The 2night Show: Καλεσμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Συγκινητικά λόγια για την μητέρα του!

Όσα λέει ο πρόεδρος της ΝΔ!

The 2night Show: Καλεσμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Συγκινητικά λόγια για την μητέρα του!

Στο αποψινό επεισόδιο του The 2night Show θα είναι καλεσμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Θα ειπωθούν από τον ίδιο πολλά συγκινητικά λόγια για την μητέρα του!

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθεί καλεσμένος ο πρόεδρος της ΝΔ!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε μία διαφορετική συνέντευξη για την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία, τον αθλητισμό αλλά και την προσωπική του ζωή. Ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρεται επίσης στον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη μητέρα του Μαρίκα.

Στη συζήτησή του με τον Γρηγόρη, ο κ. Μητσοτάκης μιλάει επίσης για την καθημερινότητά του, για το τι του αρέσει να κάνει στον ελεύθερο του χρόνο και τι τον κάνει χαρούμενο.

The 2night Show: Καλεσμένο ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Συγκινητικά λόγια για την μητέρα του!

Κάγκελο ο Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1! Έσπασαν τα νερά της Ζέτας Θεοδωροπούλου on air!

Κάγκελο έμεινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου on air στον ΑΝΤ1, αφού έσπασαν τα νερά της Ζέτας Θεοδωροπούλου στην εκπομπή του!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του διεθνή ποδοσφαιριστή Π. Ταχτσίδη με τον οποίο ζει στην Ιταλία λόγω της «θητείας» του στην Ιταλική ομάδα Λέτσε.

Η ίδια αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους αλλά και στη στήριξη που τού δίνει σε κάθε του βήμα, ενώ παραδέχτηκε ότι θέλει να κάνει μεγάλη οικογένεια με τον σύζυγό της!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επίσης, τόνισε πως στο παρελθόν έκανε αρκετά λάθη, προκαλώντας με τις εμφανίσεις της καθώς, όπως είπε, ήθελε να γίνει γνωστή.

Ωστόσο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, παρ' όλο που υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξή της, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον παρουσιαστή, έδειξε να νιώθει αδιαθεσία και ζήτησε από τον Γρηγόρη λίγο νερό.
Λίγο πριν το φινάλε μάλιστα, του ανακοίνωσε πως μάλλον της είχαν σπάσει τα νερά...

Ο Γρηγόρης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και ζητούσε επίμονα από τους συνεργάτες του να της φέρουν λίγο νερό... Τελικά αποδείχτηκε ότι η Ζέτα έκανε χιούμορ!

Δείτε το επικό βίντεο: