Νάταλι Κάκκαβα - Γρηγόρης Γκουντάρας: Θα πάθετε πλάκα! Δείτε τους ως... παππούδες!

Πώς θα γίνουν;

Νάταλι Κάκκαβα - Γρηγόρης Γκουντάρας: Θα πάθετε πλάκα! Δείτε τους ως... παππούδες!

Η Νάταλι Κάκκαβα ανέβασε μία φωτογραφία με FaceApp μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, όπου φαίνονται παππούδες και θα πάθετε πλάκα!

Τρομερή φωτογραφία από το μακρινό μέλλον!

Η μανία του FaceApp χτύπησε τη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Το ζευάρι πόζαρε για να δει πως θα είναι σε μερικά χρόνια!

“Ομορφοζεύγαρο. Πιο ωραίοι θα είμαστε τότε Γκουνταράκο μου…#μακαριναγερασουμεμαζι”, ήταν το σχόλιο της Νάταλι η οποία και πόσταρε τη φωτογραφία στο instagram!

Δείτε την

Νάταλι Κάκκαβα - Γρηγόρης Γκουντάρας: Θα πάθετε πλάκα! Δείτε τους ως... παππούδες!

Γρηγόρης Γκουντάρας: Συγκίνησε με τις ευχές για τα γενέθλια του γιου του!

Τα γενέθλιά του είχε ο γιος του Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τις ευχές!

Ο δημοσιογράφος πόσταρε φωτογραφίες από τη ζωή του μικρού στο instagram!

Με αφορμή τα γενέθλια του 5χρονου γιου του ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε φωτογραφίες του πιτσιρικά, γράφοντας και ένα συγκινητικό μήνυμα!

«Μικρό μου αστέρι Μάρκο‼Αγόρι μου γλυκό, θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που σαν σήμερα πριν 5 χρόνια σε έφερε στη ζωή μας. Κάνεις τις πιο ζεστές αγκαλιές, έχεις το πιο γάργαρο γέλιο του κόσμου, είσαι μεγάλος παιχταράς, αλλά και μεγάλος τσαντίλας. Σε λατρεύω για όλα αυτά και εκατομμύρια ακόμη που μας δίνεις καθημερινά...και εύχομαι να είσαι πάντα δίπλα στον αδελφό σου(και ας πλακώνεστε καθημερινά...)‼ Να είσαι γερός και τυχερός, όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου», ήταν η λεζάντα στις παρακάτω φωτογραφίες! Δείτε ακόμη μία όμορφη στιγμή με τους γιους του!

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το δημόσιο άδειασμα στην Τσολάκη! «Δεν μου φέρθηκε καλά...» (Βίντεο)

O Γρηγόρης Γκουντάρας προέβη σε ένα δημόσιο άδειασμα στην Ελένη Τσολάκη! «Δεν μου φέρθηκε καλά...» είπε ο ίδιος και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ο Γρηγόρης, έκανε δηλώσεις στην Φωλιά των Κουκου, η οποία βρέθηκε στο Λαγονήσι για τα εγκαίνια του Ζαχαροπλαστείου του και μίλησε για όλα χωρίς περιστροφές!

Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με την Ελένη Τσολάκη και τόνισε:

«Εγώ δεν τσακώνομαι με κανέναν. Τώρα από εκεί και πέρα, όπως δεν τσακώνομαι με κανέναν, έτσι και δεν έχω σχέσεις με κάποιον που δεν μου ταιριάζει και δεν μου φέρθηκε σωστά και να είναι καλά. Όλοι να είναι καλά. Αλλά δεν μπορώ αυτό το υποκριτικό ότι πρέπει σώνει και καλά να σου μιλάω γιατί πρέπει να είμαστε φίλοι. Όχι, αν ταιριάζω με κάποιον θα είμαι φίλος, αν δεν ταιριάζω δεν θα είμαι και καλή καρδιά, δεν τρέχει τίποτα. Εγώ το έβλεπα λίγο πιο ρομαντικά, κατάλαβα πως δεν ισχύει» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Έχετε δει και αυτό;Alpha: Αποχώρηση-βόμβα πρωτοκλασάτου δημοσιογράφου! Τους ευχαρίστησε όλους εκτός από τη Μενεγάκη!

Δείτε το σχετικό βίντεο: