Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποιος χωρισμός; Οι τρυφερότητες μπροστά στα μάτια όλων!

Φωτογραφίες - απόδειξη!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποιος χωρισμός; Οι τρυφερότητες μπροστά στα μάτια όλων!

Ποιος χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη; Δείτε σε φωτογραφίες - απόδειξη τις τρυφερότητες μπροστά στα μάτια όλων!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι, που είχε καιρό να κάνει δημόσια κοινή εμφάνιση ενώ τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να περνάνε κρίση στην σχέση τους έτρεχαν, πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Τα χαμόγελα ευτυχίας είχαν κατακλείσει το πρόσωπό τους και δεν μπορούσαν να κρύβουν τα συναισθήματά τους με τίποτα.

Μαζί βρέθηκαν στην Ταράτσα του Φοίβου.. Ο τραγουδιστής την κρατούσε από τη μέση καθώς και άνθρωποι που τους είδαν εκεί αποκάλυψαν στο Youweekly.gr πως υπήρξαν στιγμές που τις χάιδευε το χέρι και της φιλούσε τα δάχτυλα...

Ιδού τα στιγμιότυπα:

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποιος χωρισμός; Οι τρυφερότητες μπροστά στα μάτια όλων!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποιος χωρισμός; Οι τρυφερότητες μπροστά στα μάτια όλων!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποιος χωρισμός; Οι τρυφερότητες μπροστά στα μάτια όλων!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποιος χωρισμός; Οι τρυφερότητες μπροστά στα μάτια όλων!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε ψυχολόγο για την Ζέτα Μακρυπούλια! Αποκάλυψη - "βόμβα"...

Μια αποκάλυψη βόμβα έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τις επισκέψεις του σε ψυχολόγο για τα μάτια της Ζέτας Μακρυπούλια!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω όλα όσα γνωρίζω για την πραγματική σχέση του ζευγαριού, τις φοβίες και τις δύσκολες ώρες! Δεν είναι όλα ρόδινα όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν οι δυο τους και μόνο εδώ γράφονται χωρίς ενδοιασμούς όλες οι αλήθειες!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι περνάει μια αρκετά μεγάλη κρίση στην σχέση του και άτομο που ανήκει στο πολύ κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μου αποκάλυψε πως αυτό συμβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια, από τότε δηλαδή που η Εφορία άρχισε να ταλαιπωρεί τον τραγουδιστή...

Όμως, δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα του ζευγαριού αλλά και η ψυχολογική κατάσταση της Ζέτας είναι αρκετά πεσμένη! Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το περιστατικό που φώναζε πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1;

Το ζευγάρι έχει κλείσει 10 χρόνια κοινής πορείας και είναι λογικό να περνάει μια μεταβατική φάση στην σχέση του!

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως τα προβλήματα και η ρήξη στην σχέση τους ήρθε σιγά σιγά από την φθορά του χρόνου... Είναι τόσα χρόνια μαζί και δεν υπάρχει εξέλιξη, εννοώντας δεν υπάρχει γάμος που είναι η κατάληξη της φυσικής πορείας μιας σχέσης...

Πριν από λίγο καιρό η Ζέτα, όπως σας είχα αποκαλύψει πρώτη και αποκλειστικά στο Youweekly.gr, μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από το σπίτι που έμενε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και πήγε λίγο καιρό στο πατρικό της! Όχι γιατί χώρισαν αλλά γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να εκτονώνονται οι εντάσεις ανάμεσά τους!

Αφού έμειναν λοιπόν λίγο καιρό χώρια η Ζέτα γύρισε πίσω, στην κοινή τους καθημερινότητα και κάπου εκεί έγινε το μπαμ και η μεγάλη αποκάλυψη για την ψυχολογική κατάρρευση του τραγουδιστή!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πιεσμένος τόσο από τα προβλήματα στην σχέση του με την Ζέτα αλλά και γενικά αποφάσισε να απευθυνθεί σε ειδικό για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό του!

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που ο τραγουδιστής απευθύνεται σε ψυχολόγο! Και στο παρελθόν είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με προβλήματα που θεωρούσε πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του και είχε ζητήσει επαγγελματική βοήθεια...

Το μόνο σίγουρο είναι πως, όπως αναφέρουν και πολλοί κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού, η σχέση του με την Ζέτα έχει φτάσει σε τέλμα! Υπάρχει άραγε... ελπίδα;

Ζέτα Μακρυπούλια: Διπλή ευτυχία για την παρουσιάστρια!

Διπλή είναι η ευτυχία για την παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Αποκάλυψη!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα λεπτά...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εκτός από το ότι ανανέωσε με το κανάλι για ακόμα δυο χρόνια, αφού και οι δυο πλευρές ήταν ευχαριστημένες με την συνεργασία αυτή και ειδικά οι υπεύθυνοι του καναλιού γιατί τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε ήταν αξιοπρεπέστα!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

«O ANT1 και η Ζέτα Μακρυπούλια ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Καταγράφοντας σταθερά πρωτιές και τη φετινή σεζόν με 19,6% μέσο όρο τηλεθέασης στα δυναμικά κοινά με το ψυχαγωγικό τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk», η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και συνεχίζουν από κοινού την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους».

Ωστόσο, η ευτυχία "χτύπησε" για δεύτερη φορά την πόρτα στην Ζέτα Μακρυπούλια σε λίγες μόνο ώρες αφού σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το ίδιο το κανάλι, έχει δεχτεί ήδη πρόταση να αναλάβει την θέση της παρουσιάστριας στο νέο project που θα φέρει στους δέκτες μας ο ΑΝΤ1 και αρχικά προοριζόταν για τον Γιώργο Λιάγκα, το "The final 4".

Σύμφωνα, επίσης, με την ίδια πηγή μου δεν έχουν δοθεί τα χέρια σε αυτό και ακόμα βρίσκονται σε συζητήσεις! Εγώ της εύχομαι πάντως με το καλό...

Το μόνο σίγουρο είναι πως για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.