Φαίη Σκορδά: Πήγε στην εκπομπή της και χάλασε τη σχέση με τον κολλητό του! (Βίντεο)

Ποιος ήταν ο λόγος;

Φαίη Σκορδά: Πήγε στην εκπομπή της και χάλασε τη σχέση με τον κολλητό του! (Βίντεο)

Η παρουσία του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προκάλεσε την αντίδραση του κολλητού του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει!

Τότε ήταν που κατάλαβε πως όλα είναι παροδικά στις σχέσεις!

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Master Chef Τζώρτζη Παπανικολάου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του OPENtv "Καλοκαίρι #not".

Εκεί αποκάλυψε πως ένα άτομο που είχε έρθει κοντά στο παιχνίδι, σταμάτησε να του μιλάει επειδή πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Κι όμως τον Τζώρτζη τον έχετε δει ξανά στο παρελθόν! Ποιος από εσάς τον θυμάται;

«Τα συναισθήματα μετά το MasterChef είναι ανάμεικτα. Ήμουν πολύ κοντά με ένα άτομο από το παιχνίδι. Όταν με κάλεσε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της σταμάτησε να μου μιλάει γιατί τσαντίστηκε επειδή κάλεσε εμένα και όχι αυτόν. Εκεί κατάλαβα πως όλα είναι παροδικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζώρτζης!

Master Chef: Οι παίκτες... γέρασαν με το FaceApp! Θα κλάψετε με τον "Εν κουλί"!

Οι παίκτες του Master Chef... γέρασαν μέσω της εφαρμογής FaceApp και θα κλάψετε μόλις δείτε τον "Εν κουλί"! Τρομερή φωτογραφία!

Μερικοί είναι αγνώριστοι και άλλοι δεν έχουν αλλάξει καθόλου!

Χαμός γίνεται με το FaceApp, παρά τους κινδύνους που υπάρχουν για όσους χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή που μετατρέπει να πρόσωπα σε διαφορετικές ηλικίες. Master Chef: Γιατί δεν πήγαν Κοντιζάς - Ιωαννίδης στον γάμο του Σελίμ;

Αυτό έκανε, λοιπόν, και ο Χαράλαμπος Κοτσώνης ο γνωστός "Εν κουλί" με τον ίδιο και τους πρώην συμπαίκτες του στο Master Chef!

H φωτογραφία τα σπάει!

Σωτήρης Κοντιζάς: Ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια του στην παραλία! (Βίντεο)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια του στην παραλία!

Ο καταξιωμένος σεφ, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR, είναι επίσης κι ένας πολύ γλυκός και δοτικός πατέρας.

Ο ίδιος μετά το τέλος του MasterChef απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του, την σύζυγό του Δεσποινα και τα δυο τους παιδιά, την 3χρονη Αριάννα Τσιχίρο και τον ενός έτους γιο τους!

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε δηλώσει για την οικογένειά του:

«Θα έλεγα ότι είμαστε ενημερωμένοι γονείς. Η Δέσποινα είναι “ψείρας” σε αυτά και έχει διαβάσει ό,τι μπορεί να υπάρχει για παιδιά. Οπότε την εμπιστεύομαι σε αυτό το θέμα. Μια παραπάνω έννοια θα έλεγα που έχουμε για την Τσιχίρο από τότε που γεννήθηκε είναι ότι έχει αρκετές τροφικές αλλεργίες. Πρέπει να είμαστε πάντα πολύ προσεκτικοί στο τι της δίνουμε. Από τότε κι εγώ ως μάγειρας στη δουλειά μου έχω αποκτήσει έξτρα ευαισθησία στο θέμα των αλλεργιών».

Δείτε το σχετικό βίντεο: