Μη μου λες αντίο: Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι μανούλα και μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της!

Ο λόγος για την...

Μη μου λες αντίο: Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι μανούλα και μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της!

Πρωταγωνίστρια της σειράς «Μη μου λες αντίο», είναι μανούλα και μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της, η οποία είναι μια γλύκα.

Ο γιος της στα τέλη του Γενάρη έγινε έξι ετών, ενώ την κόρη της, έχουμε καιρό. Πριν λίγο όμως μας την έδειξε με μια φωτογραφία από τις διακοπές τους.

Η ηθοποιός απολαμβάνει το καλοκαίρι της με την οικογένειά της και στην φωτογραφία, η ευτυχία της, δεν κρύβεται.

Πρωταγωνίστρια σειράς Μη μου λες αντίο κόρη

Η Θάλεια Ματίκα και ο Tάσος Ιορδανίδης λατρεύουν τα παιδιά τους. Μάλιστα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο ο ηθοποιός μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης τους.

Πρωταγωνίστρια σειράς Μη μου λες αντίο κόρη

«Της αγάπης μαχαιριά»: Αδιανόητο! Η πρωταγωνίστρια της σειράς σήμερα δεν αναγνωρίζεται!

Αδιανόητο! Θυμάστε την πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγάπης μαχαιριά»; Η ηθοποιός σήμερα δεν αναγνωρίζεται από την τότε εμφάνιση της.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τον Κώστα Σόμμερ και τον Γιάννη Βόγλη, το κοινό πρωτογνώρισε την ηθοποιό Φαίη Ζαφειράκου, στον ρόλο μίας νεαρής και όμορφης Κρητικιάς.

Δεκατρία χρόνια μετά η Φαίη έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση, μεγαλώνει την κόρη της ενώ έχει χωρίσει από τον συνθέτη πρώην σύζυγό της και διδάσκει θέατρο σε σχολείο της Νέας Ιωνίας.

Θυμάστε τον «Πετράκη» από το «Εκείνες κι εγώ»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Σε δηλώσεις τις στην Espresso είχε απαντήσει σε σκληρό τόνο για τις κατηγορίες ότι έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές:

«Είμαι τόσο μικρή σε ηλικία, σχεδόν τριάντα χρόνων που δεν έχω ανάγκη να κάνω τίποτε από όλα αυτά που διαβάζω, τα οποία εκτός από αισχρά είναι και ψέματα. Μόνο τα μαλλιά μου αλλάζω τακτικά… αυτήν την κακοήθεια δεν την σταματά κανείς. […] Κάποιος χρειάζεται γυαλιά και κυρίως να πάψει να είναι εμμονικός μαζί μου. Δεν κατακρίνω τις επεμβάσεις αισθητικής. Απλώς εγώ τις φοβάμαι. Δέχομαι καλοπροαίρετα κάθε κριτική πάνω στη δουλειά μου, αλλά όσον αφορά στα σχόλια πάνω στην εμφάνισή μου, αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία, λέγεται κακεντρέχεια».

«Της αγάπης μαχαιριά»

Θυμάστε την «Εκάτη» από την Λάμψη; Θα πάθετε σοκ με τα μάτια της ακόμη και σήμερα!

Την «Εκάτη» από την Λάμψη την θυμάστε; Θα πάθετε σοκ με τα μάτια της ηθοποιού, Αθηνάς Μαυρομάτη σε σπάνια εμφάνιση.

Τα μάτια της ήταν σημείο αναφοράς για τους φανατικούς της σειράς, αφού όλοι σχολίαζαν πόσο εκφραστικά είναι. Η ίδια στο πέρασμα των χρόνων παραμένει γοητευτική με τα μάτια της να "καίνε" καρδιές μέχρι και σήμερα.

Τη γνωρίσαμε μέσα από θεατρικές παραστάσεις, αλλά και βιντεοταινίες που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Τι κάνει, όμως, σήμερα η γοητευτική ηθοποιός, με τα χαρακτηριστικά πλούσια μαύρα μαλλιά, η οποία είχε σταθερή παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της δεκαετίας του '80 και υπήρξε μία από τις φαντασιώσεις των αντρών της εποχής;

Δεν έλειψε καμία σεζόν από το θεατρικό σανίδι, αφού από τότε που ξεκίνησε σε αυτόν τον χώρο τον υπηρετεί αθόρυβα και με συνέπεια. Στην τηλεόραση, ωστόσο, έχει να εμφανιστεί πολλά χρόνια, ενώ αποφεύγει και τα κοσμικά σουαρέ.

Άλλος άνθρωπος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! Έγινε 35 και είναι αγνώριστος!

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, βρέθηκε στο θέατρο Άλσος όπου παρακολούθησε την παράσταση «Το δικό μας σινεμά». Μάλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει στο φακό μαζί με άλλους καλλιτέχνες.

undefined