Μαρία Κωνσταντάκη: Έδειξε ποιο είναι το κατάλληλο... μέγεθος! (Βίντεο)

Πόσους πόντους πρέπει να είναι;

Μαρία Κωνσταντάκη: Έδειξε ποιο είναι το κατάλληλο... μέγεθος! (Βίντεο)

Η Μαρία Κωνσταντάκη έδειξε στον Θέμη Γεωργαντά ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για το ανδρικό μόριο και πόσο σημαντικό είναι στην ερωτική πράξη!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/6) στην εκπομπή «After Dark» στον ΣΚΑΪ και μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα!

Αναλυτικά όσα είπε: «Ναι, μετράει. Ο Ασκητής είχε πει ότι από 9 πόντους και πάνω είναι οκ. Αυτό είναι 20 πόντοι, μη ρωτήσεις πώς το ξέρω, το έχω μετρήσει στα καταστήματα που πάω κι αγοράζω έπιπλα, αντίο να έχω το μέτρο έχω αυτό. Το δικό μου χέρι είναι 20, αλλά το έχει βάλει πολύς κόσμος στοίχημα με μένα ότι αυτό δεν είναι 20 πόντοι γιατί φαίνεται μικρό, δεν είναι όμως. Νομίζω ότι το μέγεθος κάπως μετράει. Βέβαια, θα σου πω ποιο είναι το χειρότερο…

Το χειρότερο είναι η διάμετρος. Το πάχος είναι πιο σημαντικό από το μήκος. Και πιστεύω με αυτή την απάντηση κόλαφος μπήκα στο πάνθεον και είπα μια μεγάλη αλήθεια γιατί όλες οι κοπέλες λέμε μεταξύ μας ότι σημασία έχει και το πάχος. Μπορεί για παράδειγμα κάτι να είναι πάρα πολύ μακρύ και πάρα πολύ σουβλερό και να είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Οπότε, ας πάμε στους 9 πόντους του Ασκητή με μια πολύ ωραία διάμετρο».

Ξεκαρδιστικό! Η Μαρία Κωνσταντάκη πήρε την "εκδίκησή"της για το αυγό που της πέταξε η Σταυροπούλου... (Βίντεο)

Το Μεγάλο Σάββατο και μετά την Ανάσταση, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε ετοιμάσει μαι εορταστική εκπομπή που έκρυβε πολύ γέλιο. Στο "Στην υγειά μας", και στο τέλος του τραγουδιού που ερμήνευε ο ΙΒάν Σβιτάιλο, είδαμε την Βίκυ Σταυροπούλου να πετάει αντί για λουλούδι, κόκκινο αυγό στην ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη, κάτι που μας προκάλεσε τρομερό γέλιο. Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο για να θυμηθείτε το σκηνικό...

Ωστόσο,όπως όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!Η κόρη της Βίκυς, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου το αφιέρωσε στην ηθοποιό... Τι έκανε Η Δανάη εμφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι ξαφνικά μπροστά στη μητέρα της και την τρόμαξε. Η Βίκυ Σταυροπούλου έβαλε τις φωνές και έπειτα …τα γέλια! Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: "Η Κωνσταντάκη με έβαλε λόγω του αυγού..."