Έλα στη θέση μου: Πρωταγωνιστής μετά το τέλος της σειράς έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος!

Η φωτογραφία που περνάει ένα δυνατό μήνυμα!

Έλα στη θέση μου: Πρωταγωνιστής μετά το τέλος της σειράς έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος!

Πρωταγωνιστής της σειράς «Έλα στη θέση μου» μετά το τέλος, έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος, ενώ πέρασε και ένα δυνατό μήνυμα.

Νιώθει όμορφα με τον εαυτό του, η διάθεση του έχει φτιάξει όπως είπε ο ίδιος προς το καλύτερο και δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες του από τις διακοπές.

Έλα στη θέση μου - αποκλειστικό: Μπαίνει πασίγνωστος ηθοποιός στη σειρά! Κορίτσια θα πάθετε εγκεφαλικό...

Ο Νικόλας Απέργης δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το πριν και το μετά. Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα του:

«7/1/19 - 1/8/19 Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να είμαστε κορμάρες. Ούτε για να έχουμε τις <<ιδανικές>> αναλογίες. Όλοι όμως μπορούμε να φέρουμε στην επιφάνεια την καλύτερη δυνατή εκδοχή αυτού που έχουμε. Κάποιος μπορεί να θεωρεί το σώμα μου μέτριο, εγώ όμως δούλεψα σκληρά για να το αποκτήσω. Σημασία λοιπόν έχει να μην είναι μέτρια η προσπάθεια! Στην προσπάθεια μου αυτή δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον προσωπικό μου γυμναστή και διατροφικό σύμβουλο Γιώργο Ζαννή, ο οποίος με έκανε να πιστέψω από την αρχή ότι θα τα καταφέρω, με ενέπνεε διαρκώς κι όταν είχα την όποια αμφιβολία με καθησύχαζε λέγοντας μου: απλά εμπιστεύσου το σύστημα.Τώρα, που μαζί με το σώμα, έχει αλλάξει και η διάθεσή μου προς το καλύτερο, το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω!!!! Καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!! Για την ιστορία...στην πρώτη φωτογραφία είμαι 103,4 κιλά με σωματικό λίπος 35% και σήμερα 89,7 κιλά με 23% σωματικό λίπος.»!

Έλα στη θέση μου ηθοποιός κιλά αγνώριστος

Έλα στη θέση μου: Έσκασε η αποχώρηση! Ποιος φεύγει από τη σειρά;

Έσκασε η αποχώρηση από τη σειρά του AlphaTV «Έλα στη θέση μου» και έγινε γνωστό με ένα υπέροχο μήνυμα!

Είπε το «αντίο»!

Ο λόγος για την Μαρία Φιλίππου, η οποία δεν θα συνεχίσει στην πετυχημένη σειρά!

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος της είπε «αντίο» με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram: «3 Χρόνια μαζί σου έζησα στιγμές που ούτε με την πραγματική μου μάνα δεν έζησα ακόμη! Και θα έρθουν ακόμα πιο πολλές, είμαι σίγουρος! Σε ευχαριστώ για όλα τα γέλια, τα κλάματα, τις συμβουλές, τις παρατηρήσεις , για όλα όσα είχες την ανάγκη να με προστατεύσεις σαν αληθινή συνεργάτης και πάνω απ όλα σαν μάνα που είσαι! Ευχαριστώ! Τα αντίο δεν είναι για τους ωραίους ανθρώπους! Εις το επανιδείν λοιπόν αγαπημένη!». Ποιοι άλλοι φεύγουν;

Έλα στη θέση μου: Έσκασε η αποχώρηση! Ποιος φεύγει από τη σειρά;

Μαρίνος Κόνσολος: Η γυμνή φωτογραφία του ηθοποιού που αναστατώνει τις γυναίκες!

Ο Μαρίνος Κόνσολος πόζαρε γυμνός, με τη φωτογραφία του ηθοποιού να αναστατώνει τις γυναίκες!

Είναι όπως τον γέννησε η μαμά του!

Ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος, τον οποίο παρακολουθήσαμε στη σειρά "Έλα στη θέση μου" πόζαρε γυμνός!

Τα likes έπεσαν "βροχή" από τις θαυμάστριές του και ο ηθοποιός αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό με την πόζα του!

Αποκλείεται! Ο Μαρίνος Κόνσολος αποκάλυψε την ηλικία του on air! Δεν φαντάζεστε πόσο είναι!

Δείτε τον!

Μαρίνος Κόνσολος: Η γυμνή φωτογραφία του ηθοποιού που αναστατώνει τις γυναίκες! Διαγραφή Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

Μαρίνος Κόνσολος: Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα του!

Ο Μαρίνος Κόνσολος πρωταγωνιστεί και φέτος στην καθημερινή σειρά του Alpha tv, «Έλα στην θέση μου». Αυτήν την φορά όμως μας συστήνει την μητέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τι λέτε μοιάζουν;

Στην φωτογραφία που ανήρτησε ο ηθοποιός φαίνεται να ποζάρει τρυφερά με την μητέρα του. Άλλωστε όπως ο ίδιος έχει πει πως της έχει μεγάλη αδυναμία και παρά το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα, πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει μαζί της όμορφες και χαλαρές στιγμές.

μαμα μαρίνου