Βικτώρια Καρύδα: Ντυμένη στα ολόλευκα! Τι έκανε στο μαλλί της;

Η αλλαγή της!

Βικτώρια Καρύδα: Ντυμένη στα ολόλευκα! Τι έκανε στο μαλλί της;

Η Βικτώρια Καρύδα εμφανίστηκε ντυμένη στα ολόλευκα, ενώ έκανε και μία αλλαγή στο εντυπωσιακό μαλλί της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο instagram μιλάνε από μόνες τους!

Η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στα νότια προάστια.

Λόγω της δουλειάς της η Βικτώρια είναι δραστήρια στα social media και έτσι αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της!

Μία από τις γκάλερι που ανέβασε ήταν και από την επίσκεψή της στο κομμωτήριο για να επιμεληθεί το πλούσιο και πολύ μακρύ ξανθό μαλλί της!

Η Βικτώρια πόζαρε ντυμένη στα ολόλευκα και μας έδειξε τα εντυπωσιακά της μαλλιά!

Δείτε την

 Βικτώρια Καρύδα: Ντυμένη στα ολόλευκα! Τι έκανε στο μαλλί της;
 Βικτώρια Καρύδα: Ντυμένη στα ολόλευκα! Τι έκανε στο μαλλί της;

Βικτώρια Καρύδα: Φωτιά στα κόκκινα! Έβαλε χρώμα στη ζωή της!

Η Βικτώρια Καρύδα έβαλε... φωτιά στα κόκκινα με το μαγιό της, βάζοντας χρώμα στη ζωή της!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μάζεψε πάνω από 1.000 likes με τη φωτογραφία της!

Στο πένθος βρίσκεται η Βικτώρια Καρύδα μετά τη σοκαριστική δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ενώ ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει τα όσα έζησε.

Ωστόσο η επαγγελματική της ζωή συνεχίζεται και η δουλειά είναι ένα διάλλειμμα από το δράμα που ζει.

Σε αυτό το επαγγελματικό πλαίσιο είναι και η φωτογραφία που πόσταρε στο instagram με ένα ολόσωμο κατακόκκινο μαγιό, το οποίο μεταξύ άλλων αναδεικνύει και το υπέροχο σώμα της!

Δείτε τη φωτογραφία

Βικτώρια Καρύδα: Φωτιά στα κόκκινα! Οι εντυπωσιακές της καμπύλες!

Βικτώρια Καρύδα: Η σπαρακτική εξομολόγηση για την κόρη της! «Βάζει πίσω από τις φωτογραφίες του...»!

Είναι σε οικονομική εξαθλίωση το αγαπημένο μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, μετά την δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή!; Όλη η αλήθεια μόνο στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Η Βικτώρια Καρύδα δε μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που χάθηκε για πάντα ο αγαπημένος της σύζυγος Γιάννης Μακρής, αλλά παράλληλα, προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα δυο παιδιά της, τα οποία της χαρίζουν στιγμές ευτυχίας!

Η καλλονή που γνωρίσαμε καλύτερα στο My Style Rocks, από το οποίο αποχώρησε αμέσως μετά τη δολοφονία του συζύγου της, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και εδώ σας έχω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η ίδια πάντα διακριτική, θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους, προσπαθώντας καθημερινά και δίνοντας τη δική της δύσκολη μάχη με αγάπη και αξιοπρέπεια! Θέλει να χαμογελάσει και πάλι, αφήνοντας τον εφιάλτη πίσω...

Ωστόσο, ύστερα από τη δολοφονία του άτυχου Γιάννη Μακρή, οι επιχειρήσεις του φαίνεται πως πέρασαν σε εκείνη και την οικογένειά του, ως όριζε ο νόμος και όπως επιθυμούσε και ο ίδιος, προκειμένου να έχουν μια ποιοτική ζωή και φυσικά να μην λείπει τίποτα τόσο στην ίδια, όσο και στις 2 αδυναμίες του, τα παιδιά του!

Η Βικτώρια, από την πλευρά της, θέλησε να κάνει κάτι δικό της! Πέρα από την κληρονομιά και τα όσα έχει να διαχειριστεί γύρω από αυτό, η όμορφη κοπέλα, επέλεξε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στο χώρο της μόδας! Πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν πως την βοηθάει πολύ όλο αυτό, στο να ξεχνιέται και να κάνει δημιουργικά πράγματα, με την οικογένεια του Γιάννη Μακρή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της!

Η Βικτώρια, άνοιξε διαδικτυακό κατάστημα με μαγιό, έχοντας επιπλέον στο πλευρό της, τον δικηγόρο της οικογένειας Μακρή, έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται ιδιαίτερα στα επαγγελματικά της βήματα!

Το site VK Choice, βγήκε στον αέρα το πρωί της Τρίτης και εμείς στο Youweekly.gr έχουμε εξασφαλίσει μερικές φωτογραφίες από τη συλλογή της, με μοντέλο την ίδια! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:

Το site VK Choice από την Βικτώρια Καρύδα

Το site VK Choice από την Βικτώρια Καρύδα

Το site VK Choice από την Βικτώρια Καρύδα