Μιμή Ντενίση: Ευτυχισμένη η ηθοποιός! Ανακηρύχθηκε....

Η δημόσια ανακοίνωση της!

Μιμή Ντενίση: Ευτυχισμένη η ηθοποιός! Ανακηρύχθηκε....

Ευτυχισμένη είναι η Μιμή Ντενίση και έκανε μια δημόσια ανακοίνωση. Η ηθοποιός ανακηρύχθηκε Πρέσβειρα του Οικουμενικού Ελληνισμού.

Μάλιστα, η χαρά της ήταν διπλή, αφού την ίδια ημέρα γιόρτασε και τα γενέθλια της κόρη της, η οποία ήταν στο πλευρό της όταν της παρέδιδαν τον τίτλο.

Η Μιμή Ντενίδη δημοσίευσε μία φωτογραφία από την τελετή στον λογαριασμό της στο Facebookm και έγραψε στην λεζάντα της: «Μεγάλη χαρά για μας εχτές. Μαζί με τα γενέθλια της αγαπημένης μου κόρης έγινε και η ανακήρυξη μου ως πρέσβειρας του Οικουμενικού Ελληνισμού από το αντίστοιχο ίδρυμα κ την προεδρία της Κύπρου. Μεγάλη τιμή κ τους ευχαριστώ καθώς για μένα οι Έλληνες της διασποράς είναι το στήριγμα Ελλάδας και Κύπρου. Κι ακόμα μεγαλύτερη η χαράς μου που είχα πλάι μου την Μαρτίνα που κλείνει πια τα 19!!!».

Μιμή Ντενίση: Ο θάνατος που την «τσάκισε»!

Ο θάνατος «τσάκισε» την Μιμή Ντενίση, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο!

Το μήνυμα που έγραψε στα social media μαρτυρά την αγάπη που του είχε!

Ο λόγος για τον θάνατο του Φράνκο Τζεφιρέλι, ο οποίος έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία

Αναλυτικά η ανάρτησή της: «Έφυγε κ ο Φράνκο!!! Ένας από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του 20ου αιώνα κ σιγουρά ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης της όπερας. Με μυθικές επιτυχίες όπως την Τόσκα με την Κάλλας. Με συγκλονιστικές ταινίες σαν τον Ρωμαίο κ την Ιουλιέτα ,το Ημέρωμα της Στρίγγλας με Μπάρτον κ Τεηλορ κ βέβαια με τον αξέχαστο Ιησού από την Ναζαρέτ. Ιταλός μέχρι το κόκαλο ,κοσμοπολίτης, άρχοντας, με απίστευτη αισθητική καθώς ήταν ταυτόχρονα κ σπουδαίος σκηνογράφος κ άνθρωπος με έντονο ταπεραμέντο. σε λάτρευε η.. δεν σε αποδεχόταν καθόλου.

Επίσης σπουδαίος σκηνοθέτης κ στο θέατρο. Από τις τελευταίες του ταινίες το Κάλλας για πάντα με τον κοινό μας φίλο Μάρτιν Σερμαν. Δική του ιδέα να κάνω την Θεοδώρα. Περάσαμε αξέχαστες μέρες στο υπέροχο σπίτι του στην Ρώμη. Ήταν πλημμυρισμένο φίλους σκυλάκια κ μουσική που ακουγόταν παντού. Σκηνοθετούσε μέχρι τα 90 του.

Ιδιοφυΐα!!!! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Φράνκο. Αιώνιε έφηβε!! Η φιλία μας ήταν από τα ομορφότερα πράγματα στην ζωή μου!!! Έμαθα τόσα πολλά για την τέχνη αλλά κ για την ζωή.#francozefirelli #genius #legend».

Μιμή Ντενίση: Αγνώριστη η ηθοποιός! Τι πείραξε στο κεφάλι της;

Αγνώριστη είχε ποζάρει η ηθοποιός Μιμή Ντενίση έχοντας μαύρα αντρικά μαλλιά.

Από παλιά, ήταν πολύ κομψή, ενώ της άρεσε να περιποιείται τον εαυτό της.

Βλέποντας μια φωτογραφία από το παρελθόν της, την βλέπουμε εντελώς αγνώριστη να ποζάρει με αγορέ μαλλιά, ωστόσο πάντα με αέρα γυναίκας.

Η ηθοποιός με καρό ταγέρ πόζαρε στον καναπέ του σπιτιού της κάπου μέσα στη δεκαετία του ’90 με μοιραίο ύφος στον φωτογραφικό φακό.

undefined

Γενέθλια για την Μιμή Ντενίση! Δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε η ηθοποιός!

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Μιμή Ντενίση και η ηθοποιός έκλεισε τα 66 έτη!

Στα social media δέχτηκε πολλά μηνύματα γεμάτα ευχές.

Η Μιμή Ντενίση αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την τούρτα της θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν, ενώ μίλησε με τρυφερά λόγια για την κόρη της.

«Ποιον να πρωτοευχαριστήσω για τις ευχές για τα λουλούδια για τα δώρα κ κυρίως για τα τρυφερά λόγια!!! Είμαι ευγνώμων που έχω ένα παιδί σαν την Μαριτίνα που με συγκινεί βαθιά με την αγάπη του ,που έχω μια οικογένεια δεμένη κ πάντα πλάι μου», έγραψε.

undefined