Παίκτρια του Master Chef αποκαλύπτει: «Είμαι ερωτευμένη τώρα»!

«Ήμουν ελεύθερη πριν μπω στο MasterChef»

Παίκτρια του Master Chef αποκαλύπτει: «Είμαι ερωτευμένη τώρα»!

Μια παίκτρια του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής «Master Chef» αποκαλύπτει: «Είμαι ερωτευμένη τώρα»!

Τον έρωτα γνώρισε μετά το τέλος του παιχνιδιού μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του τρίτου κύκλου.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μπουρλόκα, η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή «Φωλιά του Κου Κου» για την προσωπική της ζωή. Η 33χρονη μαγείρισσα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη συμμέτοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στη ζωή της μετά από αυτό.

Μπουρλόκα

Συγκεκριμένα είπε:

«Θεωρώ ότι πέτυχα και με το παραπάνω τους στόχους μου στο MasterChef. Η αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο δεν συγκρίνεται με τίποτα. Προτάσεις υπάρχουν πολλές, με πρώτη και καλύτερη του Πάνου Ιωαννίδη που μου την έκανε την ημέρα που έφυγα από το παιχνίδι. Μιλάμε, είμαστε σε επικοινωνία, οπότε περιμένω να κλείσω εκεί. Είμαι 33 ετών και πολλοί μου λένε πως δεν μου φαίνεται. Ήμουν ελεύθερη πριν μπω στο MasterChef. Είμαι ερωτευμένη τώρα. Μέχρι εκεί, μη μου κάνεις άλλη ερώτηση».

Master Chef: Η Άλκηστις άδειασε ξανά την Σπυριδούλα! «Μπήκε στο παιχνίδι για...»

Η Άλκηστις του Master Chef ξαναχτύπησε κατά της Σπυριδούλας, λέγοντας τον λόγο για τον οποία μπήκε στο παιχνίδι!

Τα είπε όλα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Opentv!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν ξέρω τι έχει κανονίσει, τι θα κάνει και πώς θα το κάνει η Σπυριδούλα! Εμένα έχει κλείσει ο κύκλος μου με τα θέματα της Σπυριδούλας, δεν θέλω καν να ασχοληθώ πλέον με αυτό! Πιστεύω πώς όλοι μας πήγαμε για χρηματικό έπαθλο, είτε κάποιοι γίνουν γνωστοί μέσω της τηλεόρασης και να δείξουν την δουλειά τους, είτε να κερδίσουν τον έπαθλο! Μία από αυτή ήταν και η Σπυριδούλα! Αν με ρωτάτε για τον Μανώλη αν είναι νικητής ή όχι, δεν με ενδιαφέρει.
Εγώ ήθελα εξ αρχής τον Χρήστο για νικητή! Ποιος βοήθησε ποιον, τι και γιατί, αυτά φάνηκαν, δεν θα κάτσω εγώ να πω κάτι! Γενικά δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει και πόσω μάλλον για το MasterChef! Είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα και θέλω να το αξιοποιήσω ανάλογα. Εννοείται πως με βοήθησε το παιχνίδι, τηλεόραση είναι, διαφήμιση είναι. Πιστεύω ότι αν είσαι έξυπνος, μπορείς άνετα να αξιοποιήσεις όλο τον κύκλο του MasterChef στο να βγεις παραέξω και να μείνεις γνωστός!».