Πέτρος Κωστόπουλος: Αποκάλυψη βόμβα για Μενεγάκη-Παντζόπουλο! «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν...» (Βίντεο)

«Το βούλωσα και το πλήρωσα»

Πέτρος Κωστόπουλος: Αποκάλυψη βόμβα για Μενεγάκη-Παντζόπουλο! «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν...» (Βίντεο)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε μια αποκάλυψη βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο! Συγκεκριμένα είπε: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν...»

Ο γνωστός παρουσιαστής εχθές το βράδυ έκανε κάποιες δηλώσεις στην εκδήλωση του περιοδικού ΟΚ που παρευρέθηκε!

Αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή όσο δούλευε στο περιοδικό! Αυτή αποκάλυψε πως ήταν όταν η όμορφη παρουσιάστρια και ο Μάκης Παντζόπουλος έπαιζαν κρυφτό με τους παπαράτσι και εκείνος δεν μπορούσε να δημοσιεύσει τίποτα!

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Το ΟΚ! είναι περιοδικό που έκανα εγώ και θέλω να ζήσει, να τα εκατοστήσει και να θυμούνται ποιος το έκανε. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν αν έπρεπε να βγάλω ή όχι την Ελένη Μενεγάκη ότι είναι με τον Μάκη Παντζόπουλο. Έξι μήνες όλοι έγραφαν πως τα έχει με τον Μάκη και όταν το έγραψα εγώ το πλήρωσα και από πάνω που το βούλωνα έξι μήνες.

Του χρόνου δεν ξέρω τι θα κάνω ούτε με τον εαυτό μου. Εμένα τα μέσα μου φέρονται πάρα πολύ άσχημα για πάρα πολύ καιρό. Μου χρεώνουν ότι έφερα την κρίση στην Ελλάδα, γιατί 70.000 κόσμος διάβαζε Nitro, ενώ οι υπόλοιποι διάβαζαν Τα Νέα»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κάγκελο ο Κωστόπουλος με την ατάκα τραγουδιστή! «Άκουσα τον Χριστό με φωνή κρύσταλλο»!

Κάγκελο έμεινε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την ατάκα τραγουδιστή. Είπε πως άκουσε τον Χριστό με φωνή κρύσταλλο και ο παρουσιαστής δεν πίστευε στα αυτιά του.

Πως αντέδρασε όμως στον αέρα της εκπομπής;

«Θυμάμαι τότε που μου είχες πει ότι οι Κυριακές είναι καλές μέρες και έχει πάντα λιακάδα γιατί έχει λειτουργία. Το πιστεύεις ακόμα;», ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος τον καλεσμένο του. Ο Σταμάτης Γονίδης απάντησε: «Τώρα το κλίμα έχει αλλάξει, αλλά και πάλι ισχύει αυτό. Ως επί το πλείστον, 90% ισχύει. Εγώ πλέον δεν είμαι σε φάση που πιστεύω, είμαι σε φάση που γνωρίζω. Όταν ακούσεις τον Θεό να σου μιλάει και σου λέει: Δεν θέλω από κανέναν να σηκώσει τον Σταυρό μου, θέλω αγάπη και ειλικρίνεια. Μια κρυστάλλινη φωνή και λες αυτός είναι ο Χριστός».

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έκανα λίφτινγκ και εμφύτευση μαλλιών»! Οι επεμβάσεις και ο παρουσιαστής....

Τι επεμβάσεις έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο παρουσιαστής; «Έκανα λίφτινγκ και εμφύτευση μαλλιών» τόνισε ο ίδιος!

Ο ίδιος, το 2013, είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στον τηλεοπτικό φακό μετά την ανακοίνωση του Mega ότι θα είναι εκείνος ο νέος παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του MEGA....

«Πήγα στην Αμερική για να κάνω ένα λίφτινγκ που σε μια βδομάδα περνάει! Έκανα εμφύτευση μαλλιών και μια επιμήκυνση πέους!», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής, απαντώντας μέσα από την εκπομπή «Μελέτησέ το» στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και τον ήθελαν να ταξίδεψε στην Αμερική για «γενικό ρεκτιφιέ».

Ξεκαθάρισε δε ότι το ταξίδι έγινε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους: «Ηλίθιος είμαι και πήγα μόνος μου διακοπές λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα;».

Όσο για το ρόλο που θα έχει η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή και το αν πρόκειται να ακολουθήσουν τη συνταγή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά; «Η Τζένη Μπαλατσινού θα είναι κανονική παρουσιάστρια στο show. Δεν θα είμαστε Λιάγκας - Σκορδά, γιατί εμείς είμαστε Κωστόπουλος - Μπαλατσινού! Ο καθένας στο είδος του», είπε ο παρουσιαστής, διαψεύδοντας ταυτόχρονα κατηγορηματικά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει από τη σύζυγό του.