Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς! Πως είναι το κορμί της στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης;

Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της!

Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς! Πως είναι το κορμί της στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης;

Η Μαντώ Γαστεράτου, ποζάρει με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς και μας δείχνει πως είναι το κορμί της στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης.

Η παρουσιάστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, αφού σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Λίγους μήνες πριν γεννήσει, απολαμβάνει κάθε λεπτό της κύησης στις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί με τον σύζυγό της. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάρει σε διάφορα τοπία που επισκέπτονται.

Σε μια από τις φωτογραφίες της, πόζαρε με μαγιό, χωρίς ίχνος ρετούς και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, αλλά και πως είναι το σώμα της στον 5ο μήνα.

Μαντώ Γαστεράτου εγκυμοσύνη σώμα

Μαντώ Γαστεράτου εγκυμοσύνη σώμα

Μαντώ Γαστεράτου: Στον 5ο μήνα κύησης είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα!

Η Μαντώ Γαστεράτου στον 5ο μήνα κύησης είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα και όπως φαίνεται θα είναι και η πιο στιλάτη μέλλουσα μαμά.

Η παρουσιάστρια, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, απολαμβάνει κάθε λεπτό της κύησης στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Με τον σύζυγο της, βρίσκεται στην Ιταλία και πόζαρε σαν μοντέλο περιοδικού μόδας. Την φωτογραφία της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαντώ Γαστεράτου εγκυμοσύνη

Μαντώ Γαστεράτου: Φόρεσε μαγιό και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Τις διακοπές της απολαμβάνει οι Μαντώ Γαστεράτου και δεν σταματά τις βουτιές στη θάλασσα. Φόρεσε το μαγιό της και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής «Όλα λάθος» που βλέπαμε μέσα από την συχνότητα του Open tv, ξεκουράζεται έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της.

Σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτα τους και είναι πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά, αφού η οικογένεια τους θα μεγαλώσει.

Μαντώ Γαστεράτου: Έχει αρχίσει να φουσκώνει πολύ! Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης!

Η Μαντώ Γαστεράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία της με μαγιό και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Μαντώ Γαστεράτου έγκυος

Μαντώ Γαστεράτου: Έξαλλη η εγκυμονούσα! Αποκάλυψε τα... ψυχολογικά της!

Έξαλλη έγινε η Μαντώ Γαστεράτου. Η εγκυμονούσα αποκάλυψε τα.... ψυχολογικά της μέσα από το Instagram με χιουμοριστικά instastories.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με το σύζυγό της μετά το τέλος της εκπομπής «Όλα λάθος» την οποία δεν θα δούμε του χρόνου στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό δημοσίευσε μερικά stories στα οποία ήταν αρχικά έξαλλη, αφού έκανε λάθος με το πλυντήριο πιάτων της και δεν μπορούσε να το φτιάξει. Μετά ωστόσο, από λίγη ώρα τα κατάφερε και ξεκίνησε να μιλάει του μιλάει, λέγοντας στο followers της αν έχει ψυχολογικά που μιλάει στο πλυντήριο.

undefined

undefined

undefined