Μικαέλα Φωτιάδη: Διπλή ευτυχία για το μοντέλο!

H χαρμόσυνη είδηση!

Μικαέλα Φωτιάδη: Διπλή ευτυχία για το μοντέλο!

Διπλή ευτυχία για την Μικαέλα Φωτιάδη, το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM.

Οι δυο άντρες της ζωής της γιόρτασαν τα γενέθλια τους.

Τι και αν διάφορες φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν, η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης είναι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το μοντέλο θέλησε να μοιραστεί στο Instagram τις χαρούμενες στιγμές που έζησε στο πλευρό του συντρόφου της και του γιου της, αφού είχαν και οι δυο τα γενέθλια τους.

Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Δείτε τις φωτογραφίες!

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης βάφτισαν το αγοράκι τους και οι πρώτες φωτογραφίες είναι εδώ!

Το μυστήριο έγινε στη Ρόδο!

Ο μικρός Χρήστος-Μιχαήλ μπήκε στην κολυμπήθρα και πήρε το όνομά του με νονό τον Στιβ Μιλάτο!

Η πρώην παίκτρια του GNTM και ο αγαπημένος της έλαμπαν μαζί με τον μικρούλη!

Δείτε τις φωτογραφίες!

 Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Δείτε τις φωτογραφίες! Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Δείτε τις φωτογραφίες! Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Δείτε τις φωτογραφίες! Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν το αγοράκι τους! Δείτε τις φωτογραφίες!

Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Το προσκλητήριο για τη βάφτιση του γιου τους!

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης θα βαφτίσουν τον γιο τους και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» στον ALPHA TV είδαμε το προσκλητήριο!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Η πρώην παίκτρια του GNTM θα βαφτίσει στις 19 Μαΐου στη Ρόδο τον γιο της, ενώ νονός θα είναι το μοντέλο Στβ Η όμορφη Μικαέλα και ο σύντροφός της Γιάννης Μπορμπόκης αποφάσισαν να βαφτίσουν τον μοναχογιό τους στο νησί των ιπποτών με νονό το γνωστό μοντέλο Στηβ Μιλάτος!

«"Κυριακάτικη εφημερίδα. Ανακοινώθηκε και επισήμως η πολυαναμενόμενη βάπτιση του Μπορμπόκη junior που είχε απσχολήσει τα Μ.Μ.Ε στο παρελθόν"! Την Κυριακή το μεσημέρι λοιπόν στις 19 Μαΐου ο μικρός θα… βουτήξει στην κολυμπήθρα!», αναφέρει το προσκλητήριο! Πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού;

Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Το προσκλητήριο για τη βάφτιση του γιου τους! Πού θα γίνει το μυστήριο;

Μικαέλα Φωτιάδη: "Πονάτε βρώμες...;" -Το δημόσιο ξεκατίνιασμα και το εξοργιστικό σχόλιο!

H Μικαέλα Φωτιάδη, μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στην οικογένειά της και την θαλπωρή του σπιτιού της, με το σύζυγό και το παιδάκι της!

Η όμορφη Μικαέλα, λατρεύει τα social media, ενώ μοιράζεται αρκετά συχνά φωτογραφίες, με τους διαδικτυακούς της φίλους, απαντώντας κι όλας σε διάφορα σχόλια!

Αυτή τη φορά η Μικαέλα Φωτιάδη σχολίασε στην πρώτη ανάρτηση της Εύης Ιωαννίδου, μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

Η ίδια ξέσπασε δημόσια και απάντησε σε προσβλητικά σχόλια:"Πονάτε βρώμες....", "Έλα να μου τα πεις αυτά από κοντά να σου απαντήσω. Κρύβεσαι πίσω από το προφίλ και μιλάς. Έλα λίγο να σου πω κοριτσάκι μου που θα με πεις εμένα βρ@μ@".

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

"Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας της Μικαέλας και σίγουρα παίζει ρόλο το..."

Ο σύζυγος της Μικαέλας Φωτιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" και πήρε θέση για την αγαπημένη του και τα όσα ακούγονται για τον χαρακτήρα της.

"Ο ανταγωνισμός έξω, είναι πολύ πιο σκληρός από αυτό που βλέπουμε στο παιχνίδι, δηλαδή αν οι κοπέλες βγουν στην αγορά, τι θα κάνουν;" είπε ο Γιάννης Μπορμπόκης μεταξύ άλλων.

Τι λέει για την "τριάδα της φωτιάς" όπως έχουν χαρακτηρίσει οι τηλεθεατές την Μικαέλα και τις φίλες της που δεν έχουν αφήσει κανέναν ασχολιάστο μέσα στο σπίτι του GNTM;

"Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας της και σίγουρα παίζει ρόλο το μοντάζ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει προηγηθεί και η παίκτρια έχει αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο.

Ο κόσμος της μόδας είναι απίστευτα σκληρός και αυτά που βλέπουμε στο ριάλιτι δεν είναι τίποτα, σε σχέση με την πραγματικότητα" είπε ο Γιάννης Μπορμπόκης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS