Δέχτηκε επίθεση γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Το δημόσιο μήνυμα«Κρύβεται πίσω από...»!

Τι συνέβη;

Δέχτηκε επίθεση γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Το δημόσιο μήνυμα«Κρύβεται πίσω από...»!

Επίθεση δέχτηκε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και θέλησε να μοιραστεί το περιστατικό με ένα δημόσιο μήνυμα στα social media.

Έγινε έξαλλη και ήθελε με αυτό τον τρόπο να απαντήσει.

Συγκεκριμένα μια follower της ηθοποιού, της σχολίασε σε ανάρτηση για να εκφράζοντας με άσχημο τρόπο το παράπονό της πως δεν στέλνει ποτέ μηνύματα στα fan pages που έχουν δημιουργηθεί για εκείνη.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη τότε έγινε έξαλλη και της απάντησε καταλλήλως.

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός! «Μου έκαναν bullying - Έφυγα από τη σειρά»!

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε! «Μου έκαναν bullying - Έφυγα από τη σειρά» αναφέρει μεταξύ άλλων...

Ήταν τόσο χυδαία η γλώσσα και τόσο επιθετική η συμπεριφορά των θεατών, όπως εξήγησε, πρακτικά δεν επέτρεψαν την παραμονή της στο τηλεοπτικό show για περισσότερα επεισόδια.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένη για την ποσότητα του δηλητηρίου που επρόκειτο να καταπιώ. Αυτό που συνέβη τότε με το ζωντανό κοινό στα γυρίσματα, πρακτικά στραγγάλισε τον ρόλο μου. Και φυσικά προσπαθούσα πολύ σκληρά να μην παίρνω στα σοβαρά όλα αυτό που συνέβαινε και φυσικά καταλάβαινα ότι ο κόσμος είχε κολλήσει με τη σχέση της Rachel με τον Ross – κι εγώ ως οπαδός της σειράς με αυτό το στόρι είχα κολλήσει, αλλά εδώ μιλάμε για κανονικές επιθέσεις», εξηγεί η ηθοποιός Lauren Tom, η οποία μπήκε στην καρδιά μας ως «Julie» από «Τα Φιλαράκια».

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός! «Μου έκαναν bullying - Έφυγα από τη σειρά»!

Έξαλλος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Σήμερα μόνο ο Ντάνος πουλάει»!

Έξαλλος έγινε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και ξέσπασε δημόσια λέγοντας πως σήμερα πουλάει μόνο το βιβλίο ενός Ντάνου.

Μίλησε στην «Real Life» και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για όλα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κωνσταντίνου καυτηρίασε τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας.

Έξαλλος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, υπάρχουν ίντριγκες, πάθη, απιστίες και κόντρες. «Ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Ότι αυτά τα έζησα εγώ μέσα στο πλατό εκείνη την εποχή! Να κλέβει ο ένας τη γυναίκα του άλλου, να επιβάλλονται άτομα μέσα από... κρεβάτια, να στήνονται ίντριγκες κ.λ.π.», είπε.

Δεν έγραψε, όμως, γι' αυτά στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο που έχει τίτλο «Showtime» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS. Γιατί; Όπως είπε ο ίδιος: «Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Το θεωρώ φθηνό και γελοίο να πουλάς όσα έχεις ζήσει στην προσωπική σου ζωή ή όσα γνώρισες μέσα από παρέες. Να εκθέσω ανθρώπους; Ποτέ. Ίσως γι' αυτό δεν πούλησε το βιβλίο μου αυτό. Ρώτησα τον εκδότη μου τι πουλάει και μου έδειξε το βιβλίο ενός Ντάνου από το «Survivor». Σήμερα, μόνο ο Ντάνος πουλάει, άρα γιατί να ξαναγράψω και ας έχω πολλά να καταθέσω. Δεν γράφω άλλο!».