Σοκ για γνωστή ηθοποιό! Σε κέντρο ψυχικής υγείας με εντολή δικαστηρίου!

Το όνομά της στην δημοσιότητα!

Σοκ για γνωστή ηθοποιό! Σε κέντρο ψυχικής υγείας με εντολή δικαστηρίου!

Σε σοκ είναι γνωστή ηθοποιός, η οποία πρόκειται να μπει σε κέντρο ψυχικής υγείας με εντολή δικαστηρίου!

Σύμφωνα με το TMZ, η 57χρονη ηθοποιός δεν αντέκρουσε το κατηγορητήριο των οκτώ πλημμελημάτων που την οδήγησε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.


Έξι από αυτά τα πλημμελήματα αφορούσαν σε βιαιοπραγίες της πρωταγωνίστριας του Melrose Place εις βάρος ενός αστυνομικού και τεχνικού επείγουσας ιατρικής φροντίδας που οδήγησαν στη σύλληψή της τον Ιούνιο της περασμένης χρονιάς. Έτσι, το δικαστήριο της καταδίκασε να περάσει 30 μέρες σε κέντρο ψυχικής υγείας, προκειμένου να λάβει βοήθεια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με την ημερομηνία εισαγωγής της να έχει οριστεί στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αυτός είναι ο δολοφόνος της beauty blogger που βρέθηκε αποκεφαλισμένη!

Ο δικαστής ανέστειλε μια ποινή φυλάκισης 120 ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι η Λόκλιαρ πρέπει να παραμείνει και τις 30 ημέρες στο κέντρο, διαφορετικά θα οδηγηθεί στο κελί, όπως διευκρινίζει το TMZ. Μετά από αυτό το διάστημα, θα παραμείνει υπό άτυπη επιτήρηση για τρία χρόνια, διάστημα κατά το οποίο δεν θα επιτρέπεται να έχει στην κατοχή της όπλα, μη συνταγογραφημένα φάρμακα ή αλκοόλ.


Πηγές από το περιβάλλον της Λόκλιαρ είπαν στο TMZ ότι η η 57χρονη ήθελε να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών της και ότι ελπίζει πως η διαμονή της στο κέντρο ψυχικής υγείας θα τη βοηθήσει ώστε να αποφύγει παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Σοκ για γνωστή ηθοποιό! Σε κέντρο ψυχικής υγείας με εντολή δικαστηρίου!

Υπενθυμίζεται ότι η Χέδερ Λόκλιαρ είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο και ξανά τον Ιούνιο της περασμένης χρονιάς. Στο πρώτο περιστατικό, φέρεται να επιτέθηκε στον τότε σύντροφό της υπό την επήρεια ουσιών, και κατόπιν να χτύπησε έναν αστυνομικό που κλήθηκε να ερευνήσει το συμβάν. Στο δεύτερο περιστατικό, κατά το οποίο η αστυνομία εκλήθη να διερευνήσει μια καταγγελία για διατάταξη κοινής ησυχίας, η ηθοποιός φέρεται να χτύπησε σε κατάσταση μέθης έναν αστυνομικό και έναν τεχνικό επείγουσας ιατρικής φροντίδας.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση ότι πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο Πίτερ Φόντα, γιος του θρύλου του αμερικανικού κινηματογράφου Χένρι Φόντα και μικρός αδελφός της Τζέιν Φόντα, απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 79 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο θάνατός του οφειλόταν σε αναπνευστική ανεπάρκεια εξαιτίας του καρκίνου των πνευμόνων από τον οποίο έπασχε, εξήγησε εκπρόσωπος της οικογένειας Φόντα σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.

Πένθος: Πέθανε ξαφνικά ο Αλέξης Γαλανός!


«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Πίτερ Φόντα απεβίωσε», αναφέρει η ανακοίνωση των Φόντα. «Ενώ θρηνούμε την απώλεια αυτού του γλυκού και αβρού άνδρα, ευχόμαστε οι πάντες να τιμήσουν το αδάμαστο πνεύμα του και την αγάπη του για τη ζωή. Προς τιμή του Πίτερ, σας παρακαλούμε υψώστε το ποτήρι σας σε μια πρόποση στην ελευθερία», προστίθεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!


Ο Πίτερ Φόντα είχε προταθεί τέσσερις φορές για Χρυσή Σφαίρα και κέρδισε τις δύο: η πρώτη το 1998 ως καλύτερος ηθοποιός σε δραματική ταινία για το Ulee's Gold και η δεύτερη το 2000 για τον Β' ανδρικό ρόλο στην τηλεταινία The Passion of Ayn Rand.