Power of love: Έξαλλος ο Bill πριν τον τελικό! «Κοροϊδεύεις μια ολόκληρη χώρα»!

Το δημόσιο ξέσπασμα! Τι τον έβγαλε εκτός εαυτού;

Power of love: Έξαλλος ο Bill πριν τον τελικό! «Κοροϊδεύεις μια ολόκληρη χώρα»!

Έξαλλος έγινε ο Bill από το Power of love, λίγες ημέρες πριν τον τελικό λέγοντας πως μια παίκτρια «κοροϊδεύει μια ολόκληρη χώρα».

Μάλιστα, το ξέσπασμα του παίκτης ήταν δημόσιο και οι αναρτήσεις του είναι "φωτιά".

Συγκεκριμένα ο Bill έγινε έξαλλος με την πρώην συμπαίκτρια του, Νέρτζη. Αφορμή μια ανάρτηση της στην οποία έκανε λόγο για «αλβανικό κοντινάκι».

«Νέρτζη έχω χάσει πάσα ιδέα για σένα… Τη μία κοροϊδεύεις τους παχύσαρκους και την άλλη κοροϊδεύεις μια ολόκληρη χώρα. Εξήγησέ μου τι εννοείς αλβανικό καντινάκι; Τόσο καιρό αυτοί που σε ψήφιζαν μπορεί να ήταν Αλβανοί ή παχύσαρκοι… Δε σέβεσαι τίποτα. Όπως έχω πει, οι αληθινές συμπεριφορές και το τι ήμαστε θα φανεί έξω από το παιχνίδι. Χωρίς κάμερες και χωρίς μικρόφωνα. Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από την Νέρτζη για αυτά που ανεβάζει. Γιατί θίγει ανθρώπους και χώρες. Και τυχαίνει η χώρα αυτή να είναι και δική μου» έγραψε στο Instagram.

Ο Bill όμως θα είναι στον τελικό; Εμείς ξέρουμε αν θα είναι!

Κατερίνα Σαββοπούλου: Αποχώρησε από το Power of love και μπήκε στο...

Η Κατερίνα Σαββοπούλου πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από το σπίτι του Power of love και μπήκε... κάπου αλλού.

Η παίκτρια έφυγε από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας και από τότε δημιουργήθηκε ένας χαμός.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μόλις ανακοίνωσε πως η Κατερίνα αποχώρησε για λόγους υγείας οι συμπαίκτες της ξεκίνησαν θα να θάβουν, ρίχνοντας απίστευτες κατηγορίες.

Όπως φαίνεται όμως, πλέον όλα αυτά για την ίδια είναι παρελθόν! Η Κατερίνα απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας box.

Power of love: H πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας μετά το πρόβλημα υγείας! «Τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο»!

Την πρώτη ανάρτηση στο Instagram έκανε η Κατερίνα μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου πως αποχώρησε για λόγους υγείας.

Η παίκτρια έστειλε ένα μήνυμα φωτιά σε όσους την "έθαψαν" μετά την έξοδο της από το παιχνίδι.

Όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει η Κατερίνα έφυγε από το Power of love για λόγους υγείας και συγκεκριμένα γυναικολογικούς. Η παίκτρια οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους και είχαμε φωτογραφίες απόδειξη.

Έτσι λοιπόν μετά την αποχώρηση και την ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε την πρώτη της ανάρτηση.. όλο καρφιά!

undefined

undefined