Έξαλλη και πάει στα δικαστήρια παίκτρια του Master Chef! (Bίντεο)

Θα το τραβήξει όσο πάει!

Έξαλλη και πάει στα δικαστήρια παίκτρια του Master Chef! (Bίντεο)

Στα δικαστήρια θα πάει παίκτρια του Master Chef, η οποία είναι αναστατωμένη, έξαλλη και άκρως νευριασμένη με αυτό που συνέβη!

Όπως δήλωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον AlphaTV «Μετά τα μεσάνυχτα», θα τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και δεν θα κάνει πίσω!

Ο λόγος για την Γωγώ Δελογιάννη η οποία προσφάτως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον δρόμο!

«Καταλήγω ότι έχουμε πάθει ένα συνολικό «λαλά» που βγαίνουμε έξω στον δρόμο κι όποιον πάρει ο Χάρος», ανέφερε η πρώην παίκτρια του Master Chef για το περιστατικό.

Τότε έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ και θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του ανθρώπου που την χτύπησε, τραβώντας την υπόθεση όσο δεν πάει.

Γωγώ Δελογιάννη: Αποκάλυψε τι έκανε στο MasterChef και...κόπηκε στο μοντάζ!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, η Γωγώ Δελογιάννη.Η παίκτρια που αποχώρησε από το #MasterChefGR ανέφερε πως δεν περίμενε να βρεθεί πίσω από τον πάγκο της κουζίνας του διαγωνισμού μαγειρικής.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επιβίωσης είχαμε δει την Γωγώ να εκνευρίζεται. Μιλώντας γι’ αυτό το γεγονός ανέφερε: «Στη δουλειά εκνευρίζομαι πολύ εύκολα, όμως στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ ήρεμη».

Και πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έβριζα πάρα πολύ, αλλά ευτυχώς κόπηκαν στο μοντάζ».Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η Γωγώ παράτησε τη νομική για να ασχοληθεί με την μαγειρική.

Η ίδια μεταξύ άλλων δήλωσε: «Κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνουμε την δουλειά που μας κάνει ευτυχισμένους».

Λίγα λόγια για την Γωγώ Δελογιάννη:

Η Γωγώ Δελογιάννη είναι 31 ετών από το Άργος και δικηγόρος. Οι γονείς της θύμωσαν που άφησε τη δικηγορία, αλλά ήθελε να κάνει αυτό που αγαπά, δηλαδή τη μαγειρική.

Είναι κολλητή με τη Μποφίλιου και τον Καραμουρατίδη και όπως είχε αναφέρει δεν ξέρει ποιος έκανε την αίτηση για να λάβει μέρος στο MasterChef.

Θέλει να κάνει το Μπούρτζι στο Ναύπλιο, εστιατόριο και είναι ψυχαναγκαστική με την τάξη και την καθαριότητα.