Συγκλονίζει πασίγνωστος αθλητής για την μάχη με τα ναρκωτικά! Μετά την καταστροφή χαμογελά ξανά!

Έφτασε κοντά στον θάνατο!

Συγκλονίζει πασίγνωστος αθλητής για την μάχη με τα ναρκωτικά! Μετά την καταστροφή χαμογελά ξανά!

Συγκλονίζει πασίγνωστος αθλητής για την μάχη με τα ναρκωτικά! Μετά την καταστροφή του χαμογελά ξανά!

Τον Οκτώβριο του 2015 ο πρώην μπασκετμπολίστας κόντεψε να πεθάνει μετά από υπερβολική δόση από ναρκωτικά σε νόμιμο οίκο ανοχής.

Ο λόγος για τον μπασκετμπολίστα Lamar Odom, ο οποίος επέστρεψε στα παρκέ τρία ολόκληρα χρόνια μετά το τραγικό συμβάν στο Detroit.

Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας επιστρέφει στο παρκέ μετά την κατάρρευσή του από τα ναρκωτικά!

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος το Σάββατο έπαιξε στο πρωτάθλημα Big3, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian με την ταραχώδη ζωή, επέστρεψε στα παρκέ και ηττήθηκε με 50-43.

Ο ίδιος είχε 2 πόντους και 4 ριμπάουντ στο ντεμπούτο του, με τον αγώνα να καλύπτεται από το CBS. «Μου άρεσε η ένταση του παιχνιδιού. Μόλις επιστρέψω στο ρυθμό μου, δεν θα έχω πρόβλημα», ανέφερε ο Lamar Odom.

Παγκόσμιος θρήνος! Νεκρός κορυφαίος αθλητής!

Παγκόσμιος θρήνος έχει ξεσπάσει, μετά την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός κορυφαίος αθλητής!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σοκαρισμένο είναι το παγκόσμιο βόλεϊ, μετά την είδηση του θανάτου του Μιγκέλ Άνχελ Φαλάσκα. Ο Αργεντινός με ισπανικό διαβατήριο προπονητής υπέστη καρδιακή προσβολή το πρωί του Σαββάτου (22/6) στην πόλη Βαρέζε της Ιταλίας κι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών. Άφησε πίσω του δύο παιδιά, τον Ντανιέλ και τη Σάρα.

Ο Φαλάσκα ήταν προπονητής της ιταλικής Μόντσα, ενώ είχε περάσει ακόμα από τον πάγκο της Σκρα και της Εθνικής Τσεχίας. Έκανε μεγάλη καριέρα σαν αθλητής, αγωνιζόμενος ως πασαδόρος με την Εθνική Ισπανίας από τον 1993 μέχρι το 2009. Σε συλλογικό επίπεδο, αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη Μαγιόρκα και στην Σκρα, με τις οποίες σάρωσε τους τίτλους.

Παγκόσμιος θρήνος! Νεκρός κορυφαίος αθλητής!

Το 2013 είχε αποσυρθεί από τη δράση και στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα προπονητή.

Θρήνος στον αθλητισμό! Νεκρή στα 32 της η...

Θρήνος στον αθλητισμό, με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή στα 32 της γνωστή αθλήτρια!

Η ίδια, παρά το ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο, όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να προπονείται και να συμμετέχει σε αγώνες.

Μάλιστα το 2016 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην οποία “έχασε” το μισό ήπαρ της, ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τον κακοήθη όγκο που είχε.

Την θλιβερή είδηση του θανάτου της Γκαμπριέλ Γκρούνγουαλντ, ανακοίνωσε μέσω Instagram ο σύζυγός της Justin Grunewald, ο οποίος έγραψε πως έφυγε ήρεμα και χωρίς να υποφέρει.

Θρήνος στον αθλητισμό! Νεκρή στα 32 της η...

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Γκάμπριελ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ΗΠΑ κλειστού στίβου στα 3.000 μέτρα το 2014, ενώ ήταν ανάμεσα στις δώδεκα ταχύτερες αθλήτριες της χώρας στα 1.500 μ.

Θρήνος στον αθλητισμό! Νεκρή στα 32 της η...