Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δημοσίευσε ακατάλληλες φωτογραφίες γυναικών!

Η έντονη ενόχληση του!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δημοσίευσε ακατάλληλες φωτογραφίες γυναικών!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δημοσίευσε ακατάλληλες φωτογραφίες και το Instagram του τις κατέβασε αμέσως. Η έντονη ενόχληση του.

Εκτός από την υποκριτική είναι και φωτογράφος και στον λογαριασμό του δημοσιεύει διάφορες επεγγελματικές αλλά και μη φωτογραφίες.

Ωστόσο, κάποιες φωτογραφίες του το Instagram τις θεώρησε ακατάλληλες με αποτέλεσμα να τις κατεβάσει, αφού ήταν δυο γυναίκες χωρίς ρούχα.Το γεγονός αυτό τον ενόχλησε με αποτέλεσμα να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα.

«Φαίνεται πως η σύγχρονη κοινωνία δεν επιτρέπει την γυναικεία φύση να υπάρχει όπως πραγματικά είναι. Δεύτερη φορά που κατέβηκε η τελευταία φωτογραφία που ανέβασα. Θα επανέλθει», έγραψε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Έλληνας ηθοποιός δημοσίευσε ακατάλληλες φωτογραφίες

Χατζηαγγελάκης δημοσίευσε ακατάλληλες φωτογραφίες

"Τράβηξε" δυσκολίες γνωστός Έλληνας ηθοποιός! Εγκλωβίστηκε στη Σαμοθράκη!

"Τράβηξε" δυσκολίες γνωστός Έλληνας ηθοποιός, αφού με πολλούς ακόμη Έλληνας, αλλά και τουρίστες, εγκλωβίστηκε στη Σαμοθράκη.

Συγκεκριμένα, για εννέα ημέρες επικράτησε πανικός, λόγω των βλαβών στα πλοία της γραμμής και δεν μπορούσαν να αναχωρήσουν από την Σαμοθράκη.

Ανάμεσα στους χιλιάδες τουρίστες και μη που είχαν εγκλωβιστεί ήταν και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος ταξίδεψε στο νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο την ώρα που περίμενε το πλοίο

Εγκλωβίστηκε στη Σαμοθράκη

Εγκλωβίστηκε στη Σαμοθράκη

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Ήρθε το τέλος για μένα...»!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός. «Ήρθε το τέλος για μένα...», εξομολογήθηκε για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο Τατουάζ και έγινε πολύ αγαπητός στους τηλεθεατές, παρόλο που έκανε τον δολοφόνο.

Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο ο οποίος μίλησε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη για το τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του και τον ανάγκασε να μείνει για έναν χρόνο σε αναπηρικό καροτσάκι.

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν αναμφισβήτητα όταν ήμουν 19 ετών. Δούλευα τότε σε μια οικοδομή στην Αθήνα, μάζευα χρήματα για να πληρώσω τη σχολή μου και, παράλληλα, για να βρω σπίτι και να μείνω μόνιμα στην πρωτεύουσα. Μια μέρα, λοιπόν, καθώς κατέβαινα στην Πάτρα, στούκαρα με τη μηχανή μου. Τροχαίο. Πήγαινα να μαζέψω και τα τελευταία μου πράγματα και, στην επιστροφή, έγινε το κακό. Έπεσα με το μηχανάκι κι έσπασα το πόδι μου. Συντριπτικό κάταγμα κνήμης, περόνης. Εκεί που τα είχα “στρώσει” όλα στη ζωή μου, με το σπίτι, τη δουλειά, τη σχολή, έτυχε κι αυτό. Ήρθε το τέλος για μένα. Χειρουργήθηκα, μου βάλανε λάμες στα πόδια, βίδες και ήμουν σε καροτσάκι. Το ατύχημα έγινε τον Αύγουστο του 2009 και σηκώθηκα να περπατήσω, κανονικά πια, τον Σεπτέμβριο του 2010. Ένα χρόνο ήμουν στο καροτσάκι. Μια καροτσάκι, μια πατερίτσες, γιατί το κάταγμα δεν έδενε με τίποτα. Έκανα φυσιοθεραπείες και ταλαιπωρήθηκα πολύ. Πού κατέληξα; Ότι δεν πρέπει να σκέφτεσαι το αύριο. Να βλέπεις και να ζεις το σήμερα, το τώρα. Να μη χανόμαστε στο “τι θα κάνουμε αύριο;”. Το αύριο μπορεί να μην υπάρχει για μένα, σε σένα, για τον δίπλα. Τότε όλοι μου έλεγαν: “Πότε θα περπατήσεις;”, “πότε θα πας στη σχολή σου;”, “πότε θα γίνεις καλά;”.

Κάποια στιγμή σίγουρα θα γινόμουν καλά, αλλά αφιερώθηκα στο να φτιάξω το πόδι μου. Τι μπορούσα να κάνω; Μόνο φυσιοθεραπείες και υπομονή. Αυτά έκανα. Έτσι ξεκίνησα και είδα πώς μπαίνουν οι στόχοι στη ζωή. Είπα μέσα μου: “Ακόμη και με ένα πόδι, θα κάνω αυτό”. Και το έκανα. Κι αν εγώ μπόρεσα τότε να κάνω κάτι, και το παραμικρό, ακόμα και με ένα πόδι, σκέψου πόσα μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε αρτιμελείς. Δεν φοβήθηκα μην ξαναπερπατήσω. Ήμουν αισιόδοξος. Να, τώρα που το σκέφτομαι, μόνο αυτό φοβάμαι. Το ότι δεν φοβάμαι τίποτα. Το ότι νιώθω πως μπορώ να κάνω τα πάντα. Έφυγα από ένα χωριό, ήμασταν πέντε παιδιά στο γυμνάσιο του σχολείου κι όμως τα κατάφερα, φίλε. Έφτασα κάπου. Οπότε, μην ακούω το “δεν γίνεται!”. Πες καλύτερα, και αντρίκια, ότι δεν θες να το κάνεις. Αυτό είναι ειλικρινές. Γιατί όλα γίνονται!», είπε χαρακτηριστικά.