Αθηνά Οικονομάκου: Η συνάντηση που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό της!

Που βρέθηκε;

Αθηνά Οικονομάκου: Η συνάντηση που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό της!

Μια συνάντηση που είχε η Αθηνά Οικονομάκου θα της μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό, αφού δεν έχουν πολλοί αυτή την τύχη.

Βέβαια, δεν ήταν μόνη της, αφού στο πλευρό της ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά.

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά events του κόσμου στους βασιλικούς ιπποδρόμους του Royal Ascot.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως κατάφερε να δει από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο, δεν κατάφερε να τραβήξει φωτογραφία αφού δεν επιτρεπόταν.

Αθηνά Οικονομάκου: Η συνάντηση που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό της!

Αθηνά Οικονομάκου: Η συνάντηση που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό της!

Αθηνά Οικονομάκου: Η συνάντηση που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό της!

Αθηνά Οικονομάκου: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει! Η ανακοίνωση της ηθοποιού!

Μια μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει η Αθηνά Οικονομάκου και η ηθοποιός έκανε την πρώτη ανακοίνωση.

Κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, διαφορετικό από όλα τα άλλα, όπως είπε η ίδια.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Έλα στη θέση μου», Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Instyle και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα επαγγελματικά της σχέδια.

«Σε λίγο καιρό θα δείτε από εμένα μια μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Σίγουρα δεν αφορά όλα όσα έχω κάνει ως τώρα, είναι ένα νέο πρότζεκτ που πιστεύω, επίσης πολύ και εύχομαι να το αγαπήσει ο κόσμος. Είμαι ενθουσιασμένη και θέλω να το μοιραστώ αλλά… κρατιέμαι. Έως το τέλος του Ιουνίου θα έχει ανακοινωθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Αθηνά Οικονομάκου: Το πρόβλημα με το μωρό της που αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το μωρό της, τον Μάξιμο!

Σε συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της Μάξιμο και ποιο ήταν το μοναδικό πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει μαζί του!

«Ανοίγει ένα νέο και άγνωστο κεφάλαιο, με δυσκολίες αλλά και μαγικές στιγμές. Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί ο Μάξιμος είναι ένα υπέροχο και εύκολο μωρό. Δεν μας έχει ταλαιπωρήσει καθόλου. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε, σε μικρότερη ηλικία, ήταν με το φαγητό. Έτρωγε σχεδόν με κλειστό στόμα και με εμάς να δίνουμε καθημερινά παράσταση.

Πλέον, όμως, δεν μας δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Ο Μάξιμος είναι ένα πολύ χαρούμενο και κοινωνικός παιδί, που δίνει χαρά σε όλους. Οι φίλοι μας τον αποκαλούν από τώρα "κολλητό" και όταν βγαίνουμε και δεν τον έχουμε μαζί μας κάνουν παράπονα. Η δική μας καλύτερη στιγμή είναι το βράδυ, όταν τον ταΐζω και είναι πια ήρεμος, γαλήνιος, γλυκός, τρυφερός και χάνεται στην αγκαλιά μου για να κοιμηθεί», ανέφερε η ηθοποιός στο In Style.

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τα πάντα για τη ζωή της! Τι είπε για το αν θα συνεχιστεί το «Έλα στη θέση μου»;

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε όσα την ρώτησαν οι followers στο instagram για την προσωπική της ζωή, ενώ απάντησε και στο αν θα συνεχιστεί το «Έλα στη θέση μου» του AlphaTV!

Οι ερωτήσεις που δέχθηκε και οι απαντήσεις που έδωσε!

Το βράδυ της Τετάρτης, η ηθοποιός ζήτησε από τους followers της να της κάνουν ερωτήσεις και απάντησε με ειλικρίνεια. Από τον χαρακτήρα της, μέχρι και το ποια λέξη είπε πρώτα ο γιος της ο Μάξιμος!

Ερώτηση έγινε και για τη σειρά «Έλα στη θέση μου» και αν θα συνεχιστεί, με την ηθοποιό να απαντάει: Νομίζω πως ναι

Δείτε τις φωτογραφίες

Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο λάθος που έκανε και "κατέστρεψε" το όμορφο πρόσωπό της!

undefinedundefinedundefinedundefined