Ραγίζει καρδιές πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής! «Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου»!

Τα συγκινητικά του λόγια!

Ραγίζει καρδιές πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής! «Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου»!

Ραγίζει καρδιές πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής! Είπε μεταξύ άλλων: «Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου»!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας συγκίνησε με το δημόσιο μήνυμα του!

Ο λόγος για τον Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα συγκινητικό μήνυμα, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του αδερφού του.

Ραγίζει καρδιές πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής! «Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου»!

Ο αδερφός του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών, καθώς έχασε την μάχη από τη λευχαιμία. Θρήνος στον χώρο του ποδοσφαίρου! Δολοφόνησαν εν ψυχρώ πασίγνωστο ποδοσφαιριστή!

Στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο γνωστός ποδοσφαιριστής έγραψε στην λεζάντα ένα μακροσκελές κείμενο και πραγματικά ράγισε καρδιές.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Περάσανε 4 χρόνια και πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη και πιο διαχειρίσιμη συναισθηματικά αυτήν η μέρα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μια βδομάδα και το κάνει πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ όμορφο γιατί είναι σαν να σε έχω δίπλα μου!!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λατρεύω και ότι μου λείπεις πολύ !!! ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!! Στην φωτό που βλέπετε κάνω ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ, όποτε μην φοβάστε απλά ενημερωθείτε σωστά».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ραγίζει καρδιές πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής! «Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου»!

Σοκ! Θρύλος του ποδοσφαίρου έμεινε τυφλός!

Σοκ! Θρύλος του ποδοσφαίρου έμεινε τυφλός!

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποκάλυψε πως είναι σχεδόν τυφλός από το δεξί του μάτι.

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ είχε μια δυσάρεστη έκπληξη στην ομιλία του εν όψει του «Κυπέλλου Κάιζερ», του ετήσιου τουρνουά γκολφ που διοργανώνει για να ενισχύσει το φιλανθρωπικό του ίδρυμα.

Σοκ! Θρύλος του ποδοσφαίρου έμεινε τυφλός!

«Εδώ και καιρό έχω κάποια προβλήματα υγείας, όπως θα γνωρίζετε. Πρόσφατα ήμουν σε μια ειδική κλινική, γιατί είχα κάποια προβλήματα στο κυκλοφορικό και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Πλέον βλέπω από ελάχιστα ως τίποτα από το δεξί μου μάτι», είπε ο 73χρονος «Κάιζερ».

Πάντως δεν χάνει το χιούμορ του, παρά τις δυσκολίες και απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «Μη με παρεξηγήσετε, λοιπόν, αν δεν σας αναγνωρίσω και σας προσπεράσω όταν με συναντήσετε».

Ο Μπεκενμπάουερ είχε υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις καρδιάς, το 2016 και το 2017, ενώ πέρσι υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου.

Πηγή: protothema.gr

O ξάδερφος του Ρέγες έζησε από το τραγικό τροχαίο και ανατριχιάζει: «Το αυτοκίνητο πέταξε»!

Ο ξάδερφος του ποδοσφαιριστή Χοσέ Αντόνιο Ρέγες που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα, ανατριχιάζει με την περιγραφή όλων όσων έζησε μέσα από το αυτοκίνητο!

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στις αρχές την τρελού πορεία της Mercedes Brabus των 520 ίππων που στοίχισε την ζωή στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες και τον ξάδερφο του Τζόναθαν!

Ο μοναδικός επιζήσας από το τροχαίο ατύχημα, ο Χουάν Μανουέλ Καλντερόν: «Κοιτούσα από το παράθυρο. Ήξερα ότι πηγαίναμε πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω τι έκανε ο Χοσέ. Δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το αυτοκίνητο απογειώθηκε στον αέρα. Αρχίσαμε να πετάμε», ήταν τα λόγια του στην κατάθεση που έκανε στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις αρχές, το αυτοκίνητο του Ρέγες έτρεχε δεδομένα με πάνω από 220 χιλιόμετρα την ώρα, αφού διέσχισε τρελή πορεία 90 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, ενώ διέλυσε και ένα τσιμεντένιο φράχτη πάχους 55 εκατοστών.

Το μοιραίο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της τελευταίας του διαδρομής πιάστηκε από δύο ραντάρ στον δρόμο που κινούνταν να κινείται με ταχύτητες πάνω των 220 χιλιομέτρων την ώρα, με την υπερβολική ταχύτητα να θεωρείται και η κύρια αιτία του μοιραίου δυστυχήματος.