Ανδρέας Γεωργίου: «Ισχύει ότι δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά με αυτό το κανάλι...»

Το παραδέχθηκε!

Ανδρέας Γεωργίου: «Ισχύει ότι δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά με αυτό το κανάλι...»

Ο Ανδρέας Γεωργίου παραδέχθηκε πως δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά με αυτό το συγκεκριμένο κανάλι!

Μίλησε ανοιχτά για το θέμα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης!

Συγεκριμένα μιλώντας στο περιοδικό “TV Mania” ρωτήθηκε για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα σχετικά με το κανάλι Σίγμα και την επιθυμία του να μην συνεργαστεί ξανά μαζί του!

«Επειδή μου αρέσει να μιλάω με αλήθειες θα σου πω ότι ισχύει, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα».

Είναι οικονομικοί, περισσότερο, οι λόγοι;

Ήταν μία συγκυρία που δεν ήταν ευχάριστη. Πρόκειται για κάποιους εσωτερικούς παράγοντες, για τους οποίους προτιμώ να μην επεκταθώ γιατί ανήκουν στο παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε εις βάθος σε τέτοιου είδους συζητήσεις.

Πέτυχες όλα όσα ήθελες Αντρέα;

Είμαι ευχαριστημένος, αλλά ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος. Ένας άνθρωπος που θέλει να εξελίσσεται και να προχωρά βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση. Κι αυτό είμαι εγώ.

Ποιες διαφορές διακρίνεις σε σένα από τότε που ξεκίνησες μέχρι σήμερα;

Θεωρώ ότι είμαι πιο ώριμος και λάθη που έκανα στο παρελθόν προσπαθώ να μην τα επαναλαμβάνω, παρόλο που αγαπώ τα λάθη μου. Θέλω να είμαι σωστός επαγγελματίας, να είμαι εντάξει στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και γενικά θέλω να ακούγονται ωραία πράγματα για τη δουλειά μας. Είναι ένας από τους λόγους που δεν μ’ αρέσει να γυρίζω στα παλιά. Θέλω να προχωρώ και να μην επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία μου.

Με τη εξέλιξή σου;

Επίσης πολύ ικανοποιημένος κι αυτό οφείλεται και στους ανθρώπους που συνεργάζομαι. Αν δεν ήταν ο Κούλλης και η Βάνα με τίποτα δεν θα μπορούσε να υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Δόξα τω Θεώ που βρέθηκα με αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί και προπαντός αγαπιόμαστε.

Ανδρέας Γεωργίου: Η φωτογραφία έκπληξη που δημοσίευσε και κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε μια φωτογραφία έκπληξη στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instragram και μας τρέλανε όλους. Η φωτογραφία του κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου!

Αυτές τις μέρες ο ηθοποιός βρίσκεται στην Κύπρο για τα τελευταία γυρίσματα της σειράς.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media του αλλά όταν το κάνει αφήνει το κοινό του με το στόμα ανοιχτό. Έτσι έγινε και αυτήν την φορά.

Έκανε την έκπληξη και «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε!

Ανδρέας Γεωργίου

Alpha tv: Η ρήτρα που έβαλαν στον Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 λέξεις»! Πώς τον κρατούν στο χέρι.....

Αποκάλυψη τώρα στο Vanda's blog για την ρήτρα που έβαλαν από τον Alpha tv στον Ανδρέα Γεωργίου! Π'ως τον κρατούν στο χέρι και τι έχει συμβεί με τις 8 λέξεις;

Είναι γνωστό ότι η νέα σειρά έχει κλείσει -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- στον ΣΚΑΙκαι μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά και οι δύο μεριές τηρούν σιγή ιχθύος. Κοινώς, ούτε ο Ανδρέας Γεωργίου, ούτε η Βάνα Δημητρίου, ούτε καν ο Κούλλης Νικολάου έχουν μιλήσει πουθενά σχετικά, ή έχουν κάνει κάποιο promotion στα social media!

Ο λόγος, μοιάζει απίθανος αλλά είναι 100% αληθινός: Το συμβόλαιο του Ανδρέα στον Alpha tv γράφει ρητά ότι απαγορεύεται όσο εκείνος ανήκει στο δυναμικό του σταθμού, να κάνει promotion δημόσια για άλλο κανάλι. Δηλαδή, ο Ανδρέας απαγορεύεται όσο είναι εν ενεργεία το συμβόλαιο του να βγει και να πει πού έχει κλείσει για τη νέα του σειρά ή για παράδειγμα την ώρα προβολής της!

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, η ρήτρα είναι τόσο υψηλή σε χρηματικό ποσό που... μέχρι το τέλος Ιουνίου περίπου που ολοκληρώνεται το Τατουάζ (Διαβάστε αναλυτικά όλο το φινάλε), δεν πρόκειται να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση!