Έλενα Τσαβαλιά: Συντετριμμένη στην εκκλησία η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή!

Η φωτογραφία που συγκλονίζει!

Έλενα Τσαβαλιά: Συντετριμμένη στην εκκλησία η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή!

Η Έλενα Τσαβαλιά! συντετριμμένη στην εκκλησία, με τη συζύγου του Μάρκου Σεφερλή να συγκλονίζει και να ραγίζει καρδιές!

Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες, όταν η μνήμη φέρνει τις σκηνές του τρόμου και την τραγωδία!

Η Έλενα Τσαβαλιά ανέβασε την Τρίτη το μεσημέρι μία φωτογραφία στο instagram γεμάτη νόημα και πόνο.

Η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή πόσταρε, λοιπόν, μία εικόνα με πολλά κεριά αναμμένα για τις ψυχές των ανθρώπων που «έφυγαν»!

Έλενα Τσαβαλιά: Πως διατηρεί τέτοια κορμάρα; Αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της!

Σήμερα, εξάλλου, είναι η μαύρη επέτειος από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου 102 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πύρινη κόλαση.

«Μία σκέψη, ένα δάκρυ, μια προσευχή. Για όλους αυτούς που "έφυγαν". Για όλους αυτούς που έμειναν», έγραψε η Έλενα Τσαβαλιά στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας!

 Έλενα Τσαβαλιά: Το δάκρυ, η προσευχή και ο μεγάλος πόνος!

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Βελούδινος "χωρισμός" για το ζευγάρι! Τι συμβαίνει;

Βελούδινος θα είναι ο "χωρισμός" για την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή και μέσα από το Youweekly.gr που έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ θα μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει με το ζευγάρι.

Σε καμία τον περιπτώσεων ο χωρισμός δεν αφορά την σχέση τους και την κοινή τους ζωή! Αναφέρομαι φυσικά στον επαγγελματικό τομέα όπου οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και όπως φαίνεται το ζευγάρι θα χωριστεί και ο ένας θα πάει σε ένα κανάλι και ο άλλος σε άλλο! Και μάλιστα, ο σταθμός με τον οποίο συζητάει η Έλενα ήταν μια μικρή έκπληξη!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες είναι γνωστό πως ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζεται να πάει στον ΑΝΤ1 αναλαμβάνοντας την παρουσίαση ενός νέου τηλεοπτικού project, ενώ σύμφωνα με τις πηγές μου η σύζυγός του θα βρεθεί σε ανταγωνιστικό κανάλι αφού κάνει ξανά συζητήσεις με το OPEN!

Ναι, ναι καλά ακούσατε μπορεί να άφησε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν την εκπομπή που είχε αναλάβει να παρουσιάσει στη μέση αλλά όπως όλα δείχνουν το κανάλι την θέλει πίσω κι εκείνη είναι μέχρι στιγμής θετική αφού έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις!

Τα πράγματα μπορεί να είναι θετικά κι από τις δυο πλευρές όμως τονίζω πως τίποτα ακόμα δεν έχει κλείσει σίγουρα για εκείνη!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ενημερώσω πρώτη εγώ μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr.

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Τσακώνονταν σε εμπορικό κέντρο κι όταν είδαν τον φωτογράφο άρχισαν τις τρυφερότητες!

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά τσακώθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο βορείων προαστίων αλλά όταν είδαν τον φωτογράφο άρχισαν να χαμογελούν και να κάνουν τρυφερότητες σα να μην έγινε τίποτα ποτέ!

Το Youweekly.gr όμως, έχει τις φωτογραφίες που "καίνε" το ζευγάρι και μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω και όλο το παρασκήνιο του καυγά, έτσι ακριβώς όπως μου μεταφέρθηκε από άνθρωπο που βρέθηκε στο σημείο!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Το μεσημέρι της Παρασκευής 5/4, ο ηθοποιός και η γυναίκα του βρέθηκαν σε πολύ γνωστό εμπορικό κέντρο για να κάνουν τα ψώνια τους και να πιουν τον καφέ τους αλλά υπήρξε, όπως μου μεταφέρθηκε, μια αρκετά έντονη συζήτηση!

Δεν είχαν καταλάβει πως βρισκόταν εκεί ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr και αποτύπωνε τα θυμωμένα τους "κλικ".

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Βελούδινος

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Βελούδινος

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Βελούδινος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vana's η Έλενα Τσαβαλιά φαινόταν αρκετά εκνευρισμένη ενώ ο Μάρκος Σεφερλής την άκουγε πολύ προσεκτικά! Ο λόγος της έντασης δεν είναι γνωστός αλλά κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε πως μπορεί να έχει σχέση με το κανάλι του OPEN και την αντικατάσταση της Τσαβαλιά από την Ειρήνη Κολιδά στην εκπομπή "Μεσημεριάτικα" που έπαιζε εκείνη ακριβώς την στιγμή στον αέρα!

Το ζευγάρι, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του φωτογράφου σταμάτησε απευθείας την συζήτηση και άρχισε να χαμογελά και να περιφέρεται στους ορόφους του εμπορικού πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Βελούδινος

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Βελούδινος

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Βελούδινος

Και για του λόγου το αληθές, δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα!

Μωρέ, το όλο σκηνικό μου θύμισε λίγο την Μπόμπα και... να γιατί:

Η "στημένη" Χριστίνα Μπόμπα! Ενώ είχε νεύρα, έκανε την καλή και γλυκιά για τα μάτια του κόσμου!