Γιώργος Μαρίνος: Βρέθηκε ο ηθοποιός; Ποιος «στήνει» στον τοίχο την Άννα Φόνσου;

Ραγδαίες εξελίξεις!

Γιώργος Μαρίνος: Βρέθηκε ο ηθοποιός; Ποιος «στήνει» στον τοίχο την Άννα Φόνσου;

Βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος; Ποιος «στήνει» στον τοίχο την Άννα Φόνσου;

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό γνωστό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πριν λίγες ημέρες η Άννα Φόνσου είχε ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα για να εντοπιστεί τελικά ο Γιώργος Μαρίνος.

Ωστόσο, σήμερα βγήκε κάποιος άντρας, ο οποίος υποστηρίζει ότι φροντίζει εδώ κι αρκετό καιρό τον Γιώργο Μαρίνο, και «έστησε» στον τοίχο την Άννα Φόνσου, αλλά και όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον ηθοποιό απομονωμένο.

Είπε χαρακτηριστικά:

«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».

Γιώργος Μαρίνος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του!

Ραγδαίες οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου!

Τι συμβαίνει;

Ο showman με τις πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του ανεβαίνει σιωπηλά τον δικό του Γολγοθά!

Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1939, στο Βοτανικό. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μόλις ενός έτους και μεγάλωσε με τη μητριά του Βασιλική. Ο πατέρας του Αλέξανδρος έλειπε από την παιδική του ηλικία, καθώς ήταν εξόριστος στη Μακρόνησο. Τον είδε για πρώτη φορά όταν ήταν 12 χρόνων.

Οι γονείς του ήθελαν να γίνει πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας -όπως ήταν ο πατέρας του- άλλωστε, είχε κλίση στα μαθηματικά.

Εκείνος, όμως, ανήλικος ακόμα, έδωσε κρυφά εξετάσεις στη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Το 1962, δευτεροετής στο Εθνικό, έπαιξε στην «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι, μαζί με τον Δημήτρη Χορν, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τη Μάρω Κοντού και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ερμήνευσε το τραγούδι «Κάθε Κήπος» και η φωνή του γοήτευσε το κοινό. Από τότε ξεκινά την πετυχημένη του καριέρα στο θέατρο, αλλά και στις μπουάτ της εποχής. Συνδυάζοντας την υποκριτική και το τραγούδι, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης που αποτελούνταν από πρόζα, σάτιρα, χορό και τραγούδι.

Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ήταν πρωτοπόρος μόνο σαν καλλιτέχνης, αλλά και ως άνθρωπος. Στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός. Τα δύο του πάθη ήταν πάντα η αστρολογία και τα σκυλιά του. Ολοένα και περισσότεροι παλιοί στενοί συνεργάτες του Γιώργου Μαρίνου αναρωτιούνται τον τελευταίο καιρό για την τύχη του δημοφιλούς showman. Σύμφωνα με Grande, η απομόνωση του Γιώργου Μαρίνου δεν οφείλεται σε προσωπικούς, συναισθηματικούς, υπαρξιακούς λόγους, αλλά σε καθαρά βιολογικούς. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης εδώ και καιρό αποτελεί τρόφιμο Γηροκομείου στη Γλυφάδα, μην έχοντας, δυστυχώς, καμία επαφή με το περιβάλλον. Δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν και κυρίως δεν αναγνωρίζει πρόσωπα.

Τον Γιώργο Μαρίνο, τον τελευταίο καιρό, επισκέφτηκε ένας από τους πλέον γνωστούς τραγουδοποιούς, προκειμένου να του «αφιερώσει» ένα τραγούδι που συνέθεσε τραγούδησε γι' αυτόν. «Έβγαινε πάνω στη σκηνή και ακροβατούσε στο σχοινί. Πόνους καυτούς από του κόσμου την κακία. Και τις μικρές του μαχαιριές τις μετουσίωνε κι αυτές σε βηματάκια, σε κινήσεις, σε αστεία...» αναφέρουν οι πρώτοι στίχοι του τραγουδιού. Πρόκειται για άκρως βιογραφικό, συναισθηματικό κομμάτι, που όμως ο Γιώργος Μαρίνος, παρότι το άκουσε, δεν είχε την παραμικρή αντίδραση, ούτε φυσικά αναγνώρισε τον καλλιτέχνη φίλο του.

"Ο Γιώργος Μαρίνος δεν έχει χρήματα για να...": H συγκινητική αποκάλυψη της Άννας Φόνσου
Ο σόουμαν Γιώργος Μαρίνος έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζει απομονωμένος και ελάχιστοι γνωρίζουν πως είναι η υγεία του. Η Άννα Φόνσου, η οποία τον φιλοξένησε για λίγο καιρό στο Σπίτι του Ηθοποιού ανέφερε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες πως στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν είναι καλά.

«Τον Γιώργο Μαρίνο δεν τον ήξερα και πολύ καλά, αλλά τον γνώρισα με την αρρώστια του και τον αγάπησα πολύ. Το περιποιηθήκαμε που έκανε την εγχείριση. Ήθελε ο Γιώργος μετά να έρθει στο “Σπίτι του Ηθοποιού” για να μην αισθάνεται μοναξιά, και μετά από δύο μήνες που είπε πρέπει να φύγω. Όπως καταλαβαίνεις εκεί είναι άνθρωποι που δεν έχουν λεφτά. Είναι καλά, τηλεφωνιόμαστε, αλλά από διακριτικότητα δεν τον ρωτάω που μένει. Το σπίτι του δεν ξέρω αν το έχει πουλήσει, αλλά δεν είχε χρήματα για να ζει όπως θέλει ο Γιώργος να ζει και να δίνει, γιατί τα πιο πολλά λεφτά ο Γιώργος τα δίνει. Αλλά για να ζει έχει λεφτά. Αλίμονο! Μας έχει χαρίσει όλα του τα κοστούμια και θα κάνω μία αίθουσα του Γιώργου Μαρίνου» ανέφερε η Άννα Φόνσου.