Βίκυ Καγιά: "Δεν μου αρέσει γιατί παίζει ρόλους!" - Το μεγάλο παράπονο! (Βίντεο)

Ποιος το δήλωσε;

Βίκυ Καγιά:

"Παίζει ρόλους και δεν μου αρέσει", ήταν η ατάκα και το μεγάλο παράπονο για τη Βίκυ Καγιά!

Όλα αυτά βέβαια ως παρουσιάστρια και όχι για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή!

Για τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος στο «Όλα Λάθος» του OPENtv!

Μεταξύ άλλων σχολίασε την Ελένη Μενεγάκη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Σταματίνα Τσιμιτσιλή, ωστόσο στάθηκε περισσότερο στη Βίκυ Καγιά!

Ο Νίκος Αποστολόπουλος τόνισε πως δεν του αρέσει η Βίκυ Καγιά ως παρουσιάστρια, καθώς υποστήριξε πως παίζει ρόλος και γι΄ αυτό θα ήθελε να την δει όπως είναι στην προσωπική της ζωή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες δεν αφήνουν εύκολα τη θέση τους! Η Ελένη Μενεγάκη δεν μου αρέσει γιατί γελάει και κάνει γελοία πράγματα! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ζαχαρομπεμπεκα! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι έξυπνη και ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις!

Βίκυ Καγιά: "Τρελαμένη" με τον Ηλία Κρασσά! Τον "έπνιξε" με δεκάδες καρδούλες!

Δεν θα ήθελα να ξαναδώ στην τηλεόραση το Power of Love! Η Μαρία Μπακοδήμου είναι καλή παρουσιάστρια! Η Βίκυ Καγιά δεν μου αρέσει σαν παρουσιάστρια γιατί παίζει ρόλους στην τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αποστολόπουλος

.

Βίκυ Καγιά: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Στέλιο Σερβαλή!

Ποιος είναι ο Στέλιος Σερβαλής; Όλη η αλήθεια για την σχέση της Βίκυς Καγιά και τον δημοσιογράφο μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Για να μην μπερδεύεστε και πριν προλάβετε να βγάλετε τα δικά σας γρήγορα συμπεράσματα, όχι η παρουσιάστρια δεν χώρισε από την Ηλία Κρασσά παρά τα μικρά καυγαδάκια που αντιμετωπίζουν σαν ζευγάρι!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η παρουσιάστρια "έχασε" την αρχισυντάκτρια του Shopping Star και βρισκόταν προς αναζήτηση άλλου προσώπου που θα μπορούσε να αναλάβει αυτές τις ευθύνες για το project που θα συνεχίσει να προβάλλεται και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο STAR, και μάλλον το βρήκε στο πρόσωπο του Στέλιου!

Ο Στέλιος ήταν από την αρχή του προγράμματος αυτού πίσω από τις κάμερες, στο δυναμικό της συντακτικής της ομάδας και είχε μια άψογη συνεργασία μαζί της, όπως και με όλους και ήταν κάτι που έκανε την Βίκυ να τον θέλει για να τον έχει στο... αυτί της και στον έλεγχο της εκπομπής της!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μου η παρουσιάστρια και το project θα επιστρέψουν στην μικρή οθόνη άκρως ανανεωμένοι!

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Βγήκαν τα πάντα στη φόρα! Βίντεο ντοκουμέντο από άσχημο καυγά του ζευγαριού!

Βίκυ Καγιά: Οι άγριοι τσακωμοί με την μητέρα της και η μεγάλη καταστροφή τους!

Αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους άγριους τσακωμούς της Βίκυς Καγιά με την μητέρα της αλλά και την καταστροφή τους!

Τι συνέβη;

Η μητέρα της Βίκυς Καγιά, Αλεξάνδρα, ήταν για πολλά χρόνια το δεξί χέρι της κόρης της στη σχολή Fashion Wοrkshop.

Ομως, μητέρα και κόρη δεν συνεργάζονται πλέον και η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο People, εξηγεί το γιατί.Η μητέρα σου, Αλεξάνδρα, ήταν το δεξί σου χέρι στη σχολή, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια δεν συνεργάζεστε πια…

Η συνεργασία μας ήταν πολύ δύσκολη, συνεχώς τσακωνόμασταν. Η μαμά μου δεν μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες, με έβλεπε σαν την κόρη της, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Για παράδειγμα, εγώ καιγόμουν με την Εφορία, τα επιμελητήρια, έπρεπε να συναντηθώ με τους καθηγητές και εκείνη ερχόταν να μου δώσει να πιω την πορτοκαλάδα μου.

Βίκυ Καγιά: Οι άγριοι τσακωμοί με την μητέρα της και η μεγάλη καταστροφή τους!

Ένα χρόνο πριν μείνω έγκυος, για το καλό και των δυο μας, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία. Η Αλεξάνδρα εκείνο το διάστημα ταξίδεψε πολύ με τις φίλες της και τώρα πλέον είναι μια full time γιαγιά. Δεν περίμενα γίνει τόσο καλή γιαγιά. Είναι πολύ αφοσιωμένη στη Μπιάνκα και της μαθαίνει πολύ όμορφα πράγματα.

Με εσένα και τον αδελφό σου ήταν το ίδιο αφοσιωμένη;

Ήταν 17 ετών όταν με έφερε στον κόσμο, οπότε ουσιαστικά έχει μεγαλώσει μαζί μας. Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στην εφηβεία, χάλασαν τα πράγματα και διαταράχτηκε η ισορροπία, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Εκείνη την περίοδο ξεκινούσα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, οπότε συνέβησαν όλα την κατάλληλη στιγμή. Ήταν για μένα διέξοδος.