Ευγενία Μανωλίδου: Το μήνυμα όλο καμάρι και αγάπη για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Η τρυφερή φωτογραφία!

Ευγενία Μανωλίδου: Το μήνυμα όλο καμάρι και αγάπη για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Το μήνυμα όλο καμάρι και αγάπη από την Ευγενία Μανωλίδου για τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη!

Σήμερα στην ορκωμοσία της Νέας Βουλής δε θα γινόταν να λείπει από το πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη η αγαπημένη του σύζυγος.

Η Ευγενία Μαννωλίδου λοιπόν φόρεσε το κομψό ασπρόμαυρο φόρεμα της και συνόδευσε όλο καμάρι τον σύντροφό της!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο νέος Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η πρώην παρουσιάστρια ήταν μαζί του όλο αυτόν τον καιρό της προσπάθειας και συνεπώς, δεν σταματά να καμαρώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη που πέτυχε τον στόχο του.

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας, η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την οικογένειά της από την σημερινή ημέρα συνοδεύοντας την εν λόγω φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

«Καλή αρχή και επισήμως, καλή θητεία σε όλους!».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ευγενία Μανωλίδου: Το μήνυμα όλο καμάρι και αγάπη για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Βουλευτής με την κοιλιά στο στόμα πήγε να ορκιστεί και έκλεψε τις εντυπώσεις στη Βουλή!

Βουλευτής με την... κοιλιά στο στόμα πήγε να ορκιστεί στη Βουλή και η εγκυμονούσα έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο λόγος για την Άννα Ευθυμίου, η οποία παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της ήταν εκπληκτική!

Η Άννα Ευθυμίου μπορεί να διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως έκανε προεκλογικό αγώνα, κυνήγησε την εκλογή της και κατάφερε να μπει στη νέα Βουλή, αφού εκλέχθηκε στην Α' Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη, μάλιστα, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο Κοινοβούλιο, στην ορκωμοσία των βουλευτών, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Αννα Ευθυμίου είναι μάχιμη δικηγόρος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο και έχει ήδη έναν ένα 6χρονο γιο, τον Χρήστο και τώρα περιμένει την κόρη της, που θα γεννηθεί σύντομα. Πολύτιμη είναι η συμπαράσταση και η βοήθεια που έχει από το σύζυγό της, Γιώργο, τον οποίο γνωρίζει από τότε που και οι δυο τους ήταν παιδιά και αποφάσισαν να παντρευτούν στη Φολέγανδρο το 2012. Σοκ για κορυφαίο πολιτικό! Ουρλιαχτά στο σπίτι του - Έδειρε την σύντροφό του;

Η Αννα Ευθυμίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αλλά η καταγωγή της είναι από τα Γρεβενά. Σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ και από τα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ. Ηταν για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής το 2015. Δεν κατάφερε να εκλεγεί, αλλά έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας».

Δείτε τις φωτογραφίες

 Βουλευτής με την κοιλιά στο στόμα πήγε να ορκιστεί και έκλεψε τις εντυπώσεις! Βουλευτής με την κοιλιά στο στόμα πήγε να ορκιστεί και έκλεψε τις εντυπώσεις!