Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το "Τατουάζ"! Θα σας πέσει το σαγόνι...

Αναγνωρίζετε ποια είναι;

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Αποκλειστικό υλικό στο Youweekly.gr! Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το "Τατουάζ" κι αν δείτε τις φωτογραφίες θα σας πέσει σίγουρα το σαγόνι!

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια του "Τατουάζ" ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της και εξομολογείται στο Youweekly.gr και πως κατάφεραν με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη να έχουν καλύτερη σχέση σήμερα, απ'ότι ως παντρεμένοι. Το ίδιο περιγραφική θυμάται την ώρα που λύγισε μπροστά στα μάτια των γιων της αλλά και την στιγμή που αγάπησε την σέξι πλευρά της.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το 'Τατουάζ'! Θα σας πέσει το σαγόνι...

Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη...

Παραδέχεται ότι από μικρή αυτό που την ξεχώριζε ως παιδί ήταν το πείσμα της να κατακτήσει τον κόσμο. Δεν έχει σημασία το μέγεθος όσο το ότι επρόκειτο για έναν ολόδικό της κόσμο προσαρμοσμένο στα «θέλω», τις ανησυχίες και τα όνειρα που κουβαλούσε στις βαλίτσες των παιδικών της αναμνήσεων ξεκινώντας το ταξίδι της από το Ρέθυμνο.

Μυρτώ Αλικάκη: Απαντάει για τις τολμηρές ερωτικές σκηνές στο "Τατουάζ" και επιτίθεται στους σεμνότυφους!!! (βίντεο)

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το 'Τατουάζ'! Θα σας πέσει το σαγόνι...

Μια διαδρομή που σήμερα, μεταφρασμένη σε έναν άψυχο αριθμό, δανείζεται κάτι από τη γοητεία των 45, ωστόσο σε μια πιο βαθύτερη ανάλυση αντανακλά τη λάμψη δύο υπέροχων γιων –καρπούς ενός μεγάλου έρωτα που έζησε με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη– και μιας 24χρονης καριέρας με προσεκτικά βήματα και επιλογές που θα της χάραζε με περηφάνια «ΤΑΤΟΥΑΖ» στο κορμί της.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το 'Τατουάζ'! Θα σας πέσει το σαγόνι...

Έχω την αίσθηση ότι η χρονιά που έφυγε ήταν μια από τις καλύτερες της ζωής σου.

Έτσι όπως το λες το αισθάνομαι και εγώ, Γιώργο μου, και ειδικά στα επαγγελματικά, καθώς τόσο την παράσταση «Το ψέμα» όπου συμπρωταγωνιστώ μαζί με τον Θοδωρή, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Κωνσταντίνο Κάππα στο «Μικρό Παλλάς» όσο και το σίριαλ «Τατουάζ» στον Alpha τα αγάπησε πολύ ο κόσμος αλλά κι εγώ. Το 2018 μου έκανε ποδαρικό με έναν πυρετό, για να δούμε τι θέλει να πει!..

Μιλάει όλη η Ελλάδα για το σίριαλ.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το 'Τατουάζ'! Θα σας πέσει το σαγόνι...

Μου θυμίζει πολύ την εποχή που γύριζα την «Αναστασία», το μεράκι που είχαμε όλοι οι ηθοποιοί με έναν μόνο στόχο, να αρέσει το αποτέλεσμα στον κόσμο.

Μου δίνεις αφορμή να σε ρωτήσω τώρα τι ήταν εκείνο που σε τρέλανε τότε, η ξαφνική δημοσιότητα ή τα πολλά χρήματα που μπήκαν στην τσέπη σου;

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το 'Τατουάζ'! Θα σας πέσει το σαγόνι...

Ποια χρήματα, παιδάκι μου, πήρα λίγα ελάχιστα για εκείνον τον ρόλο.αφού ήμουν παντελώς άγνωστη τότε. Ναι, ήταν γοητευτική η ξαφνική αποδοχή από τον κόσμο, όμως νιώθω πιο καλά όταν βλέπω ότι μετά από 24 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά συνεχίζει να υφίσταται αυτή η εκτίμηση και πιστεύω ότι με θεωρούν καλή ηθοποιό.

Μυρτώ Αλικάκη: Μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Πέτρο Λαγούτη! Γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο...

Στην πιο ώριμη επαγγελματικά και προσωπικά, περίοδο της ζωής της, η καταξιωμένη ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, τολμά να φωτογραφηθεί με μαγιό και περιγράφει την πιο δύσκολη στιγμή της στο Youweekly.gr και την Τίνα Μεσσαροπούλου, τον χωρισμό από τον Πέτρο Λαγούτη, πατέρα των δύο παιδιών της Γιώργο και Δημήτρη.

Μια απόφαση που, όπως εξηγεί και η ίδια, τη δικαίωσε στη συνέχεια, ωστόσο έδρασε καταλυτικά ώστε να μην επιθυμεί πλέον να παντρευτεί ξανά, αλλά και να απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί...

Αναφέρθηκες νωρίτερα σε ζόρικες στιγμές της ζωής σου. Αισθάνομαι ότι μία από αυτές είναι ο χωρισμός σου από τον Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο σας συνδέουν δύο παιδιά. Το αναγνωρίζεις ως προσωπική αποτυχία;

"Φυσικά και ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου. Όταν βλέπεις να διαλύεται η οικογένειά σου και το όνειρο να κρατηθεί για πάντα αγαπημένη, η μόνη σκέψη που κάνεις και λες είναι «Απέτυχα». Όμως είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, βλέπω ακόμα και τις δυσκολίες ως σκαλοπάτια που ανεβαίνουμε και αυτό που μετράει είναι η σούμα στο τέλος."

Μιλήσατε οι ίδιοι στα παιδιά σας για τον χωρισμό ή απευθυνθήκατε σε ειδικό;

"Μου αρέσει να συμβουλεύομαι ειδικούς, έτσι κι εκείνη την περίοδο συμβουλευτήκαμε παιδοψυχολόγο για το πώς θα πρέπει να διαχειριστούμε κάποια θέματα με τα παιδιά."

Κι αν τότε χρεωθήκατε ως προσωπική αποτυχία τον χωρισμό, οι άψογες σχέσεις σας σήμερα μόνο ως κέρδος μπορούν να αποτιμηθούν.

"Έχεις απόλυτο δίκιο, το μεγαλύτερο δε κέρδος είναι ότι έχουμε αυτά τα δύο παιδιά."

Οι σχέσεις σας με τον Πέτρο δεν μπορεί να ήταν από την αρχή άψογες...

"Δεν γίνεται να είναι, ωστόσο το κατακτήσαμε στην πορεία και πλέον έχουμε βρει τις ισορροπίες μεταξύ μας για το καλό των παιδιών πάνω απ’ όλα."

Επιμένετε να μην παίρνετε ακόμα διαζύγιο! Μήπως αφήνετε έτσι ανοιχτό ένα παραθυράκι επανασύνδεσης;

"Όχι, απλώς είμαστε και οι δύο αμελείς και βαριόμαστε τη γραφειοκρατία."

Έχεις σκοπό αλήθεια να παντρευτείς ξανά;

"Όχι βέβαια, ούτε να κάνω άλλο παιδί. Για μένα ο γάμος έχει να κάνει μόνο με τα παιδιά."

Δηλαδή αν ερωτευόσουν τρελά έναν άντρα και σου ζητούσε να κάνετε ένα παιδί, τι θα του έλεγες;

"Να βρει μια άλλη γυναίκα να το κάνει."

Ο εκάστοτε σύντροφός σου περνάει από την έγκριση των γιων σου;

"Μέχρι σήμερα έχει τύχει να γνωρίσω μόνο μία σοβαρή σχέση στα παιδιά μου μετά τον χωρισμό από τον μπαμπά τους. Είναι λεπτό ζήτημα, δεν μπορείς να γνωρίζεις συνέχεια συντρόφους στα παιδιά σου. Από την άλλη, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μια μάνα που αγαπάει τα παιδιά θα μπορούσε να έχει δίπλα της έναν άντρα που δεν θα σέβεται αυτή τη σχέση."