Χαμός στην εκπομπή της Μενεγάκη! Η απίστευτη ατάκα για την Μαρινούλα!

Δεν πίστευαν αυτό που άκουγαν!

Χαμός στην εκπομπή της Μενεγάκη! Η απίστευτη ατάκα για την Μαρινούλα!

Χαμός στην εκπομπή της Μενεγάκη και μια απίστευτη ατάκα για την Μαρινούλα προκάλεσε «σεισμό»!

Η Ελένη Μενεγάκη εισέβαλε τρέχοντας στην εκπομπή της και ενώ ήταν μακιγιαρισμένη με το υπέροχο μακρύ της φόρεμα, δεν πρόλαβε να βάλει τα παπούτσια της και μπήκε στο πλατό με τις σαγιονάρες της!

Η Ελένη λοιπόν, έδειξε τις σαγιονάρες της και είπε τι της λέει κάθε μέρα η Μαρίνα της: «Φοράω τις σαγιονάρες μου, είναι καινούργιες και ξέρετε έχουν πάνω γκλίτερ… όπως λέει και η μικρή μου κόρη «Μαμά θέλω παπούτσι με γκλίτερ»! Ορίστε και εγώ σαγιονάρα με γκλίτερ»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Άγγελος Λάτσιος: Με το κρασί στο χέρι ο γιος της Μενεγάκη!

Με το κρασί στο χέρι πόζαρε, ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο.

Ο νεαρός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε ένα πολύ όμορφο μέρος.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ενεργός στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή. Τόσο από τις εξόδους του, όσο και με τους γονείς του.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, θέλησε να δημοσιεύει δυο φωτογραφίες του, από έξοδο που είχε και απολάμβανε το κρασί του.

Άγγελος Λάτσιος: Με το κρασί στο χέρι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη!

Άγγελος Λάτσιος: Με το κρασί στο χέρι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη!

Άγγελος Λάτσιος: Πέρασε την ημέρα του Αγίου Πνεύματος μακριά από την Ελένη! Τι συνέβη;

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, την ημέρα του Αγίου Πνεύματος δεν την πέρασε με την μητέρα του. Τι συνέβη μεταξύ τους;

Η αλήθεια είναι πως ο Άγγελος...

Προτίμησε να μην ακολουθήσει την μητέρα του στην Άνδρο. Η Ελένη Μενεγάκη εκείνη την ημέρα ήταν με τον Μάκη Παντζόπουλο και φυσικά τις κόρες της. Ο Άγγελος όμως γιατί δεν πήγε μαζί τους; Συνέβη κάτι μεταξύ μητέρας και γιου; Γιατί επέλεξε να μείνει μόνος του στην Αθήνα;

Η απάντηση κρύβεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όλες αυτές τις ημέρες!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μπορεί στο παρελθόν και όταν ήταν πιο μικρός, να έβρισκε διασκεδαστικές αυτές τις εξορμήσεις, όμως τώρα, θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με την παρέα του. Έτσι αντί να ταξιδέψει, έμεινε πίσω με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο και τους φίλους του.

λάτσιος

έξοδος

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, τα βράδια του τα πέρασε με τους κολλητούς του, απολαμβάνοντας την νυχτερινή Αθήνα.

λατσιος

Βγήκαν, διασκέδασαν και αργότερα απόλαυσαν την ομορφιά της πρωτεύουσας από ψηλά.

Άγγελος Λάτσιος

Άγγελος Λάτσιος

Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, τόσο από το δικό του Insta story, όσο και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Λάτσιος, φανταζόμαστε ότι πέρασαν μαζί την ημέρα.Κάνοντας έναν περίπατο κάτω από την Ακρόπολη και γενικότερα το κέντρο της Αθήνας!