Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψη - σοκ! «Έχω ακόμη τα σημάδια...»

Δεν το γνώριζε κανείς!

Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψη - σοκ! «Έχω ακόμη τα σημάδια...»

«Έχω ακόμη τα σημάδια...», είπε η Λάουρα Νάργες κι έκανε μία αποκάλυψη - σοκ!

Η όμορφη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε κάτι, που δεν το γνώριζε κανείς!

Με αφορμή την σημερινή ημέρα, που γιορτάζει η Αγία Μαρίνα, αποκάλυψε ότι το δεύτερο όνομά της είναι Μαρίνα και μας άφησε άφωνους! Λάουρα Νάργες: Περνάει δύσκολες ώρες! Η έκκληση για αίμα! (Βίντεο)

Έτσι λοιπόν, αφού είχε την ονομαστική της εορτή αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της, με ένα μακροσκελές κείμενο για λεζάντα.

Το κείμενο έγραφε τα εξής λόγια:

“NameDayGurl. Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρινούλες, που γιορτάζουμε σήμερα. Αυτή η μέρα μου ξυπνάει όλες τις όμορφες αναμνήσεις που έχω από το χωριό, το „μικρό Παρίσι“ μου. Σε αυτόν τον δρόμο της γειτονιάς μου που βλέπετε έπεφτα με το ποδήλατο - έχω ακόμα τα σημάδια στα γόνατά μου- έπαιζα πασούλες, κρυφτό, μήλα, κουτσό, δημιουργούσαμε χορογραφίες για τα τραγούδια του Λεμπέση και του Τριαντάφυλλου (ζήτω τα 90s), μαδούσαμε μαργαρίτες με τα κορίτσια για τον παιδικό μας έρωτα... Οι φιλενάδες μου και τα φιλαράκια μου, κρατά μέχρι και σήμερα η φιλία μας, 30 σχεδόν χρόνια... Πόσο τυχερή είμαι. #LauraMarina”.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψη - σοκ! «Έχω ακόμη τα σημάδια...»

Λάουρα Νάργες: Ποιος της έκλεψε την καρδιά; «Έχω τρελαθεί μαζί του...»

Η Λάουρα Νάργες δηλώνει τρελαμένη, καθώς κάποιος της έκλεψε την καρδιά και το ανακοίνωσε στο instagram!

H παρουσιάστρια δεν το έχει ξαναζήσει ποτέ!

Ο λόγος για ένα δελφίνι, το οποίο και η Λάουρα ερωτεύτηκε! Η παρουσιάστρια, που βρέθηκε στο Ντουμπάι, επισκέφτηκε ένα υδάτινο πάρκο και πόζαρε μαζί με το υπέροχο θηλαστικό!

«Ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ μου! Έχω τρελαθεί μ’ αυτό το γλυκό πλάσμα, δεν πάει ο νους σας πόσο τρομερή ήταν η συνάντηση αυτή! Μπράβο στους εκπαιδευτές που φέρονται τόσο άψογα στα ζωάκια! ΥΓ: Με αυτή τη στολή έκανα το σούπερ γουάου μαύρισμα (#not) που σας έλεγα 3 ποστ πριν», έγραψε η Λάουρα στη φωτογραφία.

 Λάουρα Νάργες: Ποιος της έκλεψε την καρδιά; «Έχω τρελαθεί μαζί του...» Διαγραφή Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

Λάουρα Νάργες: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της! Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Μια αλλαγή στα μαλλιά της αποφάσισε να κάνει η Λάουρα Νάργες και θα λέγαμε πως είναι μεγάλη.

Μπορεί να είναι ένα trend που βλέπουμε συχνά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο δεν την είχαμε συνηθίσει σε τέτοιες αλλαγές.

Η παρουσιάστρια μετά την είδηση πως είναι ζευγάρι με τον Νίνο, αλλά και την διάψευση της, έκανε μια ριζική θα λέγαμε αλλαγή στα μαλλιά της.

Πόζαρε στο Instagram με έντονα ροζ μαλλιά και πάθαμε σοκ! Την αλλαγή αυτή δικαιολόγησε γράφοντας στην λεζάντα της«Το δικό μου Σαββατοκύριακο ξεκινά κάπως έτσι, με ροζ διαθέσεις στην κυριολεξία. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ιδέα αυτή (πια) . Ιδού τα αποτελέσματα όταν παίρνεις τελείως αυθόρμητα αποφάσεις. Είπαμε, βγαίνουμε από τα κουτάκια μας φέτος . Γιόλο»

Η Λάουρα Νάργες έκανε ροζ τα μαλλιά της

Λάουρα Νάργες: 8 +1 πράγματα που δεν ήξερες για εκείνη!

Mπήκε στην ζωή μας πριν από 10 χρόνια όταν συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «So you think you can dance» και από τότε δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί!

H Λάουρα Νάργες, με καταγωγή από τη Γερμανία, κέρδισε τις εντυπώσεις στo Survivor 2 και αν και πολλοί την χαρακτήριζαν σαν αδύναμη παίκτρια, κατάφερε να κάνει την διαφορά!

Η όμορφη Ελληνογερμανίδα στα τέλη του 2018 τράβηξε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της , όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο!Τι δεν ξέρουμε όμως για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή; Ιδού η λίστα:

1.Τα τραγούδια που την ταξιδεύουν όταν τα ακούει είναι το «Lose Yourself» του Eminem, το «Requiem for a Dream» και το «We Need a Resolution» της Aaliyah.

2.Τα βιβλία που της άλλαξαν τη ζωή είναι τα «Body Language» του Allan Pease και «Η σκιά του ανέμου» του Carlos Ruiz Zafόn.

3.Ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχει δεχτεί ήταν μία κούτα με γράμματα και φωτογραφίες από τους φίλους της από τη Γερμανία με αφορμή τη μετακόμισή της στην Ελλάδα. Είναι για εκείνη σπουδαίο ενθύμιο.

laoura-narges-ti-den-kserame-gia-ekeini

4.Στα παπούτσια φοράει νούμερο 38, ενώ η αγαπημένη της beauty συνήθεια είναι το peeling με μείγμα από αμύγδαλο.

5.Φοβάται το σκοτάδι, το ύψος, έχει ακροφοβία και αραχνοφοβία. Η μεγαλύτερη φοβία της όμως είναι μη μείνει κάποια στιγμή εντελώς μόνη της.

6.Η πιο ρομαντική χειρονομία που έχει δεχτεί είναι τριαντάφυλλα έξω από την πόρτα του σπιτιού της ή πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της.

7.Το μότο της είναι «κάθε εμπόδιο για καλό».

8.Το ταξίδι που έκανε και της έχει μείνει αξέχαστο είναι στην Πορτογαλία το 2008. Είχε πάει 5 μέρες με αφορμή ένα διαφημιστικό σποτ. Ήταν η πρώτη της δουλειά στην Ελλάδα, αμέσως μετά την αποχώρησή της από το «So You Think You Can Dance».

9.Οι πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό της είναι: κεφάτη, πειραχτήρι, ευαίσθητη, τσαπατσούλα, αγχωτική!