Πυρά Τριαντάφυλλου κατά Σκορδά: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να...»!

Η νέα κόντρα που φαίνεται πως θα καταλήξεις στις δικαστικές αίθουσες!

Πυρά Τριαντάφυλλου κατά Σκορδά: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να...»!

Τα πυρά του κατά της Φαίης Σκορδά έστειλε ο Τριαντάφυλλος. Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να...»!, έγραψε μεταξύ άλλων στα social media.

Αφορμή, το δημόσιο άδειασμα της παρουσιάστριας κατά του τραγουδιστή, μετά από μια ανάρτηση του στο Instagram. Τι συνέβη όμως και η κατάσταση "ξέφυγε";

Στην εκπομπή «Για την παρέα» είχε βρεθεί καλεσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Τριαντάφυλλος την ώρα της συνέντευξης τράβηξε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας την δημοσίευσε στο Instagram και φαίρεται πως έγραψε «Αψεγάδιαστη Νατάσα ούτε μια ρυτίδα μπράβο της φυσικό το κορίτσι μας».

Η ανάρτηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα η Φαίη Σκορδά να γίνει έξαλλη και είπε δημόσια: «Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!».

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να της απαντήσεις μέση του Instagram λέγοντας: «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!».

Φαίη Σκορδά: Ποιος άνδρας της έστειλε μήνυμα «καλημέρα μωρό μου!»; (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά δέχθηκε το μήνυμα «καλημέρα μωρό μου!» κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον ΑΝΤ1!

Η παρουσιάστρια διάβασε όλο το μήνυμα από το κινητό της στον «αέρα» και το πρόσωπό της έλαμπε!

Συγκεκριμένα το γραπτό μήνυμα που έλαβε η Φαίη στο Πρωινό έγραφε: «Καλημέρα μωρό μου! Είσαι το πιο γλυκό, καλό και έξυπνο κορίτσι στην οθόνη μου. Πολλά φιλάκια!».

Όπως ήταν φυσικό οι συνεργάτες της την ρώτησαν από ποιον δέχθηκε το μήνυμα, καθώς η ίδια το διάβαζε και έλαμπε από χαρά!

Έτσι, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο αποστολέας ήταν ο θείος της!

Δείτε το βίντεο

Φαίη Σκορδά: Εν εξάλλω κατάσταση on air! «Δε θέλω να ξανακούσω το όνομα του...»! (Βίντεο)

Εν εξάλλω κατάσταση η Φαίη Σκορδά on air! Είπε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να ξανακούσω το όνομα του...»!

Απίστευτο ξέσπασμα έκανε η παρουσιάστρια στην σημερινή της εκπομπή στον ANT1. Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε ένα Instastory που της έστειλαν φαν της και την έκανε να βγει έξω από τα ρούχα της!

Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Instastory που έκανε ο Τριαντάφυλλος με αφορμή την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο «Για την παρέα» στο OpenTv που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς!

Η Φαίη Σκορδά σε έξαλλη κατάσταση τα «έχωσε» στον Τριαντάφυλλο. Συγκεκριμένα είπε:

«Είδαμε πριν την Νατάσα Θεοδωρίδου στα πλάνα και από ότι μου είπαν, ήταν απολαυστική χθες ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και πήγε και πολύ καλά σε νούμερα! Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε. Όσοι το είδανε το είδανε! Ήταν από τον Τριαντάφυλλο και κάτι έγραψε… Το θεωρώ αγενές, απρεπές και άνανδρο…. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος, να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει… Καθόλου ωραίο άκομψο πολύ!»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Το στήριγμά της μπαίνει στην εκπομπή της!

Αποκλειστικές πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει η Φαίη Σκορδά τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Το στήριγμά της μπαίνει στην εκπομπή της!

Στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα μου μετέφερε έγκυρη πηγή! Αυτή η σεζόν κλείνει τις πύλες της και η επόμενη όσο πάει και πλησιάζει και όπως όλα τα κανάλια έτσι και ο ΑΝΤ1προετοιμάζεται γι αυτήν!

Πολλές θα είναι οι αλλαγές σε όλες τις ζώνες του καναλιού! Θα υπάρξουν ηχηρές αποχωρήσεις αλλά και προσθήκες! Μια από αυτές είναι και το όνομα που έμαθα πως θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πρωινού!

Αρχικά, να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Άρης Καβατζίκης αλλά και η Αφροδίτη Γραμμέλη θα συνεχίσουν να πλαισιώνουν την λαμπερή παρουσιάστρια! Και τώρα πάμε στο θέμα μας, όμως...

Σύμφωνα με πηγή μου στην ομάδα του Πρωινού από απόσταση βέβαια θα προστεθεί και η Πολυξένη Καραμίχα, η παλιά αρχισυντάκτρια της Φαίης επί εποχή Μακεδονία tv αλλά και πολύ καλή της φίλη και κουμπάρα!

Φαίη Σκορδά: Το στήριγμά της μπαίνει στην εκπομπή της!

Ωστόσο, μέχρι στιγμής γίνονται συζητήσεις για να βγαίνει μέσω link στον αέρα της εκπομπής, να μην μετακινηθεί δηλαδή από Θεσσαλονίκη, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί...