Μάρθα Κουτουμάνου: Ανατριχιάζει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη! Η φωτογραφία που προκαλεί συγκίνηση!

Η φωτογραφία που ξυπνά αναμνήσεις...

Μάρθα Κουτουμάνου: Ανατριχιάζει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη! Η φωτογραφία που προκαλεί συγκίνηση!

Ανατριχιάζει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου. Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλεί συγκίνηση.

Όταν η ταλαντούχα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, βύθισε στο πένθος την οικογένεια της, αλλά και όσους την αγαπούσαν.

Στο φως της δημοσιότητας, συχνά έρχονται διάφορες φωτογραφίες της Ζωής Λάσκαρη με τις κόρες της από το παρελθόν και κάθε φορά ξαφνιαζόμαστε με το πόσο μοιάζουν, ειδικά με την Μάρθα Κουτουμάνου.

Η συγκεκριμένη ωστόσο φωτογραφία, που έχουμε εμείς στα χέρια μας, ανατριχιάζει, αφού μητέρα και κόρη είναι ολόιδιες. Όταν η Μάρθα Κουτουμάνου ήταν περίπου στην ηλικία των 11 ετών είχε ποζάρει με την Ζωή Λάσκαρη σε μια αναμνηστική φωτογραφία και βλέπουμε πως έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Μάρθα Κουτουμάνου Ζωή Λάσκαρη φωτογραφία

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές; Με την Μάρθα Κουτουμάνου ή την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου; Έχουμε ντοκουμέντα...

Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε ξαφνικά στις 18 Αυγούστου του 2017 από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Έζησε μια ζωή μέσα στα φώτα, υπήρξε μια πραγματική σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Στο ξεκίνημά της, όμως, δεν ονομαζόταν Λάσκαρη. Το πραγματικό της όνομα ήταν Κουρούκλη, Ζωή Κουρούκλη.

Η γεννημένη το 1944 Ζωή Κουρούκλη έκανε το ντεμπούτο της στα φώτα της τότε ελληνικής σόουμπιζ συμμετέχοντας στα καλλιστεία του 1959. Δεν πήγε με το όνομά της, αλλά με το ψευδώνυμο «Αμαρυλλίς».

Δύο χρόνια αργότερα ο Γιάννης Δαλιανίδης, με τον οποίο έχουν κοινή καταγωγή, την επιλέγει για πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ο Κατήφορος» το 1961. Η τεράστια επιτυχία της ταινίας έκανε την Λάσκαρη μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής και μόνιμη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράφoντας αποκλειστικό συμβόλαιο με τη σημαντικότερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ. Από τότε πρωταγωνίστησε σε πολύ μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και στα περισσότερα είδη ταινιών της εποχής (κωμωδία, κοινωνικό δράμα, μιούζικαλ) κατά την χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Τι άλλο άφησε στην διαθήκη της εκτός από την βίλα η Ζωή Λάσκαρη; Αποκάλυψη τώρα!

Ο βιογράφος της Λάσκαρη, τονίζει, ότι η ηθοποιός δεν πήγαινε στον πλαστικό επειδή φοβόταν τα γηρατειά αλλά από συνήθεια!

«Της είπα ότι δεν με ενδιέφερε να γράψω ιστορίες για τον Τόλη, τον Κουτουμάνο, τα παιδιά της. Ήθελα να γράψω κάτι πιο προσωπικό, πιο εσωτερικό. Να περιγράψω τις αγωνίες της, τις φοβίες της, τις πεποιθήσεις της. Ποιες ήταν οι αντιλήψεις της, από τον Θεό και την τέχνη μέχρι τις πλαστικές. Δεν είχε καμία αγωνία για τον χρόνο. Το ζήτημα των αισθητικών επεμβάσεων γινόταν εκ παραδρομής.

Απλώς συνέβαινε. Ξέρεις, πώς σηκωνόμαστε το πρωί και πίνουμε μια κούπα καφέ για να ξυπνήσουμε, το ίδιο συνέβαινε και με τη Ζωή. Έτσι πήγαινε στον πλαστικό. Από συνήθεια. Έκανε χαβαλέ με αυτό το θέμα. Δεν ήταν ταυτισμένες οι πλαστικές με κάποια πιθανή αγωνία της για τα γηρατειά. Μου έλεγε: “Ο θάνατος είναι θέλημα θεού. Αυτός θα αποφασίσει πότε θα με πάρει”», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Σιδέρης.

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Πριν τις πλαστικές ήταν έτσι...

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Οι κόρες της...

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Ζωή Λάσκαρη: Οι άντρες που σημάδεψαν τη ζωή της μεγάλης ηθοποιού

Ο γάμος με τον Κουτρουμάνο και το πρώτο της παιδί

Ο έρωτας χτύπησε πολλές φορές την πόρτα της. Ξενύχτησαν πολλοί στα σκαλοπάτια της. Η Ζωή Λάσκαρη όμως έκανε δύο γάμους. Ο πρώτος με τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο με το οποίο απέκτησε την κόρη της Μάρθα.

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Το 1976 γνώρισε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και έγινε ο δεύτερος σύζυγός της με τον οποίο απέκτησε την δεύτερη κόρη της Μαρία-Ελένη.

Ο δεύτερος γάμος της, με τον ποινικολόγο Λυκουρέζο, κράτησε μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

Η γνωριμία τους, εντελώς τυχαία. Πήγε ως πελάτισσα στο δικηγορικό του γραφείο, κι αυτό ήταν η αρχή.

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Η φωτογραφία από την κηδεία της Λάσκαρη που είχε "προδώσει" τις άσχημες σχέσεις τους!

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr! Αυτή είναι η φωτογραφία από την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη που είχε "προδώσει" τις άσχημες σχέσεις της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου.

Στις 22 Αυγούστου του 2017 και ώρα 13:00 είχε τελεστεί το τελευταίο αντίο στην θρυλική ηθοποιό στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στην οδό Σκουφά! Η ταφή της είχε γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και η οικογένεια είχε ζητήσει αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου.

Το Youweekly.gr εντόπισε μια φωτογραφία η οποία πρόδιδε από τότε πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Μαρία Ελένη δεν είχαν τόσο κοντινές σχέσεις με την Μάρθα Κουτουμάνου...

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Η φωτογραφία από την κηδεία της Λάσκαρη που είχε Στην φωτογραφία αυτή φαίνεται η Μαρία Ελένη συντετριμμένη πάνω στον ώμο του δικηγόρου, αγκαλιασμένοι να πενθούν ενώ η Μάρθα Κουτουμάνου βρίσκεται μόνη της από την απέναντι ακριβώς πλευρά...

Τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως δυο χρόνια μετά τον χαμό της Ζωής Λάσκαρη, τα παιδιά της θα μάλωναν για μια βίλα στο Πόρτο Ράφτη...

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Ελένη βρήκε για πρώτη φορά στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με την Μάρθα...