Κυριάκος Μητσοτάκης: Για βουτιές σε παραλία των Χανίων! Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Πιο χαλαρός από ποτέ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για βουτιές σε παραλία των Χανίων! Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Για βουτιές σε παραλία των Χανίων βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός απαθανατίστηκε, έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Μετά την μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, όπου επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα, βρέθηκε και πάλι στον τόπο καταγωγής τους.

Συγκεκριμένα, ήταν στην παραλία στα Μάρμαρα, όπου έκανε το μπάνιο του στα καταγάλανα νερά και γευμάτισε σε ταβέρνα της περιοχής, με την σύζυγό του Μαρέβα.

Κυριάκος Μητσοτάκης με μαγιό

Κυριάκος Μητσοτάκης με μαγιό

Κυριάκος Μητσοτάκης με μαγιό

Μαρέβα Μητσοτάκη: Την είδαμε με μαγιό και πάθαμε σοκ! Είναι «φέτες»!

Είδαμε την Μαρέβα Μητσοτάκη με μαγιό και πάθαμε πραγματικά σοκ, αφού η πρώτη κυρία είναι «φέτες»!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, ξεχωρίζει με το στιλ της και κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο συζήτησης! Έτσι λοιπόν, και εκείνη με το μαύρο μαγιό της δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση...

Σε μια φωτογραφία της στο Instagram που ανήρτησε η ίδια, τη βλέπουμε παρέα με μια φίλη της να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε κάποιο νησί του Αιγαίου χωρίς το άγχος της καθημερινότητας. Φορώντας ένα μαύρο μαγιό, μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα ψάθινο καπέλο κλέβει τις εντυπώσεις και ξεχωρίζει ακόμη και σε αυτή την καλοκαιρινή της εμφάνιση.

Αυτό που τραβάει βέβαια τα βλέμματα όλων είναι οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί της, αφού είναι γνωστό ότι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη λατρεύει τη γυμναστική και ειδικά τις pilates και τη yoga.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Την είδαμε με μαγιό και πάθαμε σοκ! Είναι «φέτες»!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι και σίγουρα αυτό το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες! Παρέδωσε μαθήματα.....

Η πρώτη κυρία της χώρας, αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο καλοντυμένες! Κάθε της εμφάνιση αποτελεί ξεκάθαρα μάθημα στιλ και αυτή της η εμφάνιση με σακάκι δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, αναβάθμισε το λευκό σακάκι που έχουμε όλες στις ντουλάπες μας, φορώντας ναι μεν το κλασικό σχέδιο αλλά με ένα κέντημα στον αγκώνα! Αν έχετε έστω και ένα σακάκι στην ντουλάπα σας που πλέον το βαριέστε.... Ιδού η τέλεια ιδέα για το πώς να το αναβαθμίσετε!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με το γιο του και η ευχάριστη είδηση!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι! Το πουκάμισο της έκανε την διαφορά!

«Έπεσαν» πάνω στην Μαρέβα Μητσοτάκη οι φωτογράφοι, και το πουκάμισο της έκανε την διαφορά σε πρόσφατη εμφάνισή της στην Κύπρο!

Η πρώτη κυρία της χώρας, είναι μαζί με τον Κυριάκο σε επίσκεψη στην Κύπρο και η Μαρέβα, παραδίδει μαθήματα με τα looks της! Οι δυο τους, χτες βρέθηκαν στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου και η Μαρέβα επέλεξε για την πολύ ζεστή ημέρα ένα πουκάμισο «κλειδί»!

Λευκό, με ιδιαίτερο δέσιμο στο πάνω μέρος.... ό,τι πρέπει για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες! Το σύνολό της συμπλήρωσε με απλό παντελόνι και χρυσά αξεσουάρ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντα κομψός, έβαλε ένα μπλε κοστούμι και αποθεώθηκε στα σχόλια της εν λόγω φωτογραφίας στο Instagram:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάθετε πλάκα με το φουσκωτό του Πρωθυπουργού!

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι! Το πουκάμισο της έκανε την διαφορά!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και «προσκύνησαν» όλες την εμφάνισή της!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και η εμφάνισή της ήταν τόσο σικάτη, που την «προσκύνησαν» όλες!

Η πρώτη κυρία της χώρας, χαμογελαστή και ευδιάθετη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα! Αυτή άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά....

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε για την βραδιά φλατ σανδάλια, και πολύ ιδιαίτερη σαλοπέτα σε σαμπανιζέ χρώμα από την εταιρία ZEUS + DIONE. Μέσα από την σαλοπέτα, φόρεσε ένα μαύρο t shirt, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απαλό και φυσικό. Όπως ήταν φυσικό, η ίδια αποθεώθηκε για το look της και όχι άδικα! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και «προσκύνησαν» όλες την εμφάνισή της!Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και «προσκύνησαν» όλες την εμφάνισή της!