Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: "Αγωνία για το αν θα προλάβουμε" - Η φωτογραφία με τα παιδιά τους και η αποκάλυψη!

Τι συνέβη;

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης:

Η φωτογραφία με τα παιδιά του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου και η αποκάλυψη! "Αγωνία για το αν θα προλάβουμε".

Τι συνέβη;

Οι δυο αγαπημένοι παρουσιαστές έζησαν μια περιπέτεια λίγο πριν ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και θέλησαν να την μοιραστούν με μια ανάρτηση στα social media, με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

«Μπορεί να κάναμε μία ώρα από την κίνηση να φτάσουμε στο Πειραιά, με την αγωνία για το αν θα προλάβουμε το πλοίο μας λεπτό το λεπτό, αλλά… το ταξίδι, ξεκίνησε! Τελικός προορισμός, Κουφονήσι αγαπημένο» έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία των δύο παιδιών του που βλέπουν τη θάλασσα.

Κατερίνα Καραβάτου: Χόρευε και το φόρεμα "πρόδωσε" την φουσκωμένη κοιλίτσα της! Βίντεο αποκάλυψη!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: 'Αγωνία για το αν θα προλάβουμε' - Η φωτογραφία με τα παιδιά τους και η αποκάλυψη!

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η οικογένεια αναχώρησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές, με προορισμό το Κουφονήσι. Ωστόσο, για να φτάσουν στο λιμάνι του Πειραιά, πέρασαν μία μικρή ταλαιπωρία και κατ' επέκταση αγωνία για το αν θα καταφέρουν να φύγουν.

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε; Αδιανόητο!

Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Αυτή είναι η ηθοποιός με την οποία είχε σχέση ο Κρατερός Κατσούλης πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε;

Το Youweekly.gr ξεσκονίζοντας το παρελθόν ανακάλυψε κάτι που είχε θαφτεί και που πολλοί λίγοι γνώριζαν για τον παρουσιαστή του STAR!

Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη. Ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε; Αδιανόητο!

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Κατερίνα Καραβάτου! Την θυμάστε; Αδιανόητο!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ο καυγάς πίσω από τις κάμερες! Μαρτυρία - αποκάλυψη!

Παρέλυσε το πόδι του Κρατερού Κατσούλη! Όλες οι λεπτομέρειες για την εξέλιξη της υγείας του

Δεν είναι και τα καλύτερα τα νέα της υγείας για τον Κρατερό Κατσούλη.

Γιατί μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα αλλά χρειάζεται χρόνος αποκατάστασής του, με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να διατηρήσει στον αέρα της εκπομπής την ψυχραιμία της αλλά πίσω από τις κάμερες να περνάει δύσκολα.

Ωστόσο, ως άψογη επαγγελματίας, η Κατερίνας χειρίζεται την εκπομπή όσο καλύτερα μπορεί και μάλιστα τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν να έχουν ανοδική πορεία ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό. Παρ'ολα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του ΛΟΙΠΟΝ δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση κι αυτό οφείλεται στην υγεία του συζύγου της, Κρατερού.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα λίγο πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο παρέλυσε το πόδι του κάτι που ο ίδιος χειρίστηκε με ψυχραιμία. "Κινδύνεψε να μείνει παράλυτος. Ήταν σοβαρή η κατάστασή του. Ευτυχώς αντιμετώπισε άμεσα και πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος" ανέφερε άνθρωπος στο Λοιπόν.

Ωστόσο, εμείς σαν Youweekly.gr γνωρίζουμε πως τα πράγματα στην υγεία του παρουσιαστή κυλούν καλά και υπάρχει αρκετά μεγάλη βελτίωση!

Περαστικά να είναι όλα...

Κατερίνα Καραβάτου: Η αποκάλυψη στην τελευταία εκπομπή! «Εγώ και ο Κρατερός...»! (Βίντεο)

Η αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στην τελευταία εκπομπή του STAR, «Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ». Είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ και ο Κρατερός...».

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έλαβε τέλος και η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου» έριξε αυλαία με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές τους και να ευχαριστούν τους συνεργάτες τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, από Σεπτέμβρη.

Πριν κλείσουν όμως η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια αποκάλυψη για εκείνη και το σύζυγό της. Κατερίνα Καραβάτου: «Συμβαίνουν πολύ άσχημα πράγματα αυτήν την στιγμή!» - Συγκίνησε με την ανακοίνωση της η παρουσιάστρια!

Είπε συγκεκριμένα «Εγώ και ο Κρατερός πάντα βάζουμε τον πήχη ψηλά...» Δείτε την συνέχεια στο σχετικό βίντεο, καθώς και το πως αποχαιρέτησαν τον κόσμο: