;

Στην Ελλάδα εσπευσμένα ο Μποτία! Στο πλευρό του η Ελένη Φουρέιρα!

Στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία στάθηκε η Ελένη Φουρέιρα Στην Ελλάδα εσπευσμένα ο αμυντικός της Αλ Χιλάλ. Τι μπορεί να έχει συμβεί;

Πολύ ερωτευμένοι είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία και αυτό φαίνεται! Όμως προσπαθούν να κράτους όσο τον δυνατών την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας .

Μετά το πέρας τον επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο ποδοσφαιριστής ήρθε να επισκεφτεί την αγαπημένη του. Και οι δύο προσπαθούν να διαμορφώνουν το πρόγραμμα τους για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας όλες τους τις υποχρεώσεις,να δουν φίλους αλλά και να περάσουν χρόνο και οι δύο τους!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρελά ερωτευμένη με γοητευτικό επιχειρηματία; Η εμφάνιση που φούντωσε τις φήμες...

Νέα αρχή στα ερωτικά της... ή όχι;

Είναι τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τρελά ερωτευμένη με γοητευτικό επιχειρηματία; Η εμφάνιση που φούντωσε τις φήμες και όλη η αλήθεια για τα όσα ακούγονται!

Όλα ξεκίνησαν όταν η κριτής του GNTM και ο Κώστας Μανώλης βγήκαν για φαγητό, με αποτέλεσμα τα μέσα ενημέρωσης να επικεντρωθούν σε αυτή τη συνάντηση.

Η κοινή τους έξοδος σε εστιατόριο του Κολωνακίου που είδε το φως της δημοσιότητας αποτελεί και την πρώτη γνωριμία τους, ενώ πελάτης του εστιατορίου τόνισε ότι μεταξύ τους υπήρχε μεγάλη οικειότητα και ένα πολύ καλό κλίμα.

Μάλιστα, μαζί τους ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου με τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση. Οι εκατέρωθεν εντυπώσεις ήταν θετικές και σε ένα ευδιάθετο επικοινωνιακό κλίμα, ωστόσο σχέση δεν υφίσταται μιας και πηγή από το περιβάλλον του μοντέλου εξηγεί στην Real Life ότι η κοινή τους έξοδος ήταν η πρώτη τους γνωριμία. Λίγο πριν φύγετε.... δείτε και αυτό: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πέταξε το στήθος της έξω! Αναστάτωση από το καυτό υπερθέαμα!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Σε παραλία της Μυκόνου χωρίς ίχνος ρετούς! Τα καυτά φιλιά με τον Ταχτσίδη!

Η φουσκωμένη της κοιλίτσας μας... "τρέλανε"!

Σε παραλία της Μυκόνου βρέθηκε η Ζέτα Θεοδωροπούλου και δεν σταμάτησε να ανταλλάζει καυτά φιλιά με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Μάλιστα, είδαμε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς.

Η εγκυμονούσα, η οποία περιμένει το τρίτο της παιδάκι έχει μπει στην τελική ευθεία για να το υποδεχτεί στον κόσμο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού η οικογένεια τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος. Ο έρωτας τους δεν έχει σβήσει και αυτό το αποδεικνύουν και οι φωτογραφία τους και τα φιλιά που αντάλλαξαν.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες είναι χωρίς ίχνος ρετούς και είδαμε πως είναι στην πραγματικότητα το κορμί της. Όπως, θα δείτε η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ και είναι μια πολύ εντυπωσιακή μαμά.