Θέμης Γεωργαντάς: Η αποκάλυψη για τον ΣΚΑΪ! Μένει ή φεύγει;

Τι θα κάνει τη νέα σεζόν;

Θέμης Γεωργαντάς: Η αποκάλυψη για τον ΣΚΑΪ! Μένει ή φεύγει;

Ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε την αποκάλυψη για τον ΣΚΑΪ και αν θα μείνει ή θα φύγει από το κανάλι!

Ο παρουσιαστής μίλησε επίσης και για τη σχέση του με την Φαίη Σκορδά!

Συγκεκριμένα ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στο Secret λέγοντας: «Απλώς, δεν υπέγραψα ακόμη, γιατί είναι εξωτερική παραγωγή και υπογράφω με την εταιρεία, όχι με το κανάλι. Μάλιστα, για τη νέα χρονιά συζητάω και κάτι άλλο με τον ΣΚΑΪ. Είναι πολύ ευχαριστημένο το κανάλι και φυσικά κι εγώ πολύ.

Ήταν ένα όνειρο που είχα τρία χρόνια στο μυαλό μου. Έτσι, έκανα συζητήσεις με διάφορα κανάλια και είχα από τρία πρόταση. Αποφάσισα να το κάνω με τον ΣΚΑΪ, που ήταν και το πρώτο κανάλι που με προσέγγισε.»

ΣΚΑΙ: Τον "αδειάζουν" επειδή δεν υπάρχει χώρος! Αυτός είναι ο παρουσιαστής που φεύγει από τον σταθμό!

Για τη σχέση του με την Φαίη Σκορδά, είπε: «Με το που έκανα τα πρώτα ραντεβού, την ενημέρωσα, της είπα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Ήταν η πρώτη με την οποία το συζήτησα, όταν ακόμη δεν το ήξερε κανείς. Όφειλα να την ενημερώσω, γιατί έναν χρόνο νωρίτερα πάλι είχα συζητήσει για να φύγω, αλλά τελικά παρέμεινα στο Πρωινό. Από τότε, λοιπόν, μου είχε πει, “εννοείται πως θα την κάνεις την εκπομπή και θα είμαι από τις πρώτες καλεσμένες σου”».

Σάκης Ρουβάς: Αποκαλύπτει για την εκπομπή-έκπληξη που θα παρουσιάζει! (Βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει για την εκπομπή-έκπληξη που θα παρουσιάζει!

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και το «After Dark».

Στην συνέντευξή του μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θα δούμε σε γενικές βάσεις στο καινούριο project που ετοιμάζει με τον ΣΚΑΪ. Διαβάστε τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε ο ίδιος!

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε τι είναι αυτό που τον έχει κάνει διαχρονικό τραγουδιστή, ο Σάκης Ρουβάς είπε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω η μεγάλη μου αγάπη και το πάθος γι' αυτό που κάνω. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να τραγουδάω και να κάνω δισκογραφία, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι άλλο».

Ενώ για τις κριτικές και για όλα όσα γράφονται είπε:

«Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορεί να διαπιστώσεις κάποια πράγματα και να μάθεις κάτι από αυτό. Όταν βλέπεις μια ωραία κριτική, παίρνεις κάποια πράγματα. Κάποιος όταν σου κάνει κριτική, θεωρητικά το κάνει για να σε βοηθήσει».

Μίλησε όμως όπως σας είπαμε και παραπάνω για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει.

Είπε συγκεκριμένα:

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ, στα οποία βλέπουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν το στίγμα τους κυρίως στην τέχνη. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΙ, η ιδέα είναι μιας ομάδας που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια».

Δείτε το σχετικό βίντεο: