GNTM: Η Εβελίνα Σκίτσκο εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της στο... υγρό στοιχείο!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

GNTM: Η Εβελίνα Σκίτσκο εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της στο... υγρό στοιχείο!

Η Εβελίνα Σκίτσκο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της στο... υγρό στοιχείο!

Η όμορφη κοπέλα έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας του STAR.

Η ίδια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύπρο.

Η Εβελίνα πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ

Στην προσωπική της ζωή βιώνει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, καθώς εδώ και λίγους μήνες είναι ερωτευμένη με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Αντωνίου.

Η πρώην παίκτρια του GNTM αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα της, την Κύπρο, και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία από το εντυπωσιακό μακροβούτι της στα καταγάλανα νερά εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με τις ικανότητες που διαθέτει στο υγρό στοιχείο, αλλά και με το κορμί της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

GNTM: Η Εβελίνα Σκίτσκο εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της στο... υγρό στοιχείο!

Εβελίνα Σκίτσκο: Πιο αδύνατη από ποτέ στις διακοπές της!

Τι συνέβη; Η Εβελίνα Σκίτσκο απολαμβάνει τις διακοπές της πιο αδύνατη από ποτέ!

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως Ισπανία και Ιταλία. Δε γνωρίζουμε αν βρίσκεται εκεί για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους αλλά ομολογούμε πως μας φαίνεται αρκετά ανανεωμένη και χαρούμενη. Κάνει ποδήλατο, δοκιμάζει θαλασσινά και κάνει τις βουτιές της.

Φωτογραφίες είδαμε αρκετές στο Instagram αλλά σταθήκαμε σε αυτή με το μπικίνι της Σα να αδυνάτισε το κορίτσι αυτό. Δε θέλουμε να είμαστε υπερβολικές αλλά μερικά κιλάκια... εξαφανίστηκαν.

Εβελίνα Σκίτσκο: Πιο αδύνατη από ποτέ στις διακοπές της!Εβελίνα Σκίτσκο: Πιο αδύνατη από ποτέ στις διακοπές της!Εβελίνα Σκίτσκο: Πιο αδύνατη από ποτέ στις διακοπές της!Εβελίνα Σκίτσκο: Πιο αδύνατη από ποτέ στις διακοπές της!

Εβελίνα Σκίτσκο: «Με τον Ανδρέα χωρίσαμε όταν ήμουν έξι μηνών έγκυος... Ήταν δύσκολη περίοδος για εμένα»!

Η Εβελίνα Σκίτσκο μετά το τέλος του GNTM έδωσε την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly.gr.

Το μοντέλο ξεκινάει δυναμικά την καριέρα της. Μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τον χωρισμό, ενώ ήταν ακόμη έγκυος.

Σου πέρασε έστω και φευγαλέα η σκέψη να κάνεις έκτρωση;
Ποτέ, ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν το σκέφτηκα.

Ο Ανδρέας πώς αντέδρασε όταν του το ανακοίνωσες; Έπεσε σαν κεραμίδα πάνω στο κεφάλι του;

Είναι μεγαλύτερός μου σε ηλικία, είναι 27 ετών. Το είδε πολύ θετικά το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Χάρηκε πολύ, άρχισε να το λέει από την πρώτη στιγμή στους φίλους του την ίδια ώρα που εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι μου έχει συμβεί. Με στήριξε, με βοήθησε πολύ ακόμη και μετά τον χωρισμό μας. Είχαμε κανονίσει να έχει εκείνος, η μαμά μου και η μητέρα του την ευθύνη της μικρής όταν πήγα στο «GNTM».

Γιατί χωρίσατε;
Eίχε φύγει ο έρωτάς μας και μάλιστα χωρίσαμε ενώ ήμουν έγκυος. Επειδή ήταν μουσικός δούλευε κάθε βράδυ, είχαν δημιουργηθεί μεταξύ μας διάφορα προβλήματα. Το προσπαθήσαμε όμως πολύ πριν χωρίσουμε, δώσαμε ευκαιρίες ο ένας στον άλλον αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα.

Παίκτρια του GNTM συγκινεί με την εξομολόγησή της: «Ήμουν 18 χρονών όταν έμεινα έγκυος και χώρισα»

Παίκτρια του GNTM έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση για τη ζωή της, την εγκυμοσύνη στα 18 της και τον χωρισμό της.

Είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού.

Ο λόγος για την Εβελίνα Σκίτσκο η οποία δήλωσε στη Real Life: «Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 18 χρονών παιδί. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Γνώριζα ότι με τον Ανδρέα δεν θα μπορούσα να κάνω οικογένεια. Δεν ταιριάζαμε τόσο ως χαρακτήρες. Όταν είδα ότι συνεχίσαμε να μην πηγαίνουμε καλά, τότε πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Μεγάλωσα μόνη με τη μαμά μου. Οπότε γνώριζα πως ό,τι και να συμβεί, θα μπορέσω να σταθώ. Χώρισα με τον Ανδρέα όταν το παιδί ήταν λιγότερο από τριών μηνών. Όταν έχεις ένα τέτοιο πρότυπο, όπως η μαμά μου, που έχει περάσει πολλά και πάντα ήταν μόνη, λες πως όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω στο μυαλό μου να ξαναφτιάξω σύντομα τη ζωή μου».

undefined

TAGS