Αντίνοος Αλμπάνης: «Χτυπήθηκε» από τον καρκίνο! Η πρώτη φωτογραφία από τις χημειοθεραπείες!

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό!

Αντίνοος Αλμπάνης: «Χτυπήθηκε» από τον καρκίνο! Η πρώτη φωτογραφία από τις χημειοθεραπείες!

«Χτυπήθηκε» από τον καρκίνο ο Αντίνοος Αλμπάνης! Η πρώτη φωτογραφία από τις χημειοθεραπείες!

Πριν λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό του μια φωτογραφία που είχε ξυρισμένο το κεφάλι, αυτό στάθηκε αφορμή για να θεωρήσουν πολλοί θαυμαστές του ότι έξκανε μια αλλαγή στα μαλλιά του για κάποιον θεατρικό ρόλο.

Η αλήθεια όμως είναι πολύ μακριά από αυτό, δυστυχώς. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με πληροφορίες του Usay.gr, πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Έχετε δει την απάντηση του Αντίνοου Αλμπάνη όλο νόημα στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Ο ίδιο, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα instastory, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την περιπέτεια που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες.

Εχθές το βραδύ λοιπόν, Τετάρτη 10/7, δημοσίευσε μια φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του, καθώς οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του.

Αυτό που γνωρίζουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί με τον Αντίνοο Αλμπάνη αυτήν την περίοδο, είναι πως όλα προχωράνε καλά με την υγεία του και όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία περιπέτεια που σύντομα ο ηθοποιός θα ξεπεράσει και θα αφήσει πίσω του!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αντίνοος Αλμπάνης: Χτυπήθηκε από τον καρκίνο! Η πρώτη φωτογραφία από τις χημειοθεραπείες!

Η φωτογραφία με το ξυρισμένο κεφάλι:

 Αντίνοος Αλμπάνης: Χτυπήθηκε από τον καρκίνο! Η πρώτη φωτογραφία από τις χημειοθεραπείες!

Αντίνοος Αλμπάνης: Παλεύει με τον εθισμό! «Δυστυχώς είμαι εξαρτημένος από...»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκαλύπτει ότι παλεύει με τον εθισμό! «Δυστυχώς είμαι εξαρτημένος από...»

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε γνωστός από την καθημερινή σειρά που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1«Λίτσα.com». Τον είδαμε και πρόσφατα να πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του OpenTv«Ο πρίγκιπας της φωτιάς».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου που σε λίγες μέρες ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία κάνοντας.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση, αλλά και για όσα αναζητά σε μία σχέση.

Στα 36 του χρόνια ο Αντίνοος έχει εξελιχθεί από το παιδί που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Άγρια παιδιά» του Mega με την οποία έγινε ευρύτερα γνωστός.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το άγριο παιδί πάντα ήταν ήρεμο. Δεν ήταν ποτέ τρελό. Ηρέμησε περισσότερο από ό,τι ήταν, μεγάλωσε, ωρίμασε, πατά γερά στα πόδια του και ξέρει τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει»,

Ενώ για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί είπε: «Ο κατά φαντασίαν ασθενής του Μολιέρου μιλά για τη φιλοδοξία των ανθρώπων να αγκιστρώνονται πάνω σε εξαρτήσεις και να γίνονται δέσμιοι μιας κατάστασης που δεν τους πηγαίνει παρακάτω».

Συνέχισε όμως αποκαλύπτοντας ότι είναι εξαρτημένος και παλεύει με τον εθισμό!

Συγκεκριμένα είπε:

«Δυστυχώς έχω την εξάρτηση του τσιγάρου, είναι κάτι για το οποίο παλεύω και έχω μπει σε μια διαδικασία να το παλέψω, με σκοπό να το μειώσω και να το κόψω εντελώς».