Μίνα Αρναούτη: Η αποκάλυψη που κρατάει κρυφή...

Δεν θέλει να το πει!

Μίνα Αρναούτη: Η αποκάλυψη που κρατάει κρυφή...

Η Μίνα Αρναούτη κρατάει κρυφή μία αποκάλυψη, καθώς δεν θέλει να το πει σε κανέναν απ΄ ό,τι φαίνεται!

Τι είναι αυτό που κρύβει;

Τα γενέθλιά της είχε η Μίνα Αρναούτη, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει με τίποτα την ηλικία της!

Μάλιστα πόσταρε και δύο φωτογραφίες με την τούρτα της, όπου έγραψε: «Χρονιά μου πολλά λοιπόν. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Ευχαριστώ και τη μαμά μου για τα όμορφα τριαντάφυλλα που ξέρει ότι αγαπώ. Την υπεραγαπώ και αυτό το ξέρει. Μην αρχίσετε τώρα τα «ποσά κλείνεις» ... Είμαι ακόμα παιδί! Εύχομαι υγειά, τρέλα, έρωτα και πολλά πολλά έντονα συναισθήματα! Σας αγαπώ!!! Είναι αδύνατο να σας πω την ηλικία μου. Αλλάζει συνεχώς».

Μίνα Αρναούτη: Η αποκάλυψη που κρατάει κρυφή...

Μίνα Αρναούτη: Αποκάλυψη-βόμβα για την επαφή της με τον Πάνο Ζάρλα!

Αποκάλυψη-βόμβα από την Μίνα Αρναούτη για την επαφή που είχε με τον Πάνο Ζάρλα, πριν το θανατηφόρο τροχαίο!

Ποια ήταν η σχέση τους;

Συγκλονισμένη από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα είναι η Μίνα Αρναούτη, η οποία γνώριζε τον αδικοχαμένο νικητή του Power of Love ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο,

Η Αρναούτη έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram για τον Ζάρλα, αποκαλύπτοντας πως πριν τρεις ημέρες εκείνος της είχε στείλει μία καρδούλα αλλά δεν είχε προλάβει να τη διαβάσει.

Αναλυτικά: «Ρε Πάνο μου έστειλες μια καρδούλα πριν τρεις ημέρες στο Instagram και επειδή άργησα να ανοίξω το μήνυμά σου, την πήρες πίσω. Έλεγα και εγώ στον Δημήτρη πόσο γλυκά παρεξηγησιάρης είσαι και ότι θα σε πειράξω να γελάσουμε… Και σήμερα δεν γελάσαμε. Και τώρα ήθελα να σου την στείλω πίσω την καρδούλα».

Δείτε την ανάρτηση

Μίνα Αρναούτη: Αποκάλυψη-βόμβα για την επαφή της με τον Πάνο Ζάρλα!

Αποκάλυψη-βόμβα για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα!

Σοκάρει η αποκάλυψη-βόμβα για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και την μοιραία στιγμή, όπου έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στη Συγγρού!

Ο άτυχος νέος σκοτώθηκε στο ύψος του Ωνασείου, στις 02:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και κατέληξε στο σιδερένιο κιγκλίδωμα, ενώ ο ίδιος φαίνεται ότι δεν φορούσε κράνος.

Μάλιστα, ο Πάνος Ζαρλάς είχε σήμερα τα γενέθλιά του και έτσι οι φίλοι του, χωρίς να γνωρίζουν την τραγική είδηση, συνεχίζουν να γράφουν εορταστικά μηνύματα στις σελίδες του στα social media.

Πηγή: athensmagazine.gr