Βγήκε η απόφαση για την Αλίκη Αρβανιτίδη: Έξι μήνες φυλάκιση η σύζυγος του Πασχάλη! (Βίντεο)

Καταδικάστηκε για την υπόθεση DNA!

Βγήκε η απόφαση για την Αλίκη Αρβανιτίδη: Έξι μήνες φυλάκιση η σύζυγος του Πασχάλη! (Βίντεο)

Βγήκε από το δικαστήριο η απόφαση για την Αλίκη Αρβανιτίδη, καθώς η σύζυγος του Πασχάλη καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση!

Η κυρία Αρβανιτίδη ήταν κατηγορούμενη για ψευδορκία σε βάρος του καθηγητή γενετικής, Κωνσταντίνου Πάγκαλου, που πραγματοποίησε την εξέταση DNA για την υπόθεση του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή, σύμφωνα με το STAR.

Ως ηθικοί αυτουργοί στην ψευδορκία κατηγορούνταν ο Πασχάλης και η κόρη του, ωστόσο κηρύχτηκαν αθώοι από το δικαστήριο.

Ήταν πριν από 13 χρόνια όταν κατά τη διάρκεια της δίκης για την πατρότητα του μωρού αποδείχτηκε πως ήταν παιδί του Πασχάλη. Έκτοτε οι δημόσιες δηλώσεις τόσο του Πασχάλη όσο και της συζύγου του, για εξέταση DNA με αδιαφανείς διαδικασίες, οδήγησαν το ζευγάρι εκ νέου στα δικαστήρια με τον κ. Πάγκαλο να ζητά αποζημίωση.

«Μετά από ένα χρόνο δικής μου υπομονής, γιατί σε μια τέτοια ιστορία μπορεί κάποιος να έχει εκρήξεις και να λέει διάφορα, όπως ότι ήταν αδιαφανής η διαδικασία που παραπέμπει σε χρηματισμό, εγώ αυτό δεν μπορούσα να το δεχτώ, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο, ποτέ να μη μείνει ο κόσμος με την ιδέα ότι οι πατρότητες μπορούν να αλλάξουν», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Αρβανιτίδη αρκέστηκε σε μια λιτή δήλωση: «Δεν έχουμε ανάγκη δημοσιότητας. Η υπόθεση είναι άνευ αντικειμένου».

Οι έξι αγωγές και οι έξι μηνύσεις που έχουν γίνει για την υπόθεση, έχουν κερδηθεί οριστικώς και αμετακλήτως στα δικαστήρια από τον κ. Πάγκαλο. Ήδη έχουν επιδικαστεί ποσά που υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ ως αποζημιώσεις, με τον κ. Πάγκαλο να δηλώνει πως δεν έχει πάρει ακόμα τα χρήματα.

«Δεν έχω πάρει τίποτα, δηλώνουν εντελώς φτωχοί, ούτε ένα ευρώ δεν έχουν. Εξέφρασα την απορία πως είναι κάθε μέρα σε συναυλίες», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.

"Αυτή η γυναίκα θεωρεί ότι πρέπει να αφανιστούμε!" Απίστευτο ξέσπασμα της Αρβανιτίδη για τις δικαστικές περιπέτειες του Πασχάλη: "Έχουν γίνει 50 δικαστήρια!"

Kαλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Πασχάλης. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε, μεταξύ άλλων, να αναφερθεί και στη δικαστική διαμάχη που έχει με τη μητέρα του εκτός γάμου παιδιού του, και να απαντήσει στα όσα έχουν ακουστεί περί καταδίκης του σε φυλάκιση.

"Εγώ νομίζω ότι ο χρόνος είναι αυτός που δικαιώνει την κάθε πλευρά, και εμάς μας δικαιώνει. Εγώ δεν είχα καμία πρόθεση για ό,τι με κατηγορούν, η άλλη πλευρά μας έχει κάνει 24 αγωγές και μηνύσεις, 8 έχει κάνει μόνο στη σύζυγό μου. Έχω τη λατρεμένη οικογένειά μου, και από εκεί και πέρα ας αναλάβουν τις ευθύνες όσοι δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Διαβάστε παρακάτω...

Υπάρχει και διαμάχη με τον γενετιστή, ακούστηκε ότι φάγαμε φυλακή, όταν κατηγορηθείς για συκοφαντική δυσφήμιση δεν πας φυλακή, επειδή κάποιοι νομίζουν ότι θα πάω φυλακή, επεβλήθη ένα πρόστιμο, το πληρώσαμε, πάει! Ο γενετιστής έχει κάνει 14 μηνύσεις και αγωγές εναντίον μας! Πέσαμε σε έναν ιστό αράχνης, από τον οποίο χτυπιόμαστε να ξεφύγουμε και δεν ξεφεύγουμε" είπε ο τραγουδιστής.

Στην εκπομπή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και η σύζυγος του τραγουδιστή, Αλίκη Αρβανιτίδη, η οποία αναφέρθηκε στον έρωτα που αισθάνεται για τον Πασχάλη, και ξεσπάθωσε για τη συγκεκριμένη υπόθεση:

"Ήρθε η ώρα να εξομολογηθώ μερικά πράγματα. Ο Πασχάλης είναι ο ένας και μοναδικός στη ζωή μου. Ό,τι κι αν έκανε δεν θα τον χάριζα σε καμία! Μου είπε από την πρώτη στιγμή τι έχει συμβεί. Πέρασαν 11 χρόνια σε μια θυελλώδη δικαστική διαμάχη, γιατί αυτή η γυναίκα θεώρησε ότι πρέπει να αφανιστούμε από τη ζωή, να ρίξουμε τα παιδιά μας στα σκουπίδια, και ό,τι κάνουμε από εδώ και πέρα, να το κάνουμε για το δικό της το παιδί!

Το οποίο παιδί, το έκανε με έναν παντρεμένο και το ήξερε, ήταν συνειδητοποιημένη όταν το έκανε, τον ακολουθούσε κατά πόδας, την βλέπαμε, την ξέραμε, ήταν μεθοδευμένη αυτή η κατάσταση. Επέλεξε να το δημοσιοποιήσει, θα μπορούσε να κάνει ένα εξώδικο, και έκανε αγωγή σε έναν επώνυμο άνθρωπο! Δεν επέδειξε τον παραμικρό σεβασμό στην οικογένεια αυτή, που δεν της έφταιξε σε τίποτα! Είμαστε 40 χρόνια συγκροτημένη οικογένεια, τι περίμενε να της πούμε ελάτε, περάστε για καφέ;

Έχουν γίνει πάνω από 50 δικαστήρια, καταλαβαίνετε ότι δεν υπήρξε ποτέ ένα σημείο προσέγγισης, για να γίνει ένας συμβιβασμός, δεν στράφηκα ποτέ εναντίον της δικαστικά, ούτε ο Πασχάλης. όταν έρχονται στο σπίτι σου συνεχώς αγωγές και μηνύσεις, δεν μπορεί να υπάρξει προσέγγιση! Δεν υπάρχει λογική σε όλο αυτό! Κανείς από αυτές τις πλευρές δεν σκέφτηκε ότι έχει δίπλα του μια δικηγόρο που σαφώς και θα ξέρει να περιφρουρήσει το σπίτι της. Θα έπρεπε να ευλογεί το Θεό που της έδωσε ένα παιδί στα 40 της χρόνια, αυτό το θράσος δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα! Άνθρωπος είμαι, δεν είμαι τσιμέντο!

Ο γενετιστής, επειδή ζητήσαμε επανάληψη της πραγματογνωμοσύνης, εθίγη τόσο πολύ, που μας έκανε αγωγές και μηνύσεις, για κάθε "και" που λέγαμε στα ΜΜΕ. Θεωρώ υπερβολικό αυτό που λέγαμε. Από εκεί και πέρα, δεν μπαίνει κανείς φυλακή, όσες καταδίκες έχουν προκύψει είναι με αναστολή ή χρηματικά πρόστιμα. Να μην ανησυχούν λοιπόν ότι θα δουν τον Πασχάλη πίσω από τα σίδερα της φυλακής! Ο Κουφοντίνας και η παρέα του θα είχαν λιγότερα δικαστήρια από εμάς! Το παιδί έχει αναγνωριστεί δικαστικά, και ο Πασχάλης καταβάλλει διατροφή εδώ και πολύ καιρό, το ποσό που επέβαλε το αρμόδιο δικαστήριο" ξέσπασε η σύζυγος του Πασχάλη. Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr: